Pertembungan Dragons

Nama alternatif: COD

Permainan Pertembungan Dragons adalah permainan berasaskan pelayar dalam talian yang berkaitan dengan permainan kad.

Dalam berasaskan pelayar dalam talian permainan Clash pendaftaran Dragons itu dilakukan melalui laman web khas Clash permainan daripada Dragons, dan juga melalui rangkaian sosial yang terkenal di Internet - Facebook. Daftar permainan Clash talian Dragons datang dalam bahasa Inggeris.

Untuk mendaftar, melawat permainan dalam talian Pertembungan Dragons Anda perlu untuk menjalankan langkah-langkah berikut:

1) Cari laman web rasmi Clash permainan daripada Dragons. Sebaik sahaja anda pergi ke laman web yang akan menyaksikan satu borang login dalam akaun anda.

2) Pada borang ini, anda akan perlu klik «Daftar» mendaftar.

3) Kemudian sebelum anda Apabila diklik, pendaftaran secara sendiri. Isi dengan teliti.

4) Dalam baris pertama, masukkan E-mel anda (alamat e-mel anda).

5) Kemudian pilih baris Kata laluan kedua (kata laluan). Ia untuk keselamatan halaman peribadi mereka tidak boleh memberitahu sesiapa.

6) Kemudian tulis Usename (nama pengguna anda).

7) Baca terma, yang terletak di bawah. Jika anda berpuas hati dengan segala-galanya dalam mereka, menandakan mereka. Untuk melakukan ini, tekan butang tetikus di atas sel-sel, yang bertentangan dengan peruntukan itu.

8) Kemudian klik pada «Daftar».

Sekarang anda dianggap seorang pengguna berdaftar yang menarik dan instruktif Clash permainan Dragons.

Main Clash permainan daripada Dragons Hanya pengguna yang berdaftar di laman. Kerana kenyataan bahawa Clash permainan daripada Dragons adalah permainan berasaskan pelayar dalam talian, perhatian yang paling harus diberikan kepada anda menyambung kepada Internet, ia mesti tinggi.

PC Tetapan Sistem atau komputer riba mestilah sekurang-kurangnya purata.

Apabila memasuki permainan, anda akan diminta untuk membuat avatar anda.

Dalam permainan Clash talian Dragons bermain anda boleh memilih salah satu daripada kelas-kelas:

1) berdasarkan Senjata - ia kelas pertempuran.

2) berdasarkan Magic-

- kelas ini mempunyai kuasa ajaib.

Dengan berasaskan Senjata termasuk ciri yang berikut:

1) Penjaga - mereka sentiasa di barisan hadapan dalam huru-hara. Ini firma pendirian kelas bersama-sama dengan sekutu-sekutunya dalam garisan dan menentang sebarang musuh serangan yang berani untuk menyerang mereka.

2) Assassins - mengikuti jalan pisau. Mereka lebih suka untuk membuat tiba-tiba, serangan yang tidak dijangka - dan menyampaikan dengan kejam kekerasan dan kelajuan licik dan ketepatan.

Kelas berasaskan Magic Magic termasuk:

1) Pyrelords - menggunakan seni sihir, dan bergantung kepada kuasa rahsianya, apabila pertempuran mengamuk. Mereka terutama suka memanipulasi api, dengan menggunakan elemen yang merosakkan untuk serangan dan pertahanan.

2) Druid lebih suka untuk hidup di hutan rimba dan menghabiskan hari-hari mereka berhubung dengan alam semula jadi. Tetapi apabila pertempuran memanggil mereka, dan musuh-musuh untuk dimusnahkan, mereka boleh menggunakan kuasa besar.

Pertembungan Dragons dalam talian - ini adalah permainan dengan banyak kejutan. Daftar masuk Pertembungan Dragons secara percuma dan menikmati permainan!

 

Bermain juga