Tamadun 5

Nama alternatif: Tamadun 5

Selepas awal yang diiktiraf Tamadun V pemaju projek terpaksa melakukan sesuatu yang mustahil, untuk menarik minat pemain dan memenuhi semua harapan mereka. Dan ia adalah diperhatikan, mereka berjaya! Dalam bahagian kelima projek legenda dilaksanakan spesifikasi yang baru, manakala tulang belakang kepada permainan kekal tidak berubah dan ciri-ciri yang tersendiri Tamadun walaupun membaca antara barisan.

Tamadun 5 permainan menjadi projek yang lebih menarik dan menyeronokkan. Pemaju bertanggungjawab dengan ketara meningkatkan tahap kualiti, dan oleh itu permainan itu direalisasikan dengan ketara bertambah baik dan berkembang pilihan untuk pembangunan. Sekarang lawan telah menjadi lebih rumit dan bijak, dan untuk memenangi anda perlu membangunkan strategi dan pelan yang lebih canggih. Sama seperti di bahagian-bahagian sebelumnya, terdapat satu kemungkinan dalam permainan rangkaian kelima, tetapi kini ia dibuat lebih mudah dan lebih dinamik. Dan, sudah tentu, adalah mustahil untuk tidak menarik perhatian kepada grafik permainan - tidak benar, anda boleh menghubungi permainan ini sekeping sebenar seni.

Tamadun 5 permainan menawarkan peminat cerita yang menarik. Matlamat utama permainan ini - pembangunan. Watak anda akan bertindak sebagai pemimpin kaumnya sendiri. Dan pemimpin masyarakat primitif akan mewujudkan sebuah negara yang benar-benar maju dan budaya. Anda berkata, plot ini agak seperti semua versi terdahulu Tamadun? Kami tidak akan berhujah, ada benar-benar adalah beberapa persamaan, bagaimanapun, tidak membuat kesimpulan, ia sebenarnya adalah satu permainan baru, untuk memastikan bahawa anda hanya boleh muat turun Tamadun 5 dan cuba untuk lulus beberapa misi.

Pemaju memutuskan untuk berlepas sedikit daripada dasar skrin biasa dalam negeri, dan kini menu, yang memaparkan semua perubahan utama watak lebih serupa dengan menu yang sama di Diablo.

Jika anda ingin melihat permainan yang lebih aman dengan kurang pertempuran berdarah, maka, malangnya, bersegera mengecewakan anda. Jika anda sudah biasa dengan projek itu, mengajar anda bagaimana untuk bermain Tamadun 5 tidak perlu, bagaimanapun, memberi amaran bahawa isu diplomasi kelima melangkah ke belakang. Ya, kini watak anda perlu meningkatkan kemahiran peperangan. Walau bagaimanapun, fakta ini dan memberikan permainan yang semacam daya tarikan.

Salah satu inovasi yang paling menarik adalah negara itu. Walaupun penempatan besar boleh enggan untuk masuk ke dalam kesatuan, bandar kecil mungkin boleh menjadi sekutu setia.

Untuk memuat turun Tamadun 5, anda perlu membeli kunci pra-capaian. Permainan ini boleh dibeli di kedai-kedai banyak, tetapi, sebagai contoh, Stim saham biasa, dan anda boleh membeli permainan pada harga diskaun yang besar.

Keupayaan untuk berdagang dalam versi terkini telah digantikan dengan kemungkinan yang berkontrak, membolehkan kerjasama penyelidikan.

Walaupun yang memainkan Tamadun 5 secara percuma sehingga ia tidak mungkin, ramai pemain menyertai barisan setiap peserta projek.

 

Bermain juga