Castlot

Nama alternatif: Castlot

Kastlot permainan - permainan yang hebat dengan unsur-unsur peranan-bermain daripada strategi yang boleh membawa anda ke dunia purba abad ke-6. Anda akan dapat pengalaman di kulit mereka sendiri, apa yang di kejam Anglo-Saxon perang. Seperti raja-raja tahun yang lalu anda akan perlu untuk membina dan mengukuhkan bandar mereka. Pada awal tempoh ternganga anda tidak sah, tetapi untuk memberi nafas ke dalam sebuah bandar kecil, membina infrastruktur dan mengisi penduduk bising - ini adalah panggilan anda. Mengetahui bahawa dinding kubu dipercayai melindungi anda, boleh merasa yakin dalam peperangan ini berdarah. Main Castlot - cara pertahanan terhadap musuh-musuh yang menggerunkan dan menjalankan serangan menggayatkan untuk menangkap. Duduk dan pasif menunggu sehingga kepala menjatuhkan rasa tidak puas hati pasti tidak berbaloi. Anda harus cuba mereka menjangka dan menyediakan dengan teliti. Menjaga bahawa ekonomi bandar anda adalah pada tahap yang betul, rizab jenis sumber dan mengendalikan, tentera terlatih yang kukuh.

Untuk pengalaman pengembaraan zaman pertengahan, untuk mendaftar dalam permainan Castlot . Anda boleh dengan cepat memasuki dunia menarik tanpa rasa takut bahawa sebarang masalah yang anda berhenti. Permainan Castlot tidak aneh kepada keperluan sistem, mereka benar-benar adalah minimum

 • Sistem Operasi Windows
 • Sebarang pelayar
 • Flash Pemain
 • Video

Dan dia Castlot pendaftaran tidak mengambil banyak masa. Sekiranya masukkan maklumat berikut:

  1. Login
  2. Kata Laluan
  3. E-mail

Menekan butang "Daftar" pada masa yang sama merupakan persetujuan anda dengan peraturan permainan.

Memahami perkara utama geymleya membantu kerja bermula. Persembahan pencarian pertama mereka, anda boleh mendapat pengalaman beberapa. Kemudian anda akan dapat membuat keputusan sama ada untuk melaksanakan arahan asas hanya anda atau mengambil lebih dan banyak lagi. Disebabkan oleh peningkatan tajuk pertama, dan yang kedua secara langsung mendapat manfaat. Sehingga pencarian tambahan anda mendapat ganjaran sumber yang berharga, yang dengan senang hati telah gunakan semasa penapisan kubu beliau.

Fikirkan apa yang ingin melihat harta benda mereka. Mendirikan bangunan utama - Dewan Negara boleh meletakkan pada kemudahannya wilayah tentera, rumah-rumah dan bangunan lain. Cottages penduduk perlu dilengkapi dengan baik. Cuba untuk meletakkan orang dengan selesa. Lagipun, orang - yang paling penting kekayaan anda. Tanpa pekerja dan askar anda tidak akan dapat dicapai dalam dunia ini berbahaya. Perolehi yang berkenaan dengan rakyat, dan mereka akan menjawab kesetiaan anda.

Sumber asas yang menawarkan Castlot permainan dalam talian

 • Grain
 • Pokok
 • Besi
 • Batu

Juga Terdapat emas dan jenis mata wang permainan, sebagai obat sihir dan berlian . Memastikan aliran gandum, kayu, besi dan batu, perlu membina kemudahan yang pakar dalam pengeluaran mereka. Untuk melakukan ini, bagaimanapun, anda perlu untuk menguasai wilayah tertentu. Untuk memenangi seperti perlu "dataran" di sebelah barat laut, perlu dihantar kembali ke paddock matlamat tegas ditetapkan. Sumber-bangunan akan menyediakan pendapatan tetap, dan pada masa ini anda boleh melakukan misi untuk mendapatkan emas. Sudah tentu, dalam beberapa kes yang anda lakukan rompakan rendah daripada Brokeback sia-sia. Janganlah hati nurani seksaan anda. Lagipun, jika anda tidak akan melakukannya, ia tidak bermakna bahawa peserta tidak keinginan untuk seketul lazat dan anda akan terlepas. Sebagai untuk wang bermain, anda boleh mendapatkan minuman sihir dengan kaedah konvensional, tetapi berlian hanya boleh didapati untuk sebenar. Jangan bertugas mengenai pembelian itu tanpa berlian mempunyai tugovato.

Permainan Play Castlot lebih mudah jika pendidikan anda pada tahap yang betul. Dengan sering melawat Avalon, rumah latihan yang diperlukan. Pemain yang sempurna menguasai sains, yang membawa tenteranya untuk mengalahkan lawan anda kadang-kadang boleh lebih kuat, tetapi tidak seperti yang celik.

Jangan lupa peluru yang baik. Armor dibeli di kedai-kedai atau yang diperolehi dalam arena, tetapi untuk pembelian senjata perlu kembali kepada tukang yang berpengalaman, melawat tergamak beliau. Sistem ini masih digunakan PvP peta, yang senjata yang sangat kuat. Anda ada kad kemahiran, bakat dan elemen pertempuran. Jangan lepaskan peluang untuk mengambil kesempatan daripada apa-apa faedah.

Seperti projek pelayar banyak, Castlot boleh bermain sebagai sebahagian daripada liga. Liga - persatuan beberapa pemain dozen di bawah didikan satu ketua. Anda mempunyai peluang untuk menyertai liga sedia ada atau membuat anda sendiri.

Antara muka intuitif, jalan cerita yang menarik, pemain mempunyai peluang untuk membangunkan permainan melawat tapak kerap. Ia boleh menjadi pekerjaan kegemaran anda setiap hari. Cubalah dan lihat sendiri bagaimana ketagihan permainan ini adalah sangat baik. Ia masih ingin anda pencapaian yang besar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag