Clan Wars

Nama alternatif: Perang Clan

Clan Wars talian - adalah berbilang permainan peranan-bermain, yang ditetapkan dalam zaman pertengahan Scotland: pertempuran berdarah di antara puak-puak Highlanders.

Permainan dalam talian Clan Wars adalah berasaskan pelayar, jadi ia tidak memuat turun dan memasang program-program tambahan dan tidak meningkatkan keperluan sistem khusus kepada pemain komputer. Anda hanya perlu mempunyai sambungan Internet dan pelayar internet versi semasa.

Sertai dalam permainan Clan Wars berbeza daripada pendaftaran dalam permainan lain. Untuk bermula dengan pendaftaran Clan Wars Online akan meminta anda untuk memperkenalkan diri anda dan menentukan jantina, dan kemudian segera memanggil untuk latihan perjuangan. Supaya anda boleh menentukan sama ada anda mendapat jenis ini permainan atau tidak, dan merasai keseronokan pertempuran mendebarkan. Selepas pertempuran, daftar Clan Wars akan meminta anda untuk mengisi dalam bidang standard dalam borang pendaftaran: nama dan seks anda sudah menulis, sukar untuk memasuki kotak e-mel anda dan memilih kata laluan.

Wars Clan permainan dalam talian yang dibina di atas pertempuran. Oleh itu, anda akan diberikan aksara, tujuan utama yang - yang paling berkesan melawan. Oleh itu, tugas anda apabila anda mula bermain permainan Clan Wars Online adalah pengagihan yang betul ciri-ciri, permainan yang dipanggil artikel. Watak anda akan menjadi

- Tentera (bertanggungjawab untuk stamina dan kuasa menumbuk)

- Ketangkasan (perlu memikirkan uvorotlivosti dan antiuvorotlivosti)

- Gerak hati (bertanggungjawab untuk hit kritikal dan keupayaan untuk antikritu)

- Kehidupan (sangat penting untuk jumlah perisai dipakai)

- Perisikan (dikehendaki membaca Runes dan penting dalam beberapa profesion)

Wars Clan permainan dalam talian membahagikan senjata ke dalam kelas, di mana ia merujuk lebih suka senjata watak: a tukul, kelab, kapak, pisau, tombak dan pedang.

Setiap kelas mempunyai pelaksanaan spesifiknya sendiri dan keupayaan. Lama-kali dinasihatkan untuk membaca forum permainan untuk memutuskan apa taktik sesuai peperangan anda yang terbaik. Hanya dua daripada mereka: pertahanan dan serangan. Dalam satu langkah, anda boleh membuat satu serangan memukul dan meletakkan unit perlindungan.

Sebaik sahaja anda mula bermain permainan dalam talian Clan Wars, pejuang anda akan mendapat pengalaman dengan berjuang dengan bot komputer. Kaedah pertempuran boleh didapati sebelum anda mencapai tahap 3. Walaupun, jika anda tidak melawan sangat menarik dengan kecerdasan buatan, tahap 1 anda boleh sudah mengambil bahagian dalam duels - satu lawan satu pertempuran dengan pemain lain. Bersama A 2 tahap anda sudah boleh menjadi ahli pertempuran huru-hara, di mana pertempuran akan dipilih secara rawak ditugaskan semula kepada pasukan.

Selepas setiap pertempuran berjaya, apabila anda berada di Clan Wars bermain, watak anda akan mendapat pengalaman yang memberi kesan kepada tahap dan mendapat up - cermin mata khas yang meningkatkan ciri-ciri anda. Juga dengan setiap perjuangan anda akan meningkatkan kemahiran dengan senjata.

Dari peringkat kedua, anda boleh menyertai puak yang dan mengambil bahagian dalam pertempuran puak khas - pertempuran untuk Guardian. Parti yang menang mendapat pelbagai trofi, hadiah dan bonus.

Dalam permainan terdapat banyak lokasi yang berbeza - tempat dan wilayah, setiap yang membawa fungsi permainan. Ini

- Bank

- Guild pemburu

- Outland

- Hutan

- Kayu Gelap,

- Kuari

- Mine

- Perjudian rumah.

Main Clan Wars dan membuat watak anda pada senjata, perisai dan perkara-perkara lain yang anda akan dapat mempunyai 2 peringkat. Profesion itu: ahli sihir, pembalak, pelombong, Rockshaper.

Untuk melakukan ini, anda perlu pergi ke dalam hutan, lombong atau kuari. Waktu bekerja bagi watak - jam. Ia boleh beroperasi sepenuhnya tanpa alat, dengan cara itu dibaiki atau di luar alat pembaikan. Bergantung kepada pengekstrakan sumber ini di tempat kerja dan peningkatan yang sama dalam kemahiran.

Jika anda berminat dalam permainan dengan peluang yang baik untuk melawan dan merasai sokongan puak beliau, Clan Wars untuk anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag