Bandar Stim

Nama alternatif: Parograd

Permainan Bandar dari Stim adalah permainan pelayar percuma, di mana anda boleh meneroka dunia, teknologi kemusnahan . Dalam COS permainan anda akan dibentangkan pilihan empat kelas: Archer, Wizard, channelers dan Pengawas. Anda akan bermain permainan Bandar dari Stim dan dapat mengambil bahagian pada anda sendiri dalam salah satu daripada sembilan perlumbaan! Strategi ini akan memberikan anda peluang untuk lulus sebilangan besar pencarian, melawan raksasa yang dahsyat, dan bandar akan memberi anda banyak perjalanan dan pengembaraan!

Sebelum memainkan Bandar dari Stim , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem supaya sebagai: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Bandar dari Stim tidak akan mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « Buat Akaun »; [ _23_]

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Tulis tarikh lahir;

6. pilih « Hantar » dan Bandar [ _3_] dari Stim pendaftaran berakhir.

COS permainan - ia MMORPG strategi pelayar. Anda akan mula jalan di sekitar Nexus , di mana terdapat pusat-pusat rumah penjara dan pencarian. City of Steam online события berlaku dalam dunia yang misteri dengan sejarah yang kompleks dan kaya. Dunia ini dalam bahaya yang besar. Anda boleh memilih watak dari 10 perlumbaan (Orc, manusia, orang kerdil, bunian, dengan sub-kaum daripada tiga pertama mereka) dan empat kelas, jadi Bandar dari Stim bermain tidak akan bosan! Kelas direka untuk archetypes biasa, terdapat juga penjaga, ahli-ahli sihir, pakar huru-hara Mages anak panah untuk unsur antara imam.

Ahli sihir - wira ini adalah kemarahan unsur-unsur, yang mampu mengarahkan pada musuh Parograd permainan. Pelbagai ais, api dan kilat membenarkan mereka menggunakan pelbagai pilihan taktikal.

Anak panah - wira ini mempunyai matlamat tertentu, kemahiran mereka - ketepatan, mereka juga mempunyai keupayaan yang berbeza dalam menyokong api Bandar dari Stim talian .

Keepers - ini waris milenium seni mempertahankan diri, penjaga garis pertahanan pertama dalam lawan permainan Bandar dari Stim [_1_ ].

Channeler - wira yang bergerak mekanisme untuk membawa sekutu mereka untuk memerangi keharmonian menghukum seri pembutaan tidak layak dan memulihkan iman mereka dalam Bandar dari [ _2_] Stim talian .

Hedlendery - orang yang pragmatik, yang terlibat dalam industri tanah.

Avena - orang asalnya dari Republik Avenos bertanggungjawab, berpendidikan, yang lebih suka masyarakat patriarki COS permainan.

Osteny - bahawa orang agama, budaya mereka semakin koyak antara gereja dan raja.

Stoigmari - ini adalah orang-orang yang terkenal dengan seni mempertahankan diri mereka, kerja, dalam COS permainan.

DRAUG - wira yang dgn hati-hati mengekalkan kekayaan mereka dan pengaruh rumah-rumah yang mulia, mereka tidak suka untuk meninggalkan estet lama mereka.

Terbelah - ia bangsawan yang mencari kekayaan dan kemuliaan dalam pertempuran, dan masyarakat yang tinggi dan kerajaan yang digunakan untuk memuliakan rumah purba mereka dalam Bandar dari [ _3_] wap talian .

Goblin - makhluk hijau berkulit, yang paling cepat, paling licik dan yang paling kecil dalam permainan Bandar dari Stim .

Hobbes - adalah orang yang berdisiplin dengan tradisi ketenteraan lamanya.

Orcs - ini adalah watak yang paling kuat COS permainan.

Bandar dari Stim talian adalah penerangan yang menarik dan terperinci di dunia dalam gaya steampunk. Grafik, di sisi lain, adalah mentah bit per standard moden. Di samping itu, tetapan permainan Bandar dari Stim agak terhad, kerana anda hanya boleh memilih warna rambut dan pilihan gaya rambut, dan juga barang-barang seperti cermin mata dan topi untuk watak-watak. Jenis-jenis senjata dan pakaian seolah-olah berdasarkan pilihan anda kelas dan bangsa dalam permainan Bandar dari Stim , jadi manakala, sebagai menembak menggunakan hanya perisai dan senjata api, orang lain boleh didapati hanya dua pistol.

Adalah jelas bahawa permainan ini Parograd adalah dalam pembangunan dan banyak boleh menukar, sebagai contoh, apabila anda membuat penyesuaian watak.

 

Bermain juga