Company of Heroes

Nama alternatif: Company of Heroes

Amatur Hari strategik penembak permainan Company of Heroes telah agak diketepikan pada menjangkakan Bahagian kedua baru. Tetapi kita tidak harus lupa tentang semua pencapaian adalah bahagian pertama projek. Lagipun, salah satu daripada beberapa dia berjaya memenangi anugerah pengkritik permainan yang paling gemar. Pemaju tidak meninggalkan keturunan mereka untuk menyara diri sendiri dan sentiasa memanjakan pemain penambahan baru untuk misi yang lebih menarik dan menarik. Masalah banyak syarikat membangunkan permainan mengenai perang adalah apa yang mereka lakukan terlalu tragis. Permainan COH langsung dengan strategi ketenteraan, berjaya berjaya merangkumi keseriusan masa dan tidak keterlaluan dengan tragedi itu. Akhirnya, tidak keji untuk pemain di luar kerana komputer dengan sedimen yang tidak menyenangkan, ia hanya sebuah komputer permainan.

Projek ini boleh dipanggil benar-benar cantik walaupun seram masa, yang dipaparkan di dalamnya. Malah, pencipta permainan berjaya melakukan sesuatu yang mustahil - satu projek baru yang menarik mengenai perkara yang seolah-olah hambar (mustahil untuk tidak ambil perhatian fakta bahawa 80% daripada permainan yang baik membangunkan tema perang).

Untuk memulakan permainan, Company of Heroes perlu pra-membeli. Kos permainan di laman web rasmi hari ini adalah kira-kira $ 40. Intipati utama permainan ini - pembangunan. Anda perlu secara besar-besaran membina bangunan, dan seterusnya menambah baik struktur mereka. Di samping itu, watak anda akan mempunyai pilihan untuk pengekstrakan sumber - tidak tepat satu penyelesaian biasa untuk strategi ketenteraan. Dan, sudah tentu, anda akan mendapati banyak kerja terletak kebanyakannya dalam menangkap titik kawalan.

Hampir kesemua acara utama didahului oleh roller dalam Company of Heroes. Video menyerupai skop dan kandungan mereka menyerupai filem perang Amerika. Menyatakan bar sebelah video, pencipta permainan terpaksa menahan permainan sinematik penuh sehingga akhir. Itulah sebabnya bermain, kadang-kadang anda berasa seperti peserta dalam filem itu.

Sebaik sahaja anda boleh muat turun Company of Heroes, anda akan melihat sendiri bahawa kebanyakan misi, direka untuk laluan individu, agak seperti cerita-cerita pawagam Amerika.

Dalam semua perkembangan projek secara langsung bergantung kepada keputusan dan strategi anda dilaksanakan. Jadi, membuat satu langkah yang salah, anda boleh kehilangan unit beberapa dozen dibina dan sebaliknya. Banyak pemain tidak suka perkembangan ini, dan seterusnya kita dapati dalam daya tarikan tertentu, menyebabkan lebih serius mengenai permainan secara umum dan pembangunan strategi khususnya.

Untuk memuat turun Syarikat permainan Heroes anda hanya boleh pergi ke laman web rasmi permainan. Di hadapan anda menjangkakan permainan yang serius yang boleh membuat anda sibuk untuk malam musim sejuk yang panjang.

Dan anda tidak perlu mengelirukan hakikat bahawa Syarikat main of Heroes secara percuma sehingga anda berjaya. Projek ini adalah benar-benar bernilai jumlah yang dituntut, anda tidak akan menyesal!

 

Bermain juga