Colere des Dieux

Nama alternatif: Colere des Dieux

Permainan Colere des Dieux - adalah permainan strategi dalam masa nyata.

Colere des Dieux talian - ia percuma permainan berasaskan pelayar, yang telah merevolusikan MMORPG dunia. Terhadap Perang anda mesti menguruskan mereka kerajaan dan sebab tentera [ _2_] dunia dipenuhi Dungeon naga dan raksasa.

Colere des Dieux pendaftaran dibentangkan dalam Perancis, sebagai antara muka sebenar tapak. Untuk mendaftar dalam permainan, anda perlu melakukan perkara berikut:

1. Untuk mencari laman web rasmi permainan dalam talian ini Colere des Dieux.

2. Di bahagian atas anda akan melihat laman web ini dalam bentuk trapezoid terbalik. Ia klik « Inscription ».

3. Pada awal borang yang muncul, anda akan diberi peluang untuk mendaftar melalui facebook.

4. Untuk mendaftar hanya melalui laman web ini, anda mesti menulis baris pertama email anda. Ia harus menggabungkan - 10-50 aksara.

5. Timbang kata laluan. Ia hendaklah terdiri daripada 6-20 aksara.

6. Ulang untuk memasukkan kata laluan.

7. Klik pada kotak putih mengesahkan bahawa anda bersetuju dengan semua terma laman web ini.

8. Buat satu klik tetikus kiri butang « Confirmer ».

Sekarang anda berdaftar.

Main Colere des Dieux Anda mesti melalui pelayar internet, jadi tidak turun tambahan pelanggan permainan tidak perlu. Semak sebelum anda mula bermain sambungan rangkaian ke Internet.

Dalam Colere des Dieux bermain Anda akan menjadi aman tuhan-tuhan Anda boleh untuk memilih salah satu daripada tiga kaum manusia, elf dan mati .

Setelah Anda pilih perlumbaan, anda perlu membina bangunan baru . Sebahagian daripada mereka memberikan Akses untuk unit baru lain mengalakkan maksimum jumlah penduduk atau [ _2_] mengumpul sumber . Melanjutkan anda kerajaan membeli atau meningkatkan infrastruktur lain . Setiap bangunan telah tahap sendiri sebenarnya supaya anda boleh mendaki . Digunakan. Dalam ll sumber-sumber yang diperlukan untuk meningkatkan tentera untuk meneroka dunia.

Dalam tetingkap utama dalam permainan, terdapat banyak cara untuk menjadi VIP . Anda boleh dengan cepat menjadi VIP , menekan dalam meninggalkan sudut atas permainan avatar anda dengan Tulisan " VIP". Selain itu, anda boleh membuka kedai dan klik pada "VIP" yang dalam hak sudut kedai atas.

VIP-keistimewaan

1. Lebih banyak tenaga titik: 450 untuk pemain VIP.

2. Pembinaan semula automatik tentera membuang keperluan untuk klik pada watak. Menambah unit selepas pertempuran tersebut.

3. 24 jam latihan: untuk meningkatkan tempoh latihan dan pengumpulan pendapatan sehingga 24 jam

4. Diskaun di kedai ini: diskaun 20% ke atas kebanyakan barangan di kedai.

5. Tiada yuran: tiada caj untuk jualan barang-barang ke rumah lelong.

Colere des Dieux percuma - permainan ini adalah hanya untuk strategi ini yang tidak takut kesukaran dan berusaha untuk kejayaan yang lebih besar.

Daftar dalam permainan Colere des Dieux dan belajar banyak perkara mengenai alam semesta purba, apabila tuhan-tuhan memerintah dunia. Mari Colere des Dieux anda mendapat bernasib baik, dan anda akan lulus semua tugas-tugas.

 

Bermain juga