Call of Duty: Modern Warfare 3

Nama alternatif: Call of Duty: Modern Warfare 3

Permainan CoDModernWarfare 3 menjadi kitaran kelapan projek legenda Call dari Kewajipan , kesinambungan daripada kegemaran ramai [ _6_] Peperangan 2, bahagian akhir trilogi diraikan Moden Peperangan . Pasukan projek melaporkan bahawa Peperangan 3 akan masih wujud pada tahun 2010, dan pada akhir tahun 2011, satu kenyataan rasmi projek. Projek yang dirancang terpaksa lulus beberapa tindakan undang-undang yang braked kerja. Walau bagaimanapun, seperti yang kita lihat hari ini, ia berakhir persembahan projek yang berjaya CallofDuty 8 , walaupun dakwaan dan masalah-masalah lain.

Gembira merangka masa yang sama bekerja untuk beberapa syarikat. Setiap satu daripada syarikat-syarikat yang bertanggungjawab bagi pelaksanaan pelbagai keping kerja, seperti Raven Software - untuk kualiti berbilang.

Semasa pengumuman CallofDuty: Moden Peperangan 3 [_4_ ] telah disampaikan salah satu projek misi yang paling menarik - Hitam Selasa . Misi ini membantu dengan jelas menunjukkan inovasi utama projek ini - penglihatan hibrid terkini dan bom tangan 9 - Bang .

Pada awal 2011, pencipta CoDModernWarfare 3 video treler telah dilancarkan di Youtube . Dalam iklan yang disiarkan hanya lokasi permulaan beberapa: Manhattan, London, Paris dan Berlin. Grafik dan mekanik permainan segera menarik pemain bersyukur. Selepas itu, kebenaran itu, selepas perlawanan di rolling percuma, pemain plot dikritik. Walau bagaimanapun, ia akan mengenakan bayaran untuk masalah yang berkaitan dengan pemisahan pasukan pembangunan dan membuat kesimpulan sendiri bahawa apa pun ia, dan permainan adalah benar-benar baik.

Setelah anda membuat keputusan muat turun CoDModernWarfare 3 dan ujian secara peribadi, ingat - terlalu banyak untuk pergi ke dalam butir-butir plot dan cuba memahami ia tidak perlu. Jadi, permainan ini akan kelihatan lebih menarik. Dan orang-orang yang telah meminta untuk memberikan permainan yang projek warna SCI-fi akan berpuas hati sepenuhnya.

Dalam CoDModernWarfare 3 Main akan berada di kegemaran mod biasa tugas bersama. Perlu diingatkan bahawa dalam perbandingan dengan permainan sebelumnya peningkatan yang hebat - adegan permainan melihat pelbagai. Walaupun fakta bahawa tidak semua pemain pekerjaan seperti, mereka agak praktikal dan berguna.

Call dari Kewajipan : Moden Peperangan 3 - yang pertama dalam siri permainan di mana ia telah diperuntukkan beberapa kelas anugerah. Satu lagi inovasi - sekarang untuk meningkatkan CoDModernWarfare 3 Senjata atau watak Prestasi sekali lagi akan dibuat secara peribadi dengan mengepam ciri-ciri perlu ada daripada membeli meningkatkan kerana ia adalah sebelum.

Ia juga telah menambah beberapa mod baru permainan - hanya apa yang anda perlukan untuk projek baru. Siapa yang tidak akan mengatakan apa yang akan menjadi, CallofDuty: Moden Peperangan 3 - Permainan _3_ [ ] memerlukan perhatian, dan hakikat bahawa ia berkembang walaupun dalam masa konflik yang berlaku di kalangan pemaju utama hanya menambah mata "untuk" dalam bank babi beliau. Semua Cod adalah kualiti yang baik dan bahagian yang kelapan projek itu - tidak terkecuali!

 

Bermain juga