Call of Duty: Black Ops 2

Nama alternatif: Call of Duty: Black Ops 2

Permainan CoDBlackOps 2 - projek legenda kesembilan Call dari Kewajipan dan bahagian kedua siri permainan [_3_ ] Hitam Ops . Pembebasan Global permainan itu berlaku pada bulan November 2012. Ciri tersendiri CallofDuty: Hitam Ops 2 [_4_ ] , dan juga seperti sebelumnya - kehadiran plot yang bermakna dan koheren. Kini permainan bukan set huru-hara adegan perang, dia dapat merangkumi plot yang berwibawa. Projek begitu terkejut suara hati pemain yang sebahagian daripada mereka adalah watak-watak utama yang dikaitkan dengan wira filem Hollywood popular.

Hitam Ops 2 [ _4_] tidak terpakai bagi apa-apa tanda yang istimewa, tetapi tidak disangka-sangka untuk pemaju dan pemain, telah berjaya menjadi projek yang paling ikhlas (ya, ia adalah ikhlas) tahun ini. Hari ini penembak Cod Hitam Ops 2 boleh dipanggil salah satu penembak yang paling popular. Beliau berjaya sochetaetv plot cemerlang, pemandangan atmosfera, tugas asal.

Bagi anda untuk bermain boleh memulakan, anda perlu (tradisional) muat turun CoDBlackOps 2. Pengesan Torrent membantu untuk membuat melompat dan pemasangan pelanggan cepat dan proses mudah. Melangkah ke dalam projek ini, anda boleh melihat bahawa sebelum permulaan setiap misi baru, pemain itu dijemput untuk memilih dua jenis utama senjata dan mengumpul semua bahagian-bahagian yang perlu dan aksesori dengannya.

Draf baru tindakan anda dan watak anda secara langsung bergantung kepada hasil lagi permainan. Dalam permainan terdapat beberapa titik plot tertentu, di mana watak yang akan muncul sebelum ini. Keputusan yang diambil dalam BO 2 mengubah perkembangan berikutnya dalam permainan.

Dalam kempen "Tools" wira dalam setiap misi baru akan ditawarkan bonus. Ia boleh menjadi jaket pencari ranjau, dan varieti baru senjata dan perangkap berkuasa. Setiap misi baru dibuka 10 pekerjaan. Di bawah syarat-syarat permainan untuk menguji wira bergantung ganjaran dalam bentuk senjata tambahan. Misi menambah beberapa inovasi yang membuat pengurusan pelbagai watak-watak boleh dijalankan secara serentak.

Call dari [_6_ ] Kewajipan : Hitam Ops 2 - permainan , di mana tugas utama anda adalah untuk membimbing. Iaitu, anda perlu memberi arahan dan membangunkan pelbagai taktik pertempuran. Perlu belajar untuk bertindak balas dengan cepat untuk tugas itu pada kelajuan kilat dan menjana pesanan. Anda perlu untuk mempertahankan titik kawalan untuk menyerang musuh tempat tinggal, memantau dan mempertahankan wilayah anda.

Untuk mengesahkan kebolehpercayaan di atas, dan secara peribadi melihat satu projek baru, anda boleh melihat kepada CoDBlackOps 2 video -treler, yang menerangkan secara terperinci semua ciri-ciri dan manfaat permainan.

 

Bermain juga