Battle of the Gods

Nama alternatif:

Permainan Battle of the Gods mengenai undang-undang Olympus.

legenda purba mempunyai aura ajaib, membawa cerita dewa-dewa pagan. Mereka membentuk asas produk permainan banyak, antara yang menonjol berasaskan pelayar permainan Battle of the Gods.

Igroki dicelup ke dalam suasana legenda Yunani purba, dan menjadi ahli satu acara kemuncak para dewa - Olympus sendiri. Setiap pemain baru menjadi seorang kanak-kanak Pencipta Alam Semesta, dan terpaksa berhadapan dengan bapanya. Beliau menjadi kejam, dan ia adalah masa untuk menggulingkan beliau.

Pered anda membuka peluang yang besar di mana anda boleh membuat kawan-kawan dengan Chaos, bersaing dengan Zeus, untuk membantu menyelamatkan Prometheus, untuk berada di Atlantis, untuk melawat gua-gua yang berselerak di seluruh kerajaan purba. Tiada apa-apa menghalang anda dalam Battle of the Gods bermain sekarang, kerana permainan ini dibentangkan secara percuma. Dan jika demikian, ia adalah masa untuk mula memburu untuk Titans dahsyat, echidnas berbahaya, syaitan tidak bertimbang rasa dengan Cyclops, minotaurs dan centaurs.

 

 

Memilih seorang wira.

Chtoby bermain permainan dalam Battle of the Gods, anda memerlukan satu cara di mana anda berangkat untuk menakluk Olympus, dan kerana semua tiga kelas, memecahkan pilihan lama tidak akan mempunyai kepala.

  • Rytsar dilindungi oleh perisai dari serangan musuh, dan dikurniakan dengan keberanian untuk membenarkan musuh untuk membuang di barisan hadapan. Beliau meninggalkan beberapa kaedah penyembelihan, kepada siapa tidak berdiri lawan yang paling serius.
  • Luchnik lebih suka teratur memusnahkan musuh dari jauh, menghantar anak panah mereka tepat pada dia, tetapi tidak bertahan lama dalam serangan huru-hara.
  • Magician excel, bergegas musuh mantra licik, dan berasa kebal. Tetapi apabila yang akan dipilih terlalu rapat dengan beliau, ia tidak dapat menawarkan rintangan yang serius.

Ciri-ciri ini sentiasa watak-watak, walaupun meningkat dalam proses kelulusan. Terdapat lebih ramai bakat, dan juga peluang untuk menjana pendapatan sehingga lima pembantu dalam Kaabah of the Gods.

 

 

dihantar dalam misi.

Poskolku sebelum anda strategi berasaskan pelayar, memperuntukkan Pertempuran pendaftaran Gods yang datang dengan nama dan kata laluan. Jika anda telah ditakrifkan kelas permainan yang diperlukan untuk melaksanakan tugas-tugas yang tidak kekurangan.

Hampir serta-merta anda mendapati diri anda berhadapan dengan pilihan dalam bagaimana untuk pergi bawah tanah untuk feat dan kemuliaan. Anda perlu untuk menghadapi dengan Chimeras, mengekang Titans, Cerberus tenang. Dalam misi pertama anda mendapat pengalaman dan meningkatkan kemahiran mereka untuk menghadapi kerja yang lebih berbahaya - mesyuarat dengan Cyclops, minotaurs dan makhluk kuno yang lain.

Victory kemuliaan kecuali anda mata wang dilombong. Perak hampir di kaki anda, dan mendapatkan dengan mudah, tetapi emas diberikan untuk pencarian yang paling sukar dan dijual dengan wang sebenar.

Finansy membolehkan anda untuk membeli peralatan baru, dan dalam Battle of the Gods iPlayer dianggap sangat selesa - keupayaan untuk menggerakkan objek dipam dengan yang baru. Ini menghapuskan penderitaan, meninggalkan perkara yang lama, atau lebih baik untuk membeli yang baru dengan ciri-ciri minimum.

Bitvy dalam Clash of Olympus berlaku seli dengan musuh, dan untuk berjaya, anda perlu berfikir tentang keseimbangan di medan perang, memandangkan bakat watak dan musuhnya. Selepas menggunakan sihir dan memenangi saingan peralatan konvensional, pergi ke mesyuarat dengan bos, dan kemudian dapat membuka Peta kemahiran yang berguna, dan lebih kukuh daripada yang bos, lebih baik kemahiran yang terhasil.

Igrokam berguna kadang-kadang untuk melihat di arena untuk menerima cabaran pemain, dan untuk kemenangan atau mengajar anugerah artifak yang berguna. Dan untuk menjadi kuasa yang kuat yang boleh mengalahkan mana-mana raksasa - bersatu dalam pakatan.

 

Bermain juga