Tamadun dalam talian

Nama alternatif: Tamadun dalam talian

Tamadun Online - berbilang, permainan sejarah. Pengeluar syarikat menyediakan semua peminat peluang untuk bermain, yang dalam dunia sebenar, permainan yang bertujuan untuk mencipta, membina perdamaian, satu tamadun baru. Dan semuanya dalam talian.

Sangat gembira bahawa permainan Tamadun talian tidak memerlukan tetapan berkuasa komputer anda. Dan hanya apa-apa kehendak sistem asas, seperti:

 • Purata parameter sistem komputer;
 • Sambungan ke Internet.

Oleh kerana versi permainan dalam talian Tamadun belum keluar dalam dunia permainan, sudah tentu, pencipta tidak berfikir proses merasmikan pemain dalam proses permainan. Tetapi mungkin urutan dan data yang anda perlu menyediakan dalam proses - Pendaftaran Tamadun dalam talian adalah seperti berikut:

  1. Login ke laman web rasmi permainan Tamadun Dalam Talian;
  2. Menyediakan alamat e-mel anda yang sah,
  3. Cipta dan menulis kata laluan anda, yang terdiri daripada tidak kurang daripada enam huruf atau nombor,
  4. Ulangi kata laluan, dan tidak mengulangi kata laluan dalam rangkaian lain, untuk memastikan keselamatan akaun permainan anda;
  5. Pergi ke permainan.

Mungkin tidak begitu mudah, anda akan dapat piawaian ini bagi mana-mana permainan, cara yang akan bermain Tamadun Online. Dan mungkin menyemak akaun anda akan cukup cepat dan mudah. Tetapi ini bukan untuk kita untuk membuat keputusan dengan anda.

Apa yang akan bermain permainan dalam talian Tamadun dalam talian tidak perlu untuk berfikir langkah demi langkah, kerana ini tidak melibatkan versi dalam talian ini.

Pada mulanya, anda akan ditawarkan empat tamadun. Pada jumlah ini tidak akan berakhir apabila anda berjalan permainan, akan muncul tamadun lagi. Watak anda tidak akan berlegar dalam satu tamadun keseluruhan permainan. Ia secara automatik akan flip untuk permainan ini, setiap kali apabila anda akan mencapai matlamat tertentu, melaksanakan tugas di kawasan tertentu.

Selain itu, ia adalah sangat menarik yang anda akan datang dalam era yang berbeza. Di sini mereka akan enam

 • Purba ;
 • Klasik ;
 • Zaman Pertengahan ;
 • Renaissance ;
 • Perindustrian ;
 • Moden .

Anda akan melihat dunia dalam semua warna. Dan ini akan membantu anda grafik yang berkualiti tinggi dan animasi yang baik dalam permainan.

Tetapi masih, seperti mana-mana permainan, terdapat akhir untuk memenangi beliau. Kemenangan akan tersenyum hanya apabila anda membuat tamadun yang kuat. Dalam peluang-peluang yang akan menangkap sebahagian besar dunia atau salah satu daripada syarat-syarat kemenangan - untuk mencapai puncak Zaman Moden dan pembangunan Trips ruang.

Mungkin anda akan bermain Tamadun percuma. Adakah itu dengan wang sebenar anda akan memperoleh bahagian dan elemen-elemen yang perlu, atau untuk meningkatkan kualiti watak untuk permainan yang lebih baik.

Janji bahawa permainan ini akan menjadi yang terbaik seumpamanya. Baik anda tidak sentiasa menawarkan berdiri tamadun mereka, kerana ia akan menjadi pencipta dunia.

Adakah bernilai mencuba! Ia seolah-olah bahawa permainan dalam talian Tamadun harus sudah mempunyai ramai peminat yang ingin seketika untuk tidak menyimpang daripada proses menarik.

 

Bermain juga