Casus Belli

Nama alternatif: Casus Belli

Casus Belli talian - baru dari syarikat British Infinitios, yang menggabungkan semua ciri-ciri terbaik daripada permainan di Internet percuma. Dilaksanakan dalam genre strategi ruang hebat membolehkan pemain untuk berjuang dengan makhluk-makhluk asing

Ikatan lelaki dalam ini sesi pendek penembak bergerak dahagakan penaklukan bukan alam semesta, dan keperluan untuk melindungi planet mereka sendiri dari orang asing telatah kejam. Menjadi soalan sama ada tepi manusia akan terus hidup dan sama ada umum mempertahankan Bumi. Aliens berharap orang akan melarikan diri tanpa melihat ke belakang, meninggalkan mereka dengan sebuah planet yang baru, sebagaimana yang mereka katakan suam. Tetapi sebaliknya, mereka terserempak rintangan. Tiada siapa yang difikirkan untuk meninggalkan tempat tinggal kegemarannya. Diikat perang menakutkan. Walau bagaimanapun, wakil-wakil umat manusia tidak semua yang buruk. Mereka datang untuk membantu pemberi maklumat, dengan siapa mereka mempunyai hubungan untuk berjaya menyerang Pemburu terkenal. Pemberi maklumat - perisikan asing yang berkaitan dengan kategori yang sama sekali berbeza daripada penceroboh yang dahagakan darah. Mereka telah menyumbang kepada kemajuan pembangunan earthlings teknikal. Sekarang tidak mustahil untuk mengeluarkan kapal angkasa mungkin tidak lebih rendah daripada mereka yang biasa dengan menggunakan musuh. Melalui orang ini boleh menentang makhluk asing atas terma yang sama. Tetapi siapakah yang akan menang - soalan ini masih terbuka.

Started bermain Casus Belli anda akan membantu manusia untuk terus hidup dan melindungi terhadap serangan yang datang dari pengkritik galaksi. Perkara utama yang perlu percaya pada akhir yang bahagia dan bergabung tenaga dengan pasukan yang boleh dipercayai untuk pergi ke hadapan untuk masa depan yang lebih cerah.

Anda hanya perlu mendaftar dalam permainan Casus Belli. Tetapi sebelum anda membuat akaun, pastikan bahawa komputer anda memenuhi konfigurasi ini:

  • OS Windows 98/ME/2000/XP/Vista × 32/Seven
  • Processor Intel Pentium ΙΙΙ 1 GHz
  • Kad 32 MB
  • 128MB RAM

Jika itu semua betul, Casus Belli, anda boleh bermain tanpa memasang pelanggan dari mana-mana pelayar yang ada. Anda boleh menggunakan Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, dan lain-lain § Casus Belli mendaftar - ia beberapa minit. Masukkan alamat e-mel dan mewujudkan kata laluan. Terma diterima secara automatik. Itu semua perniagaan! Selamat datang ke tempat latihan!

Sebelum anda pergi di atas kapal pertama anda dalam pertempuran, anda perlu mempelajari asas-asas pengurusan dan selesa mengemudi ruang antara bintang. Newbie masuk ke dalam ruang di atas kapal yang mudah di China. Tetapi pengalaman dan kredit pendapatan, anda akan mendapat peluang untuk mempunyai konstruk pertempuran pepejal

Jumlah jenis kenderaan dalam permainan enam

  • Korvet
  • Frigate
  • Destroyer
  • Cruiser
  • Battlecruiser
  • Perang

Lama kelamaan, anda akan disediakan untuk membuat koleksi keseluruhan model yang berbeza, kerana garaj diletakkan tujuh kapal. Tetapi tidak fikir bahawa meletakkan kapal angkasa dalam repositori, dengan ketenangan fikiran anda akan lupa mengenainya. Tidak, ini bukan akhirnya. Kapal memerlukan penambahbaikan yang berterusan, jika tidak, anda keluar dari pesaing buruk. Anda hanya tidak dapat mengekalkan apa-apa perjuangan yang serius. Pam teknik, anda bersama-sama dengan diri mereka berkembang. Permainan dalam talian Casus Belli menawarkan berjalan pangkat rantaian dan menjadi personaliti yang dihormati. Bermula kadet yang mudah, ia adalah mungkin bahawa pada akhirnya akan laksamana armada. Pergi untuk itu! Pingat berhak memanaskan hati anda. Ada sesuatu yang berusaha untuk!

Walaupun negara di mana anda membuat pesanan anda untuk kapal (Amerika, Rusia, Ukraine, China), ia perlu dilengkapi dengan cara yang bermaruah. Manfaat senjata pelbagai di sini dan memilih beberapa. Anda mempunyai akses ke pelancar roket, sinar senjata api, lombong, torpedo, peluru dan banyak lagi. Berjuang untuk menang, anda boleh menggunakan dua kaedah menembak. Menguasai menembak plumbum matlamat, serta penyitaan dan matlamat pengekalan.

Main permainan dalam talian Casus Belli memerlukan, berikut jalan yang dipilih pembangunan. Tetapi sesiapa yang anda menjadi, untuk menghadapi sahaja dengan objektif mustahil. Ia adalah, di atas semua, satu permainan pasukan. Dan ciri utama dalam PvP - pertempuran "pasukan kepada pasukan." Tindakan bersepadu, ditambah sokongan untuk pemberi maklumat - dan kemenangan di dalam poket anda! Jangan bimbang jika dalam peperangan untuk memusnahkan kapal anda, mungkin untuk pasukan secara keseluruhan masih belum hilang, dan melihat kejayaan muktamad boleh sebagai pemerhati.

Permainan Casus Belli menunggu-amal kamu! Nikmati pengembaraan angkasa yang menakjubkan! Mengubah nasib planet ini dilanda, membuktikan tetamu tidak diundang yang ada hak untuk hidup di Bumi! Menikmati permainan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag