Kod Lyoko

Nama alternatif: Kod Lyoko, Kod Lyoko Kod Lyoko

Permainan Kod Lyoko - percuma, sosial dan menarik dalam genre RPG. Sekali pandang ia mungkin kelihatan bahawa permainan Kod Lyoko talian agak pelik. Tetapi ia adalah perlu untuk memahami intipati dan ia ternyata bahawa segala-galanya adalah mudah dan mudah. Ketegangan banyak yang anda tidak perlu. Fokus utama kepada permainan.

Supaya tidak membebankan proses permainan dan dalam proses itu tidak lari ke bootable buruk atau sesuatu seperti itu, sila membandingkan keperluan sistem ditetapkan untuk persediaan komputer anda. Tiada apa-apa yang rumit mengenainya, hanya untuk mempunyai cukup

• purata parameter sistem komputer;

• Sambungan ke Internet;

• keyboard;

• tetikus.

Oleh kerana demikian. Seperti sudah boleh mula bermain permainan Kod Lyoko, tetapi kemudian ada halangan dengan cara yang - Kod Lyoko mendaftar di sini juga, semua dengan cepat dan mudah. Kami cadangkan anda hanya cek maklumat anda dan ingat, ia tidak mengedarkan kata laluan anda. Proses ini adalah seperti berikut:

1. layari laman web rasmi permainan Kod Lyoko;

2. klik pada penunjuk - bermain;

3. memilih pilihan - mendaftar secara percuma;

4. menentukan alamat e-mel anda;

5. mencipta kata laluan, yang terdiri daripada tidak kurang daripada enam aksara

6. jika anda menerima peraturan penggunaan permainan, kemudian memeriksa kotak yang sesuai untuk ini;

7. kemudian klik pada - pendaftaran.

Anda kini boleh meneruskan untuk hiburan, dan mula bermain dalam Kod Lyoko.

Pernahkah anda - yang dapat membayangkan sebuah dunia yang wujud di sisi lain dunia. Ia adalah dalam permainan ini anda akan melawat dalam dunia yang selari. Seperti apa-apa yang pelik, tetapi cerita yang bermula dengan hakikat bahawa pelajar biasa yang mengambil keputusan untuk hanya meneroka, tersandung apabila makhluk yang indah, raksasa. Ia adalah perlu untuk terus hidup. Ia seolah-olah bahawa anda adalah salah seorang daripada mereka. Siapa sebenarnya - yang anda pilih. Pembuat permainan kod Lyoko adalah anda pilihan empat pihak:

• Ulrich;

• TL;

• Yumi;

• Jeremy.

Seperti dalam mana-mana permainan, semua watak mempunyai ciri-ciri individu mereka sendiri. Dan pelakon anda. Mereka semua unik, setiap satu dalam cara mereka sendiri, masing-masing mempunyai keupayaan mereka, memaksa pencapaian setiap tugas tertentu.

Dalam hak anda untuk bermain mod permainan yang berbeza, semasa melakukan permainan tugas yang berbeza. Untuk ini, anda mendapat pahala. Watak anda cekap akan berjalan, mengemudi-gilir main-main bertindak balas kepada situasi yang luar biasa. Semua itu anda akan dilakukan dengan cepat. Seperti dalam mana-mana permainan, anda tidak hanya bermain, dan berhati-hati berfikir melalui segala-galanya, anda berfikir seperti strategi yang. Tetapi ia tidak banyak terbawa-bawa, kerana ia tidak sukar kerana ia mungkin kelihatan.

Kod Lyoko permainan di pasaran agak lama, tidak veteran, sudah tentu. Grafik agak primitif, tetapi kualiti untuk tahap, terang, menyebabkan perasaan positif tersebut. Muzik adalah khusus, tetapi masih tidak berhenti permainan.

Permainan ini telah dicipta tanpa had umur, tetapi masih, jika anda berfikir dengan baik, ia adalah sesuai untuk anak-anak muda.

Nampaknya segala-galanya adalah jelas dan diketahui. Berehat dan biarkan diri anda bermain. Sekarang anda boleh meneruskan untuk proses permainan. Sedang menunggu untuk anda di sini. Menikmati permainan!

 

Bermain juga