Command & Conquer

Nama alternatif: Command & Conquer

Command & Conquer Online - berbilang hebat strategi permainan pelayar dengan unsur-unsur MMO. Ini adalah alam semesta di mana perjuangan untuk bisul tenaga yang paling berharga - Tatsid yang mencuri mutan berani ibu pejabat GDI. Sekarang kedua-dua puak, yang bersama-sama tidak begitu mendamaikan, terpaksa bekerja bersama-sama untuk menang dari Tatsid malang DILUPAKAN. Dalam sebuah piramid yang besar di tengah-tengah dunia raksasa berbahaya menyembunyikan sumber ini dan cuba untuk tidak melepaskan pemain yang berterusan. Tetapi kerana tenaga Tatsida menggalakkan teknologi ketenteraan, penduduk Command & Conquer talian bersedia untuk meneruskan hanya untuk mendapatkannya. Pilih yang sampingan akan bermain Command & Conquer dan berusaha untuk memenangi penguasaan dunia. Anda boleh menyertai Majlis Keselamatan Global atau mewarisi NOD. Tetapi, walaupun hakikat di mana anda akan terdiri, tidak berpaling daripada jalan yang membawa kepada matlamat - untuk bergerak dari pinggir bandar ke pusat dunia, daripada untuk mengumpul lebih banyak sumber dan mendapat pengaruh di ruang maya yang teruk.

Command & Conquer permainan akan disediakan untuk anda selepas membuat akaun di laman web rasmi. Daftar Command & Conquer memerlukan bidang-bidang berikut:

 • Email
 • Password (ulang)
 • Nama pemain
 • Hari Lahir
 • Negara
 • Bahasa

Di sana anda boleh membuat langganan berita menarik. Juga, anda perlu bersetuju dengan peraturan dan dasar privasi. Sudah tentu, anda bebas boleh memuat turun Command & Conquer. Tetapi apabila ia dikehendaki. Sebenarnya, permainan ini berfungsi dengan baik tanpa memasang pelanggan. Perkara utama - pelayar moden yang menyokong HTML5. Di samping itu, terdapat senarai tertentu keperluan sistem minimum untuk permainan. Untuk permainan yang tidak kereta, komputer anda mesti memenuhi parameter berikut:

 • OS Windows XP / Vista ( Perkhidmatan Pack 1) 32-bit
 • Pemproses Dual-core ( Teras 2 Duo 2,4 GHz atau Athlon [_2_ ] X 2 2.7 GHz)
 • Sesuai dengan DirectX 10. Peta 1zvukovaya
 • Kad video dengan 512 MB memori serasi dengan DirectX 10. 1
 • RAM 2 GB Cakera Keras 20 GB

Main Command & Conquer anda mula kecil. Suatu tempat di pinggir anda akan memperuntukkan 6 ekar tanah yang boleh digunakan untuk membina pangkalan data. Anda boleh melibatkan diri dalam 6 hari pertama pembinaan objek penting, tanpa perlu bimbang bahawa inisiatif anda akan dimusnahkan, tidak perlu semakin kuat. Pada bayat tiada siapa yang boleh menyerang. Secara senyap-senyap berusaha untuk memperbaiki harta benda mereka, dan kemudian dapat berfikir tentang memajukan lebih dekat ke pusat. Apabila wilayah itu melalui satu kubah perlindungan anda, anda mesti bersedia untuk mempertahankan dan menyerang. Benar, serangan pertama hanya boleh DILUPAKAN. Hanya dengan pembangunan itu akan membuka akses kepada pertempuran yang lebih serius. Jadi, anda akhirnya berpindah ke peperangan menentang kota kara, tetapi akhirnya tanpa rasa takut cabaran pemain lain. Jika anda boleh menakluk pangkalan musuh, C & C permainan akan sila keuntungan besar dalam bentuk sumber-sumber yang berguna. Juga, disebabkan oleh penaklukan anda mengembangkan tanah anda. Tetapi jika anda membuat keputusan untuk menyerang, dan ia gagal, ingat bahawa risiko kehilangan keras yang diperoleh mereka yang baik.

Apakah sumber bercadang untuk menggunakan Command & Conquer secara percuma? Ini Tiberius untuk pendirian bangunan atas dasar kristal peningkatan mereka untuk membina unit pertahanan dan serangan, Elektrik, yang digunakan dalam peperangan, dan pinjaman pembinaan dalam pertukaran untuk Tiberius dan kristal. Command & Conquer juga memainkan talian anda akan terkumpul penyelidikan mata, perintah dan bekalan. Apa yang diperlukan untuk tujuan seperti penyelidikan unit baru dan struktur untuk meningkatkan kuasa-kuasa pertempuran, keupayaan untuk menghasilkan serangan. Tetapi ada dalam permainan dan mata wang khas yang dipanggil dana, yang perlu menghabiskan wang sebenar. Pemegang dana mempunyai hak untuk menjalankan serangan satu demi satu. Oleh itu, pihak lawan tidak mempunyai masa untuk pulih, dengan secukupnya untuk menggambarkan serangan sering berulang. Tetapi anda sesuatu yang ia sepatutnya! Anda boleh menakluk pangkalan musuh dan menikmati hasil pekerjaan mereka. Dan ini hanyalah salah satu contoh manfaat dana didermakan. Ini mata wang permainan akan membuka banyak peluang dan benar-benar membuat anda lebih kuat. Di samping itu, proses pembangunan akan lebih cepat.

Command & Conquer permainan dalam talian tidak menghadkan anda dalam memilih lawan. Anda juga boleh bersaing dengan ahli-ahli puak yang sama mereka. Di sini ia adalah teratur. Jika anda tidak memukul seseorang, pergi serangan dan menunjukkan apa yang mereka mampu. Untuk menang, anda perlu belajar untuk mengambil kira pelbagai faktor. Menyumbang kepada kejayaan strategi betul maju, taktik licik, penempatan kejayaan tentera pandangan jauh dalam meletakkan bangunan di wilayahnya, dan banyak lagi. Hanya mereka yang memahamkan semua menggabungkan akan dapat sampai ke tengah-tengah dunia, untuk menguasai dan menikmati kepentingannya.

Bagi pakatan, Command & Conquer pelayar permainan membolehkan untuk menyatukan bukan sahaja dengan puak asli, tetapi juga dengan pemain-pemain seberang. Bersama-sama anda boleh membuat banyak lagi. Buat raksasa yang tidak bertanggungjawab sama gementar dengan ketakutan, dan pemain lain menghormati kesatuan anda! Kerja keluar dengan kawan-kawannya menggayatkan feats! Katakan anda bernasib baik untuk merealisasikan pelan mengandung!

 

Bermain juga