Black Mirror 2

Nama alternatif: Black Mirror 2, cermin hitam 2

Processor: Pentium 4/Athlon XP 1. 5 GHz

RAM: 512 MB

Video: 256 MB memori

Disk Space: 6 GB

Black Mirror 2 - bahagian kedua permainan popular dalam genre pengembaraan klasik, yang dibangunkan oleh Jerman kecil Pengeluaran pasukan Cranberry. Kesinambungan permainan yang tidak mendedahkan kepada kita semua rahsia-rahsia tersembunyi dalam permainan yang pertama, tetapi memberitahu kita cerita kehidupan baru kutukan daripada Gordons, pemilik malang gelap dan misteri manor. Black Mirror 2 permainan disimpan suasana suram dipindah milik dan persekitaran sebelumnya.

Plot

Jika pencipta bahagian pertama permainan berpusar sekitar seluruh kisah nama yang sama dan ladang daripada pemain awal melontar di medan perkara, misteri, mistik dan menakutkan, penulis membuat keputusan untuk meneruskan sedikit cara lain, sebelum pemain secara beransur-ansur mendedahkan kelainan plot. Dalam cermin Hitam 2 semua bermula sekali tidak berbahaya di hadapan kita adalah bandar kecil dan sangat bagus, di mana, ia seolah-olah, kacau ganggu yang paling besar adalah ketua protagonis pemarah. Dan tidak ada yang dari awal lagi kita tidak diberitahu tentang gunung mayat atau sumpahan dahsyat, hanya fius ditiup, yang perlu diperbetulkan dengan pergi ke ruangan bawah tanah. Gilir serius pada awal tidak akan, kita menghadapi seorang lelaki biasa, Darren Michaels akan bersiar-siar melalui bandar yang cantik, semakin mengetahui dengan orang-orang sama indah, dan keluarga mimpi buruk Gordons kita akan bertemu kecuali pada gambar kekuningan. Tetapi ia adalah pada masa ini, pada satu ketika dalam permainan Black Mirror 2, segala-galanya dibongkarkan dan peristiwa-peristiwa mula terungkap dengan kelajuan menakutkan. Di sini tragedi ketua wira dalam hospital rindukan ibunya, dan orang asing misteri, yang kita temui di dalam penjara dan balai polis tidak memberitahu kita sesuatu yang dahsyat dan menakutkan. Langkah demi langkah cermin Hitam 2, permainan ini hanya baru-baru ini seolah-olah kita cahaya dan solar, akan membesar-besarkan, yang meliputi semua kabus ketakutan dan syak wasangka umum.

Gameplay

Pelan permainan, seperti banyak permainan genre ini, dikurangkan untuk menyelesaikan misteri-misteri tidak berhenti-henti, unraveling teka-teki dan mencari jawapan kepada soalan-soalan muncul sebagai cerita berlangsung. Perkara utama dalam cermin Hitam 2 sudah pasti cerita, dia harus membuat pemain menghabiskan masa mengesan intonations dalam dialog, menonton video dan kenangan watak-watak permainan. Sebaik sahaja dapat memahami sepenuhnya semua kelainan dan bertukar cerita, semua bahagian teknikal permainan diri mereka surut ke dalam latar belakang dan keputusan itu akan menjadi teka-teki yang akan datang bukan sahaja satu lagi teka-teki yang sukar, tetapi satu cara untuk mengetahui apa yang akan datang menawarkan kita satu permainan Black Mirror 2.

Adventure 2. 0

Cermin Hitam 2, permainan ini dipenuhi dengan klasik untuk semua ahli genre permainan tertentu ini, dan inovasi utama usaha itu bukan amalan biasa. Setiap orang yang pernah bermain dalam pencarian, boleh melihat ketidakselarasan logik bergerak dalam menyelesaikan kebanyakan teka-teki, apabila satu set air kosong menjadi rantaian kompleks tindakan dengan baldi carian, dan disesuaikan untuk menetapkan ini dengan baik, apabila ia akan menjadi lebih mudah untuk mendapatkan air air berhampiran terbuka atau mata air. Berikut adalah insiden logik jika masa ini, ia tidak begitu jelas dan keseluruhan permainan adalah tidak banyak terjejas. Selain semua keperluan yang wujud dalam genre permainan disimpan hampir dalam bentuk asalnya - kunci dan peti besi, mengumpul perkara yang berguna, kemudian menukarkan mereka ke dalam unit kerja, pembaikan pecah, semua ini akan menjadi dengan banyaknya di sini.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag