Ceiron Wars

Nama alternatif: Ceiron Wars

Ceiron Wars Talian - permainan pelayar percuma berasaskan strategi peranan-bermain. Ia benar-benar sebuah dunia fantasi yang penuh dengan kandungan berair dan kepelbagaian Pestryaev. Projek ini - bukan sahaja karya teknologi dan demonstrasi estetika yang tinggi, ia juga sesuatu yang luar biasa pada asasnya adalah seorang lagenda yang merupakan asas daripada plot yang menarik. Sejarah Ceiron Wars talian akan memberitahu anda mengenai perang besar-besaran yang dengan kepantasan yang menakutkan merebak ke semua nooks dan crannies keajaiban alam semesta. Dua empayar besar tidak boleh bertenang dan dalam pembangkang mereka untuk melibatkan diri lebih banyak negara kecil. Pemain memilih satu daripada pihak-pihak yang bercanggah untuk menangani demi negara jangan semasa permainan di luar. Anda akan mempunyai pengalaman yang tidak dapat dilupakan dipenuhi dengan cara yang anda biasanya bermula pegawai. Tetapi tidak jauh apabila anda mengenali seorang wira dan kemuliaan memecahkan ke seluruh pelosok tanah ghaib. Mulakan Ceiron Wars memainkan sekarang untuk membuktikan semua orang di sekeliling anda bagaimana komander berbakat!

Untuk permainan muat sistem operasi yang berbeza. Tseyron Wars permainan sokongan Windows , Linux , Apple Mac . Perkara utama adalah untuk mempunyai akses kepada Internet dan dipasang pada komputer anda Adobe Flash . Anda tidak perlu menghabiskan masa cuba untuk memasang sesuatu. Mudah Ceiron Wars pendaftaran akan membolehkan anda untuk memasuki permainan pada bila-bila dan dari mana-mana komputer. Buka akaun anda, anda boleh di rumah, di tempat kerja dan di jalan raya. Akaun dicipta seperti berikut: masukkan alamat e-mel, kata laluan, dan kata laluan yang berulang. Medan tambahan dipenuhi hanya jika anda bersetuju. Selepas selesai proses pendaftaran, anda akan mendapat berita dari pencipta, seperti dalam tempat yang sama disemak secara lalai, dan anda secara automatik akan mengambil langganan. Juga, perlu diingat bahawa klik "Daftar" anda mengakui penerimaan peraturan.

Started bermain Ceiron Wars , anda mendapati diri anda di sekitar pelbagai yang luar biasa. Dapatkan sekurang-kurangnya, sebagai contoh, bahawa tanah yang hebat didiami oleh orang yang berbeza. Di sini beliau telah bertemu dan Pirokantsy dan Galentsa dan ASNA, dan Turki dan Nippontsy, dan Norway, dan Asnardakiytsy dan Firokantsy dan Uighurs, dan Saudi, dan Tibet, dan Altai, dan Gul, dan Latina dan lain-lain lagi. Terdapat tiga persekutuan besar. Iaitu, Atiyskaya Persekutuan, Persekutuan Fara Bawah dan Persekutuan Southern Soriena. Di samping itu, penduduk dan kepercayaan agama yang berbeza. Cahaya Headlamp-Uni, Realiti Alternatif, Shamanisme, Allah yang benar - tidak senarai lengkap dianuti oleh agama-agama dunia yang luas yang besar. Ia akan menjadi baik pada pandangan ini cawangan berakhir, jadi tidak ada! Penduduk resah Tseyrona merebak lebih dan berbeza falsafah, idea-idea ibadat menentang arus. Berikut adalah sebahagian daripada mereka: Semazhenizm, Dalam keseimbangan sempurna, Brotherhood of Wolf, tanda kekuatan, cultists, dan legion syurga lain Serta anda semua ini? Kebosanan tidak akan mati!

Jadi, apa yang dalam dunia yang luar biasa ini, bukan sahaja untuk terus hidup tetapi juga untuk berjaya? Anda tidak perlu menunggu sehingga mereka sendiri menjadi mangsa. Jangan ragu untuk pergi lebih awal, memasang skuad anda sendiri, menggunakan teknologi retro-futuristik itu, podyschu sekutu dipercayai, sentiasa memperbaiki ketua perang kemahiran mereka. Akan sangat baik jika anda akan membantu satelit, tetapi keyakinan dan lokasi sebelum anda perlu untuk memenangi. Ceiron Wars permainan menghantar anda ke satelit wira seperti

- Selina - pirokanskaya wanita cantik memiliki kelihatan sangat menarik dan fikiran;

- Bogdan - graduan Temple Kebudayaan. Walaupun kanak-kanak ditinggalkan tanpa ibu bapa. Nasibnya tidak rosak, dan ia tidak menghairankan bahawa lebih masa dia menjadi peminat paling keras Syurgawi Legion;

- Eva - hidup sulung kehidupan yg berkeliaran dari keluarga bangsawan. Plume terbentang jenayah, tetapi semua Eva tidak mahu menetap.

- Yavuzalp - pahlawan yang sempurna dengan watak yang kuat dan shutter keluli. Apa yang tidak pernah dalam hidupnya, tetapi semua masalah dihadapinya dengan maruah. Tetapi kesejukan dan kekejaman sering tidak boleh difahami kepada orang lain beliau.

Semasa permainan pemain akan stykatsya dengan wakil-wakil kaum. Dalam permainan terdapat wakil-wakil kaum yang lebih tinggi, tetapi mereka tidak dapat melihat. Hanya beberapa tanda-tanda kewujudan mereka, tetapi soal pengiktirafan hakikat ini masih dibuka. Perlumbaan kedua - makhluk yang lebih tua. Ia dibangunkan jenis makhluk yang hidup di seluruh benua. Perlumbaan ketiga - menjadi lebih muda, yang mewakili spesies dengan budaya kurang maju. Mereka tidak pun dapat melakukan sesuatu untuk mengatur dan berkomunikasi antara satu sama lain. Adakah anda akan mendapat pada orang ramai bermacam-macam warna - masa akan menentukan, yang paling penting - keyakinan.

Dan akhirnya, bagaimana boleh saya tidak menyebut pertempuran megah berlaku hampir sentiasa. Pemain mempunyai medan perang seperti Altar minis, Crystal Gua, Pas Putih, hutan Skadzhersky, lava jambatan Basnaksky Falls Sempadan Galenski Tower Tavern. Ayuh! Melawat kampung-kampung ini untuk melihat sendiri bahawa minit yang dihabiskan di sana yang sukar dilupakan!

Sahaja Bolehkah ingin anda nasib baik dan menikmati permainan ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag