Call of Juarez Gunslinger

Nama alternatif: Call of Juarez Gunslinger

Permainan CallofJuarezGunslinger– meneruskan projek yang terkenal. Bahagian yang baru pemaju telah memutuskan untuk memansuhkan kartel dadah rejim mengganggu Mexico polis baik, polis baik. Dalam permainan ini, segala-galanya akan kembali normal, projek ini akan bertemu sekali lagi untuk biasa klasik untuk banyak norma dan standard.

CallofJuarezGunslingerрс bermula dengan hakikat bahawa dalam satu daripada salun lebih kecil datang koboi lama cerdik yang sebenarnya bertukar samseng legenda Silas Greaves. Pelawat Saloon, secara semula jadi tidak boleh hanya berjalan lalu koboi yang terkenal, jadi orang tua itu jatuh beribu-ribu permintaan untuk bercakap tentang hidupnya, untuk berkongsi sekurang-kurangnya beberapa cerita-cerita seram yang paling menarik dan naveivayuschih. Sebenarnya, ia kelihatan seperti tali leher projek baru kami. Semua dalam CallofJuarezGunslingerдуэли, pergaduhan dan pembedahan - adalah kenangan Greaves lama. Pada setiap tahap baru, cerita baru seolah-olah pemain ganas koboi belia.

Untuk memulakan permainan, anda mesti pertama muat turun CallofJuarezGunslinger. Sejurus selepas pemasangan projek dan permulaan permainan, anda akan berasa sedikit tidak selesa. Hakikat bahawa rekod trek, seperti Silas Greaves dalam permainan Call dari yang Juarez tidak terpaksa memenuhi walaupun yang paling serius Westerns Hollywood. Semua watak-watak yang disebut oleh koboi yang lama, timbul dalam permainan hanya dengan serta-merta hilang dari selama-lamanya. Walau bagaimanapun, memandangkan grafik dan reka bentuk keseluruhan permainan, akhirnya segala-galanya mula kelihatan agak harmoni dan boleh diterima.

Teruskan kami CallofJuarezGunslingerобзор kata-kata bahawa walaupun dibesar-besarkan cerita koboi maruah mengenai Greaves tidak merosakkan gambaran keseluruhan, sebaliknya - mereka mencipta suasana yang unik. Selain menyiapkan pelepasan jenaka koboi nipis, yang permainan adalah disemai melalui dan melalui - jenaka menyindir terpakai bagi semua keadaan dan watak-watak. Sebaik sahaja anda masuk ke dalam suasana ini projek itu, anda akan memahami keseluruhan maksud cerita. Selepas permainan ini CallofJuarezGunslinger akan menjadi lebih menarik, kerana sekarang anda akan memahami apa cerita di sebalik kemunculan koboi di saloon dan mengapa kini dia hidup.

Dalam bahagian baru dari projek yang semua tanggungjawab jatuh pada bahu protagonis, di sini beliau tidak mempunyai sokongan - semua misi dan tugas-tugas perlu melakukan semata-mata. Apakah kebenaran, "kesepian" pampasan oleh kemungkinan untuk mendapatkan kemahiran yang berbeza yang boleh dibangunkan secara bebas wira. Greaves akan belajar studio menembak dua senjata api, senapang patah dan pemilikan teknik mahir huru-hara atau kes sniper.

Walaupun dari pemaju bersedia untuk CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера menunjukkan bahawa wira biasanya boleh mendapat mata pengalaman, dan dengan itu meningkatkan tahap dan menghabiskan memperoleh pembangunan kemahiran. Mendapatkan mata kemahiran adalah agak mudah - tugas utama untuk melaksanakan dan tidak takut untuk mengambil apa-apa kerja yang ditawarkan.

 

Bermain juga