Sarjana Teras

Nama alternatif: Sarjana Teras

Teras Sarjana dalam talian - pelanggan percuma pelbagai adalah permainan yang hebat dalam gaya MOBA. Pertempuran dinamik, grafik 3D yang realistik, pemilihan besar ciri-ciri kelas, banyak misi yang menarik, pemilihan yang kukuh mod permainan - semua faedah projek dari studio Korea Soft Big Bang. Pengguna yang berpengalaman boleh lihat persamaan dengan permainan seperti League of Legends dan DotA 2. Memandu wira, pemain bersaing antara satu sama lain untuk beberapa kernel. Sebelum anda akan berdiri matlamat - untuk menangkap mata sebanyak wira membunuh lawan. Sebelum anda bermain, di mana memenuhi makhluk yang paling tidak dapat dibayangkan lauk dari arah depan di lokasi berwarna-warni, menumpahkan semua tenaga yang terkumpul di dalam pertempuran yang menarik, meningkatkan tahap adrenalin dalam darah dan dapat menunjukkan kepada semua orang di sekeliling kebolehan luar biasa beliau. Teras Masters boleh memainkan kedua-dua secara bebas dan dengan kerjasama dengan pengguna lain. Anda bebas untuk memilih bagaimana untuk bergembira di dunia ini penuh peristiwa.

Teras Masters pendaftaran adalah langkah perlu yang membawa kepada alam semesta permainan. Anda pasti perlu memaklumkan alamat e-mel anda, nama akaun dan datang dengan kata laluan yang kukuh. Selepas itu akan disediakan Teras Masters memuat turun dan memasang pelanggan permainan pada PC anda. Ia baik bahawa ia boleh didapati kepada sesiapa yang berminat. Keperluan sistem untuk projek yang sangat rendah dan jika anda mempunyai komputer di hadapan parameter purata - selamat datang ke pengembaraan angkasa yang tidak dapat dilupakan yang!

Jadi bagaimana untuk bermain Teras Masters anda akan menjadi salah satu daripada watak-watak mempunyai untuk menjadi yang pertama untuk memilih yang paling sesuai. Pilihan, saya harus katakan, luas. Sebanyak 25 watak yang berbeza menunggu pemiliknya. Kawalan watak tidak dikurangkan kepada tidak wajar berjalan di sekitar dan mengambil bahagian dalam pertempuran. Anda mesti membangunkan wad anda dan ikut parameter mengepam. Potensi kelas diturunkan secara beransur-ansur dan anda hanya boleh menyaksikan bagaimana kuat dan maha kuasa yang sama boleh menjadi hero pada mulanya sederhana. Di samping itu, semua pencapaian anda digalakkan anugerah, supaya anda boleh menyimpan mata wang permainan dan memperoleh peralatan yang diperlukan. Dalam permainan yang menggunakan senjata yang berbeza dan jampi mekanik dilaksanakan. Ini bermakna bahawa jika anda mahu untuk memenangi wang di sana.

Permainan Teras Masters terdiri daripada beberapa kad, yang berbeza banyak yang berlaku kepada mereka dan acara. Dan rejim sekarang, membolehkan bermain cara yang anda mahu anda. Sebagai contoh, anda akan dapat menikmati perlawanan PvP biasa, menarik tugas PvE, mod permainan untuk sementara, yang melibatkan sehingga 8 pemain di salah satu peta, dan juga koperasi mod 4x4. Seperti yang telah disebutkan, kernel - ini adalah matlamat utama anda. Besar bilangan mereka, lebih baik. Selain itu, anda tidak hanya mengumpul mereka secara bebas, anda sentiasa perlu berhati-hati dengan serangan musuh dan bimbang tentang menyelamatkan nyawa mereka sendiri. Dengan cara itu, lawan dan berusaha untuk memusnahkan kernel yang anda boleh mendapatkan semua yang anda juga perlu mengawalnya. Dan sebagai membalas dendam, mengapa tidak membahayakan musuh?

Akta bersama-sama lebih mudah daripada cuba untuk berjaya sendiri. Bersatu dengan orang-orang yang berkongsi cita-cita anda dan bersaing dengan pemain lain untuk kejohanan dalam pembangkang sukar tersebut. Harus diakui bahawa permainan ini tidak kalah dengan pesaingnya, selain anda benar-benar tidak perlu membayar untuk keredaan menjadi peserta pertempuran dipanaskan. Jika untuk beberapa waktu sekarang anda sedar bahawa masa lapang telah menjadi membosankan dan mencari cara untuk mengubah keadaan, Sarjana Teras berguna akan membantu anda! Cuba memainkan sendiri untuk memastikan bahawa projek tersebut layak perhatian anda! Kita hanya boleh ingin anda nasib baik

 

Bermain juga