ConquerX2

Nama alternatif: ConquerX2

Permainan ConquerX2 adalah permainan berasaskan pelayar dalam talian di mana anda akan mengembangkan empayar anda di angkasa lepas. Dalam permainan ini anda perlu membuat armada yang kuat.

Pendaftaran ConquerX2 Permainan di bawah kuasa mana-mana pengguna. Untuk mendaftar, anda mesti memenuhi syarat-syarat berikut:

1) Beri kami alamat e-mel dan nama pengguna.

2) Tulis nama samaran dan kata laluan anda.

Untuk bermain permainan anda mesti ConquerX2 jadi untuk mendapatkan kuasa dan pengaruh. Untuk melakukan ini, anda perlu untuk membangunkan infrastruktur yang baik dan sejumlah besar bahan-bahan mentah.

Jadi anda perlu untuk mengumpul pelbagai mineral dan kristal, dan juga untuk membina bangunan, membina kapal angkasa untuk melibatkan diri dan merekrut tentera. Pengeluaran yang cekap sumber yang sedikit adalah langkah pertama untuk kerajaan sendiri.

Untuk memperluaskan sempadannya di ConquerX2 anda perlu memainkan menyerang planet-planet lain, dan kerana ini anda bude menjadi berjaya.

Untuk ini, anda perlu menghantar pertempuran Starfleet anda terhadap pemain lain.

Lama kelamaan, ConquerX2 tentera anda dalam talian akan menjadi lebih dan lebih, tetapi pada masa yang sama, anda boleh kehilangan pejuang mereka apabila mereka melintas galaksi. Pemaju permainan sentiasa berusaha untuk mengoptimumkan armada pengurusan aset. Jadi ada sains - permainan fiksyen ConquerX2, sebagai contoh, mempunyai penggera yang memberitahu anda pada waktu tertentu.

Sudah tentu, anda mesti mempertahankan planet anda daripada serangan musuh. Jika tidak, semua perkhidmatan anda pergi tanpa disedari dan anda akan cepat hilang.

Dalam permainan ConquerX2 mempunyai banyak menara pertahanan dan kemudahan lain. Selain itu, anda membuat dalam berpuluh-puluh permainan pencarian yang menghantar anda ke bahagian yang paling jauh galaksi. Oleh itu, anda akan meningkatkan watak anda dan tenteranya.

ConquerX2 Permainan dalam talian anda boleh berkenalan dengan sumber-sumber

1. Penduduk adalah sangat penting sumber. Oleh itu, utama pertumbuhan adalah peningkatan penduduk.

2. Crystal digunakan untuk banyak bahagian pengeluaran (terutamanya bahagian [ _30_] enjin kapal ) dan pelbagai dan struktur menara pertahanan .

3. Gas juga digunakan untuk pelbagai industri , tetapi Penggunaan yang paling penting - ia untuk perkhidmatan Interior sistem kapal semasa perjalanan. Marin kapal pengangkutan , seperti kapal untuk menyerang memerlukan lebih gas kerana meriam laser yang digunakan Marin, bekerja gas . Gas juga memerlukan dalam kuantiti yang besar untuk menguruskan beberapa mahkamah.

4. Marin juga dianggap sebagai sumber yang penting kerana mereka adalah barisan terakhir pertahanan planet ini.

Walaupun langit dikuasai dengan memenangi armada pertempuran, planet ini tidak boleh diduduki jika Marin di atas tanah tidak tertekan.

Daftar permainan dalam talian ConquerX2 percuma dengan rakan-rakan.

Teruskan berjuang dalam ruang permainan pelayar X ConquerX2! Menjadi maharaja yang paling berkuasa alam semesta dan meneroka teknologi futuristik

 

Bermain juga