Arms Combat

Nama alternatif: Arms Combat

Arms Combat talian - cantik dan sangat menarik permainan dalam masa yang lama sudah biasa dengan genre - penembak. Permainan dalam kewujudannya telah mendapat penonton yang agak luas peminat. Russian Combat Arms adalah agak baru-baru, dan kini anda boleh bermain dengan orang sebenar yang hidup bukan sahaja di negara anda tetapi dari seluruh Eropah dan Asia. Dalam Arms Combat, anda boleh bermain dari mana-mana komputer yang disambungkan ke Internet, dan dipasang pada pelanggan.

Keperluan Sistem Minimum:

 • Processor Speed ​​- 2GHz
 • RAM-1GB
 • Kad Video - 128MB

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun klien permainan. Ia mempunyai jumlah yang agak kecil, dan ia tidak mengambil banyak masa. Arms Combat boleh memuat turun hanya pergi ke Arms Combat tapak. Selain itu, anda akan perlu log masuk pelanggan, berdaftar di laman web. Dalam Arms Combat pendaftaran adalah percuma dan sangat mudah. Ia mengambil masa kurang dari lima minit. Untuk mendaftar, anda perlu:

  1. Dicipta akaun login untuk
  2. Masukkan kata laluan yang kukuh untuk akaun anda
  3. Menyediakan sah alamat e-mel
  4. Baca dan menerima perjanjian pengguna

Ini melengkapkan pendaftaran anda dalam Arms Combat Talian selesai. Kini anda boleh menjalankan pelanggan permainan, masukkan email anda dan mula bermain Arms Combat. Permainan Pertempuran Arms adalah dunia permainan keseluruhan. Mod permainan yang berbeza, pemilihan yang agak besar senjata, permainan yang menarik dan berfungsi membuat permainan yang benar-benar menarik dan menyeronokkan.

Mengapa bermain Arms Combat? Ya, sekurang-kurangnya, kerana hanya senjata senjata dan segala macam losyen mempunyai puluhan ribu unit. Dan itu bukan semua. Pelbagai mod permainan tidak akan membiarkan anda bosan tidak untuk kali kedua. Berikut adalah contoh sebahagian daripada mereka:

 • Memburu untuk mata-mata - yang paling menarik sekali. Sehingga baru-baru ini, semua pemain berada di pelayan yang mempunyai arahan tunggal. Tetapi di tempat-tempat tertentu kad dengan penyimpanan tersembunyi data sulit. Mencari kes ini, untuk anda semua berubah dengan mendadak. Setiap pemain pada pelayan cuba untuk membunuh anda dan berhenti untuk mengumpul satu set lengkap beg pakaian ini. Mereka untuk kesempurnaan harus empat. Walaupun anda akan mempunyai untuk memburu keseluruhan pelayan, masalahnya ialah walaupun boleh dilakukan. Anda mendapatkan beberapa kebolehan yang akan membantu anda sangat banyak. Anda menjadi hampir tak kelihatan. Bonus ketangkasan yang luar biasa untuk kesihatan dan keupayaan untuk menyembunyikan sangat membantu anda dalam menjalankan tugas yang sukar ini.

 • Kuarantin Mode - cukup terkenal mod permainan hari ini. Idea asas adalah bahawa beberapa pemain dipilih secara rawak, bertukar menjadi zombi dan cuba untuk menjangkiti orang lain. Sekali pandang ia mungkin kelihatan agak remeh, tetapi ia hanya pada pandangan pertama. Pertama, mari kita mengatakan bahawa zombi boleh dikatakan tidak tumbukan. Rizab iri hati apa-apa kesihatan. Tetapi apabila memilih taktik yang betul permainan ini boleh mengelakkan jangkitan, dan sangat mungkin muncul sebagai pemenang dari perjuangan yang seolah-olah tidak sama rata.

 • Mod Fireteam - mod klasik, di mana sepasukan lapan pemain bertentangan dengan apa yang dipanggil "bots", adalah lebih mudah untuk mengatakan - komputer. Mod permainan cukup menarik, yang membolehkan anda untuk berinteraksi dengan pemain lain.

Permainan dalam talian Pertempuran Arms berbaloi untuk sekurang-kurangnya cuba untuk bermain. Juga, jika anda cuba sekurang-kurangnya sekali untuk bermain, anda akan menyedari semua faedah, dan permainan lain genre ini hanya akan wujud untuk anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag