Company of Heroes 2

Nama alternatif: Company of Heroes 2

Kesinambungan ini dinanti-nantikan oleh ramai pemain. Dan kemudian, akhirnya, Permainan Company of Heroes 2 telah disampaikan kepada rakyat. Sudah tentu, kerana titik berbeza pandangan, senegara kita dalam permainan segera terdapat beberapa ketidaktepatan yang amat nyata. Beberapa sumber telah juga mencatatkan petisyen menuntut mengharamkan pengedaran permainan dalam ruang pasca-Soviet yang luas. Walau bagaimanapun, walaupun semua komen dan kelemahan pemaju yang tidak menghargai kualiti tinggi permainan dan ciri-ciri teknikal yang sangat baik ia hanya mustahil. Ya, dan selain itu, benar-benar mengetahui titik individu berpendapat orang Kanada dan Amerika pada proistechenie perang, ini mimpi, anda boleh memaafkan mereka (hanya untuk prestasi kualiti, sudah tentu).

Kini anda akan dapat Company of Heroes 2 bermain menggunakan kempen Soviet penuh. Pemain dari seluruh dunia akan mengambil bahagian dalam Pertempuran Stalingrad, berhampiran Moscow dan hadir semasa penawanan Reichstag. Wira utama projek ini adalah banduan yang duduk di gulag Sliv Isakovitch itu. Dan beberapa peristiwa dipulihkan mengikut memoirnya. Sudah tentu, maka, seperti yang diterapkan dalam permainan semua pertempuran dan pertempuran dari sudut sejarah, dan dalam apa cahaya dipamerkan semua pesuruhjaya Rusia, tidak bertolak ansur dengan sebarang kritikan, tetapi tidak tergesa-gesa untuk menutup Syarikat kami Heroes 2 kajian, tetapi kita memihak kepada teknikal permainan yang baik, tetapi COH hanya itu.

Lebih penting lagi ialah bagaimana dengan kompeten, berkesan dan cepat melaksanakan pelan kempen. Dalam setiap misi, watak perlu bertindak pada dua atau tiga bidang serentak. Permainan menawarkan banyak misi dan tugas-tugas, dan setiap tugas yang baru yang ditetapkan sebelum anda akan menyumbang kepada giliran yang tidak diduga peristiwa. Dengan setiap langkah (kerana anda akan melihat sebaik sahaja anda boleh muat turun Company of Heroes 2) ringkas dan mudah pada pandangan pertama, misi itu akan dilengkapkan dengan tugas-tugas baru dan perintah yang tidak dijangka.

Perlu diingat bahawa permainan ini bukan untuk mereka yang lemah jantung. Jadi, musuh dan acara, dinamik berubah antara satu sama lain anda, tidak akan membiarkan anda berehat selama satu minit. Untuk melihat ini secara peribadi, anda boleh menonton video demo Company of Heroes 2. Dengan perubahan yang pesat peristiwa merungut penyelewengan fakta sejarah semata-mata tidak mempunyai masa.

Main menjadi lebih sukar kerana pemaju telah membuat keputusan untuk memperbaiki hidup peralatan tentera berat, jadi sekarang untuk kemusnahan musuh perlu menghabiskan lebih banyak tenaga. Dalam permainan, yang sama seperti dalam bahagian terdahulu, akan muncul tiga jenis utama sumber:

1. Orang.

2. Bahan api.

3. Peluru.

Untuk melihat projek itu secara terperinci, kami cadangkan 2 COH turun.

Secara tradisi, usaha anda boleh mendapatkan mata bonus, memberi peluang besar untuk mendapat akses kepada peluru yang lebih mahal. Dan walaupun Syarikat main of Heroes 2 percuma tidak berfungsi, cuba diri anda dalam permainan ini adalah bernilai - projek kualiti ini mesti melihat setiap peminat permainan video!

 

Bermain juga