Chibiki

Nama alternatif: Chibiki

Chibiki online - permainan percuma pelbagai-dalam genre fantasi, yang telah mendapat peminat di seluruh dunia.

Permainan dalam talian Chibiki membawa kepada pemain komputer keperluan yang berikut:

· Windows XP / Vista / 7

· Sambungan internet berkelajuan tinggi,

· Processor: Intel P4 3 GHz dan ke atas

· RAM 1 GB RAM

· Kad Video: FX GeForce 5800 dan ke atas

· Sekurang-kurangnya 5 GB ruang cakera keras bebas

· DirectX 9. 0C dan ke atas

Sertai dalam permainan Chibiki adalah tiga langkah mudah. Langkah pertama ialah

· Untuk memilih nama pengguna yang dikehendaki - nama dengan mana anda akan tahu permainan;

· Pengenalan alamat e-mel

· Anda perlu menerima perjanjian pengguna dan membaca peraturan permainan

· Dan memasukkan nombor gambar.

Daftar Chibiki terus mengesahkan kata laluan. Kemudian anda perlu memuat turun klien permainan - satu program khas yang membantu dalam memaparkan grafik dan mengurangkan kesilapan. Saiz pelanggan - kira-kira 1.5 GB. Pendaftaran talian Chibiki selesai, dan anda sudah bersedia untuk menyelam di menakjubkan cerah, dunia kartun.

Chibiki permainan dalam talian berdasarkan novel yang amat popular di China Zhu Xian . Bermula untuk bermain permainan dalam talian Chibiki, anda mendapati diri anda dalam dunia di mana dua puak menentang

· Doktrin Benar

· Bidaah .

Anda perlu memilih parti mana akan mengadakan watak anda. Dan bidaah, dan penyokong-penyokong doktrin sebenar mempunyai tiga sekolah sihir.

Soyyad benar adalah:

· Awan tulen Temple . Penganutnya boleh menggunakan massa serangan sihir, digabungkan dan jumlah musuh kuasa kill

· Biara bunyi syurga - penyembuh santuari ini, penolong pun bagi menyerang pejuang;

· Sek kemenyan membakar mempunyai paling mantra kuat, selain berjaya menahan racun.

Bidaah boleh memilih untuk diri sendiri salah satu daripada sekolah-sekolah berikut:

· Kren hantu raja pejuang yang terkenal kerana menyebabkan kerosakan fizikal yang ketara dan tahan sihir;

· Guild akasia boleh menjadi tidak dapat dilihat dan membangkitkan sekutu mereka, dan mereka juga suka menggunakan serangan yang mengenakan kerosakan fizikal;

· Sekolah sihir suci - lawan yang sangat serius memiliki kutukan yang kuat dan keupayaan yang baik untuk menyerang.

Permainan Chibiki talian menawarkan watak anda Penolong unik - haiwan. Binatang membantu tuannya dalam pertempuran, memiliki kebolehan istimewa. Beliau juga mungkin ingin menjalankan apa-apa tuan rumah, bagaimanapun, jika tahap beliau komitmen cukup tinggi. Haiwan anda boleh mendapatkan dalam perjuangan atau telah berjaya menamatkan semua tugas-tugas untuk pemula untuk mendapatkan upah.

Permainan ini mempunyai sistem pertempuran yang direka dengan baik, yang tidak kalah dengan permainan terbaik genre ini. Pergaduhan walkthroughs, dan kemenangan bergantung kepada taktik yang dipilih, dan juga tentang paras dan ciri-ciri watak dan haiwan kesayangan anda. Apabila anda bermain Chibiki, anda boleh terus berjuang dalam mod automatik, menggunakan pertolongan cemas-semasa pertempuran untuk memulihkan kuasanya. Pertempuran besar-besaran pemain terhadap pemain - seratus peserta pada setiap sisi, tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh.

Apabila anda bermain permainan Chibiki dalam talian, maka anda tidak akan perlu lepaskan. Dengan setiap peringkat baru anda sebelum anda akan membuka kebolehan dan kemungkinan baru. Pencarian - tugas-tugas khas semasa pelaksanaan yang mana perlu berjuang dan menghancurkan kepalanya di teka-teki - dikemaskini setiap lima peringkat.

Semasa bahawa kerana anda akan Chibiki main, anda akan berpuas hati dengan satu komponen yang besar sosial permainan. Watak anda boleh mencari pasangan dalam permainan, dan semua varian interaksi dengan pemain lain yang ditetapkan.

Terletak di dalam permainan ini, anda dapat dunia, mengingatkan kartun anime dan tidak lama lagi dapat lusuh sendiri dari sini.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag