Call of Duty 2

Nama alternatif: Call of Duty 2, beberapa tugas pejabat, ikan kod 2

Permainan Call of Duty 2 ialah permainan komputer yang menarik. Permainan ini adalah kesinambungan daripada bahagian pertama permainan. Dalam Call of Duty 2 peristiwa berlaku pada orang yang pertama. Dalam Permainan Call of Duty 2 dicipta dalam gaya penembak.

Permainan Call of Duty 2 sahaja boleh memuat turun dari laman web rasmi permainan. Muat turun Call of Duty 2 sahaja boleh pengguna dewasa. Untuk bawah umur akses kepada permainan ini ditutup.

Anda boleh melihat tentang permainan Call Of Duty 2 video. Dalam video, anda boleh mengetahui sendiri banyak maklumat berguna: kelas, acara, senjata dan puak.

Permainan Call of Duty 2 akan membiasakan anda dengan semua watak-watak saya:

1. Vasily Kozlov adalah Tentera Merah 13-ke-Pengawal Bahagian Rifle. Dia diwakili dalam permainan sebagai watak utama yang bertindak dalam kempen Soviet. Anda akan memulakan permainan untuk watak pada julat pencegahan tentera Soviet, yang adalah 30 km dari Moscow. Dia mengambil bahagian dalam Pertempuran Stalingrad.

2. John Davis adalah seorang sarjan Bahagian perisai 7 saya. Dia mengambil bahagian dalam kempen Afrika Utara.

3. David Welch adalah panglima Bahagian perisai-7. Dia adalah seorang komander kereta kebal di tempat kejadian kedua kempen British. David mengambil bahagian dalam serangan supertankovyh dalam kempen Afrika Utara, dan juga di Libya utara-barat.

4. Koperal Bill Taylor adalah syarikat kedua "D" ke-2 Renjer Batalion. Beliau adalah watak utama kempen Amerika. Rang Undang-Undang mengambil bahagian dalam pendaratan Normandy ("D-Day"), dan juga peperangan di 400 dalam Bergshtayne. Beliau juga mengambil bahagian dalam penyeberangan Rhine.

Di-Permainan Call of Duty 2 senjata dibahagikan dengan kempen. Semua kempen mempunyai jenis biasa senjata, tetapi mereka adalah model yang berbeza

1. Pistol.

2. Courier.

3. Senapang.

4. Sniper senapang.

5. Bom tangan.

6. Gun.

7. Gun.

8. Bom tangan.

Dalam permainan Call Of Duty 2 boleh bermain di mod pandangan dalam mod pemain tunggal dan dalam berbilang. Bergantung kepada pilihan mod ciri-ciri permainan.

Di-Permainan Call of Duty 2 mekanik, anda boleh memuat turun fail torrent, tetapi untuk ini anda perlu memasang program pada komputer anda.

Di-Permainan Call of Duty 2 pc mempunyai beberapa kempen:

1) kempen Soviet. Kempen ini terdiri daripada beberapa episod. Para peserta dalam kempen ini perlu melaksanakan tujuh misi. Di Stalingrad, semua acara kempen.

2) kempen British. Terdiri daripada empat episod tindakan dalam kempen ini. Dalam acara kempen British berlaku sepanjang 13 misi. Peristiwa dalam permainan mengambil tempat dalam tiga kawasan di Perancis, Amerika Utara dan di Normandy.

3) kempen Amerika. Terdiri daripada tiga episod tindakan dalam kempen ini. Tujuh misi peristiwa berlaku dalam permainan. Dalam acara kempen Amerika berlaku di Berlin.

Permainan Call of Duty 2 dibentangkan dalam beberapa cara:

1. Shootout - peristiwa berlaku di lokasi yang berbeza.

2. Deathmatch Team - majlis yang diadakan bagi pihak kedua-dua pasukan.

3. Tangkap Bendera - anda perlu dalam mod ini untuk menangkap bendera lawan mereka dan melindungi anda.

4. Ketua - mod baru di mana anda tidak perlu memberi merebut ibu pejabat beliau.

5. Mencari dan memusnahkan - ini adalah cara di mana anda perlu sama ada tumbuhan bom atau menghalang acara ini.

 

Bermain juga