Draf

Nama alternatif: Permainan Draf Draf talian

Pada tahun 2009 Syarikat Omerta Online dan "Stork" telah dikeluarkan kepada dunia seperti projek berorientasikan penonton-besar seperti permainan dalam talian Draf . Dan penonton ini dan penonton sentiasa diminta oleh ketiadaan mengehadkan kandungan dan kelebihan utama projek ini - satu sistem pertempuran maju yang boleh memenuhi keperluan yang paling "pelayar" pemain.

Sebelum meneruskan ke langkah Pendaftaran Draf dalam permainan , pastikan anda mempunyai:

1) komputer dengan akses Internet;

2) 1 GB RAM

3) monitor dengan resolusi 1024x768;

4) Adobe Flash Player (sekurang-kurangnya 9. 0) dan pelayar menyokongnya.

Jika anda pemilik bangga dengan semua di atas, anda boleh pergi ke laman web rasmi permainan, ke halaman yang Pendaftaran Draf . Medan mandatori sini adalah seperti berikut:

· Sebenar e-mel anda; [_11_ ]

· Nama pengguna - nama permainan;

· Kata Laluan;

· Kod pengesahan Seri.

Selepas membaca dan penerimaan Perjanjian Pengguna dengan meletakkan tandakan di dalam peringkat tingkap sedikit yang kosong pendaftaran Draf siap sepenuhnya. Seterusnya anda perlu mencipta watak, tetapi jika anda mahu - dan "keseluruhan" daripada tiga. Dalam kes ini sistem berikut bonus:

→ untuk penciptaan saya wira bergantung 1.000 syiling;

→ untuk II - 200,

→ untuk ketiga - jumlah 100 keping perak.

Semua anda (dan hanya anda) aksara mungkin mempunyai penampilan yang unik, sumber permainan yang baik (kepelbagaian kriteria luaran ada) membenarkan tidak sedikit sekali pada kelihatan.

Tumbuh dan berkembang dalam Draf talian wira anda boleh membina melalui mata pengalaman yang diterima untuk pertempuran, tugasan, dan lain-lain Banyak NPC akan membantu untuk bermain permainan dalam talian Draf , memberikan anda tugas-tugas yang sama dan misi. Ya, dan terima kasih kepada antara muka yang sangat baik dalam Draf bermain akan mudah dan mudah: untuk menyelesaikan semua butiran, anda perlu tidak lebih daripada 20 - 30 minit. Plus, yang bermain permainan dalam talian Draf semua itu lebih mudah, di sini terdapat satu perkara yang menakjubkan sebagai peta yang menunjukkan lokasi semasa dan watak sangat dan objek lain yang diperlukan (Dewan Bandar, pembaikan, kedai runcit dan lain-lain

Anda pasti akan perlu ditentukan, dengan apa senjata yang anda ingin menyertai peperangan, walaupun ia akan menjadi sukar: pelbagai tempatan senjata adalah menarik: lebih daripada 300 spesies senjata kecil, berdasarkan kedua-dua teknologi biologi dan tenaga. Untuk mengecilkan pilihan sedikit, Draf Permainan dalam talian talian memberi peluang untuk mendapatkan salah satu daripada pengkhususan berikut:

1) Sniper - mahir menembak pada jarak yang jauh. Dengan bantuan ketepatan senapang besar berkaliber memberi kesan yang paling bersenjata badan musuh, manakala baki di luar kemusnahan balas.

2) Serangan - pahlawan huru-hara.

3) Shooter - seorang pejuang serba boleh, mampu memusnahkan musuh-musuh kedua-dua dekat dan jauh.

Oleh itu jika anda mahu Draf bermain online secukupnya, ia akan menjadi perlu untuk mengkaji kebolehan pertempuran tertentu, membuka ufuk baru untuk menembak pelbagai dan taktik tentera amnya.

Secara ringkas mengenai plot: Draf dalam talian Permainan dalam talian adalah berdasarkan dua novel C. Lukyanenko, dilabel "Draf" dan "salinan bersih." Ia adalah gabungan sempurna dunia, bersatu dengan alam semesta yang dipanggil yang Veer. Hidup di sini tidak begitu mudah, tetapi amat menarik. Jika anda mahu menguji diri sendiri dan melalui peristiwa-peristiwa yang dinyatakan di dalam buku-buku terlaris di orang, sertai kami!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag