Clash of Olympus

Nama alternatif:

Legenda kuno mempunyai aura ajaib, membawa cerita-cerita tuhan-tuhan pagan. Dia menjadi tiran, dan sudah tiba masanya untuk menggulingkannya.

Perkara anda membuka peluang besar di mana anda boleh berteman dengan Chaos, bersaing dengan Zeus, untuk membantu menyelamatkan Prometheus, berada di Atlantis, untuk melawat gua-gua yang tersebar di seluruh kerajaan purba. Tiada apa-apa yang menghalang anda dalam Battle of the Gods bermain sekarang, kerana permainan dibentangkan secara percuma.

Pilih wira.

  • Rytsar dilindungi oleh perisai daripada serangan musuh, dan diberkati dengan keberanian untuk membolehkan musuh melempar di barisan hadapan. Dia meninggalkan beberapa kaedah penyembelihan, yang tidak berdiri lawan paling serius.
  • Magician excel, bergegas mantra licik musuh, dan merasa tak terkalahkan. Terdapat lebih banyak bakat, serta peluang untuk memperoleh sehingga lima pembantu di Bait Tuhan.

    Poskolku sebelum strategi pelayar anda, menyediakan pendaftaran Pertempuran Dewa datang dengan nama dan kata laluan.

    Hampir segera anda mendapati diri anda berhadapan dengan pilihan bagaimana untuk pergi ke bawah tanah untuk prestasi dan kemuliaan. Perak hampir di kaki anda, dan mendapatkannya dengan mudah, tetapi emas diberikan untuk pencarian yang paling sukar dan dijual untuk wang sebenar.

    Bitvy dalam Clash of Olympus berlaku selari dengan musuh, dan untuk berjaya, anda perlu memikirkan tentang keseimbangan di medan perang, memandangkan bakat wataknya dan musuh.

 

Bermain juga