Clone Wars Adventures

Nama alternatif: Clone Wars Adventures

Klon Wars Adventures talian - penyemak imbas percuma MMO RPG permainan di mana pengguna untuk terlibat dalam yang menarik Star Wars. Pemaju permainan adalah sebuah syarikat Sony Online Hiburan , penerbit - lelaki dari LucasArts Hiburan . Dalam plot permainan meletakkan bahagian kedua dan ketiga legenda Star Wars. Galactic Republic tidak boleh terhenti permusuhan dan meninggalkan sahaja dan tentera Droid pemisah. Pada masa yang sama, Perintah Jedi, yang mengarahkan klon, bersemangat untuk mengetahui rahsia tuan Sidious (Sith Lord). Mereka yang akan bermain dalam Klon Wars Adventures , dengan itu menyertai kejalangan peristiwa kontroversi, tidak ada minit percuma. Penduduk ini kebosanan dunia yang luar biasa adalah tidak diketahui! Di samping itu, semua acara yang dikehendakiNya reka bentuk mata cantik. Grafik kartun yang cantik serta-merta bergembiralah pengguna yang tertentu tetap marah. Secara amnya Clone Wars permainan dengan pencarian yang banyak, acara sosial dan penyesuaian watak adalah lebih sesuai dengan remaja. Tetapi sering orang dewasa yang serius yang ingin berehat pada masa lapang, ketagih projek dalam talian. Dalam senarai panjang mini-permainan, semua orang boleh mencari sesuatu untuk diri mereka yang menarik. Cuba - tidak perlu menyesal!

Apakah ia akan mengambil masa untuk mendapatkan peluang untuk menghadiri sebuah dunia permainan yang jelas? Pertama, Klon Wars pendaftaran, di mana anda masuk dalam batas yang sesuai bentuk diingini maklumat tertentu (nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel). Mewujudkan akkakunt, bersedia untuk hakikat bahawa anda dikehendaki penerimaan Perjanjian Pengguna kami. Kedua, anda perlu menyemak sama ada komputer itu memenuhi konfigurasi berikut: sistem operasi Windows XP atau Windows Vista ; pemproses Intel Pentium 4 (atau lebih) video Radeon 8500 / GeForce 3 Siri ;-kurangnya 512 MB [ _2_] RAM. Jika semuanya OK, anda akan dibawa dengan selamat di dalam atmosfera ajaib di dunia permainan.

Bermula Klon Wars bermain sebelah Persekutuan, anda akan berjuang dengan klon. Cuba fikirkan, anda akan berjuang bersama dengan watak-watak kegemaran anda dari siri animasi nama yang sama! Berada dalam barisan yang sama seperti Anakin Skywalker, Obi-wan Kenobi, Yoda dan Ahsoka Gemia - untuk menghormati mana-mana peminat Star Wars. Selain bertemu dengan wira legenda, anda mengharapkan persahabatan yang setia dengan pemain lain. Setiap pengguna akan dapat untuk mencari diri sendiri semangat rakan-rakan, yang sentiasa sembang bagus di masa lapang beliau.

Jadi apa sebenarnya dimasak permainan Klon Wars Adventures ? Pada lokasi berkanun untuk siri boleh banyak peristiwa yang berbeza. Selepas permainan Klon Wars - adalah, pertama, yang paling menarik permainan mini, untuk membantu anda mengambil bahagian dalam perlumbaan di speeder itu, LightSaber pertarungan, pertempuran ruang, menembak pertandingan . Kerja dan akan bagi mereka lepak yang. Sebagai contoh, jika anda tertarik teka-teki yang rumit? Kedua, ia adalah pembinaan rumah peribadi dan pembangunan. Jadi anda boleh mengalahkan rumah citarasa anda. Pilihan perabot - salah satu daripada saat-saat yang paling menyeronokkan, jadi melakukannya perlahan-lahan. Secara kebetulan, di dalam rumah anda akan memandu para tetamu. Adalah lebih baik untuk memberi perhatian yang mencukupi ke kawasan pedalaman, supaya tidak untuk skru di hadapan rakan-rakan. Ketiga, adalah kehadiran dalam haiwan peliharaan maya hidup anda. Iaitu, semua orang boleh mempunyai seorang sahabat Droid, yang dianggap agak sejuk. Selain bulatan beliau fungsi boleh dilanjutkan, dalam erti kata lain - ditala.

Peminat Dear pengembaraan ringan, anda sentiasa bebas untuk memutuskan bila dan bagaimana untuk bermain permainan ini. Tiada apa-apa jua anda tidak memaksa. Jika anda telah mencari pekerjaan tanpa mengetatkan lagi meneran, World Klon patut juga! Mari memenuhi semua jangkaan anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag