Jalan melalui keadaan huru-hara: Pencipta sekalian alam

Nama alternatif: Chaosroad

Permainan Online Jalan melalui Chaos - permainan pelayar percuma rpg genre fantasi. Sejak penubuhannya pada tahun 2005, permainan ini telah berjaya menarik minat khalayak yang luas dan telah menjadi satu berbilang pengguna. Ia mempunyai segala-galanya bahawa pemain seperti: pembangunan watak dan empayar kepada citarasa anda, melakukan pekerjaan usaha menarik untuk perjalanan dunia, pilihan profesion, pertempuran epik, penciptaan puak-puak. Dan semua ini tanpa perlu membuat bayaran bulanan! Jalan melalui permainan Chaos talian yang ada jika anda mempunyai sambungan internet dan komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum. Muat turun pelanggan permainan ini tidak diperlukan. Masuk ke dalam dunia yang indah ini akan membantu jalan melalui huru-hara pendaftaran dalam talian. Jangan berfikir bahawa ia akan mengambil banyak masa. Sertai di jalan permainan melalui Chaos - hanya mengisi borang pendaftaran. Anda mendapatkan ke laman utama watak dengan yang bermain dan mula jalan melalui Chaos. Sila baca dengan teliti, dan juga menyelesaikan ciri-ciri watak, yang boleh meningkatkan sepanjang permainan.
Untuk bermain Jalan permainan dalam talian melalui Chaos perlu memutuskan dengan senang hati. Dapatkan kecenderungan boleh menyertai puak, dibeli daripada peniaga atau mendapatkan ganjaran untuk perkhidmatan tertentu. Pertimbangkan apa pilihan menawarkan jalan melalui Chaos talian permainan
1. Kecenderungan Gelap - peminat yang gelap Great terdedah kepada vampirism. Kekuatan untuk objek penyembahan, boleh menghisap daya hidup mangsa.
2. Kecenderungan Bright - hamba ceria cahaya hebat. Mempunyai kesihatan yang baik, begitu cepat dipulihkan selepas kerosakan.
3. Untouchables Pengawal - penduduk dunia, yang direka untuk memantau pematuhan perintah itu. Argus memerlukan semua mematuhi undang-undang.
4. Kecenderungan Neutral - tentera, tinggal di pinggir antara kegelapan dan cahaya.
5. Orang buangan - yang melanggar peraturan permainan, yang merupakan satu sumpahan. Mereka tidak menghormati pemain lain pada penipuan yang berterusan.
6. Gods - makhluk megah berahsia, keinginan yang sukar untuk difahami.
7. Peniaga - tukang membuat wang secara literal daripada apa-apa. Mana-mana pemain boleh menyediakan semua yang diperlukan untuk tujuan tersebut membayar sebahagian daripada jiwanya.
Pendudukan utama dalam permainan - memegang pergaduhan. Sistem PvP adalah pencipta pemikiran juga. Jalan melalui Chaos talian cara yang terlibat dalam jenis ini berjuang, perang tanding, pergaduhan kontrak, banyak dinding kecil dan ke dinding. Duel - pertarungan dua pemain yang mengambil bahagian di mana ia adalah mungkin di mana-mana peringkat. Pertempuran kontrak dasarnya duels sama, hanya di sini pertaruhan kewangan. Longgokan-kecil - pertempuran kumpulan, di mana pelayan menentukan hubungan anda dengan salah satu daripada pihak-pihak. Tetapi di dinding pertempuran untuk dinding anda sudah boleh memilih pihak mana yang berjuang. Pergaduhan diadakan dengan pelbagai peralatan. Inventori dalam permainan adalah peluru, bahan-bahan sihir, ramuan dan barangan.
Untuk berseronok dan berehat daripada pergaduhan melelahkan, anda boleh berjalan di sekitar hotel ini. Lawati bangunan yang akan melihat dalam perjalanan anda. Selepas bermain Jalan permainan melalui Chaos Online anda akan, dengan menggunakan kedai-kedai, pasar, pejabat pos, bank, bengkel pandai besi yang, kuil, saya. Kedai-kedai dan pasaran, sebagai contoh, akan dapat membeli perkara yang perlu. Dalam bengkel pandai besi yang podremontiruete peluru patah. Dengan bank simpanan mengumpul dana dan mel kepada watak-watak lain. Lombong itu juga mengumpul sumber-sumber berharga. Dan ini bukan senarai lengkap bangunan yang akan mencari dunia yang kepelbagaian dalam permainan ini unik!
Jalan melalui Chaos bermain menjadi lebih menarik dengan tahap meningkat. Anda perlu mendapat pengalaman. Antara tahap ada up - sejenis singgah ke peringkat seterusnya. Setiap apom ganjaran dalam bentuk wang tunai atau barang tambahan. Tahap Promosi membuka peluang-peluang baru. Dan apa yang pada mulanya tidak ada, menjadi nyata.
Sertai huru-hara dunia yang sesak sekarang dan memastikan bahawa anda menyesal hanya tidak mempunyai! Menikmati permainan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag