Cuti Kosmik

Nama alternatif: Cuti Kosmik

Permainan Break Kosmik - percuma pelbagai penembak orang ketiga dengan grafik 3D yang realistik, direka dalam gaya anime. Tindakan watak-watak itu, yang akan sentiasa berlaku untuk melawan antara satu sama lain, adalah robot. Di medan perang, boleh bertindak secara serentak terhadap 30 pemain daripada jumlah yang sama. Pengguna yang ada untuk mencipta watak yang, mengambil senjata dan bagi dia untuk membuat keputusan yang mod bermain CosmicBreak. Apa yang akan menjadi robot yang bergantung kepada imaginasi anda. Selepas sekatan tiada apa yang berlaku dan anda boleh menguruskan watak unik dilahirkan fantasi anda. Terdapat, sudah tentu, cadangan untuk menggunakan salah satu daripada yang terdapat 50 model yang telah dikumpulkan. Tetapi jika anda tidak suka, menggulung lengan baju anda dan menggunakan lebih daripada 300 bahagian, Bawa, yang akan menjadi benar-benar mahal jantung anda. Kemudian, memilih salah satu daripada tiga puak yang sedia ada, anda akan membawa robot itu ke dalam pergaduhan tidak berkesudahan. Objektif adalah jelas - untuk hidup dalam pertempuran panas untuk menang dan mengambil anugerah yang baik berhak. Bukan itu sahaja, anda akan memainkan CosmicBreak percuma, begitu juga bagi setiap pertempuran anda bergantung merit, bermain wang dan segala macam barang-barang yang berguna seperti alat-alat ganti untuk robot. Pergi untuk itu! Kejayaan - hasil usaha anda!

Pendaftaran CosmicBreak akan membawa anda ke yang indah, cantik, penuh dengan peristiwa-peristiwa yang dinamik di dunia. Semua yang anda perlu lakukan - adalah untuk mengisi borang pendaftaran di laman web rasmi. Mengisi medan-medan nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel yang sesuai. Masukkan permainan anda akan dapat ke melalui Facebook, supaya semasa penciptaan akaun adalah perlu untuk menentukan nama forum yang lain. Setelah semua maklumat yang diperlukan akan memuat naik CosmicBreak dalam talian dan menikmati permainan yang paling menarik.

Syarikat CyberStep, Inc , Yang berdiri dengan pemaju projek itu, cuba untuk membuat produk yang ada dan oleh itu keperluan sistem tidak mengejutkan orang tidak siuman. Untuk permainan perlu tetapan berikut pada komputer: OS Windows (2K/XP/Vista/7); pemproses Intel Pentium III 1. 2 GHz; DirectX 9 serasi. 0, RAM 256 MB. Bagi sambungan Internet, ia hendaklah sekurang-kurangnya 128 kbps.

Nah, jika formaliti diselesaikan, ia adalah masa untuk kembali ke dimensi selari dipanggil Space Abode. Terperangkap dalam masa depan yang jauh, anda akan perlu untuk memilih sampingan, yang mana tiada kasihan untuk memberi segala kekuatan mereka dan mula mengumpul tenaga kosmos yang akan membantu memulihkan salah satu Arkov purba (untuk hak untuk wujud dan bahawa anda telah membuat keputusan untuk berperang), supaya dia pula bertukar dikalahkan Chaos merampas kuasa. Anda memahami intipati permainan itu sendiri, dan segala-galanya jatuh ke tempat, mari kita beralih kepada sejarah. Dalam dunia di mana anda adalah cukup tempoh masa yang lama anarki. Bangsa yang sedia ada robot yang besar, selepas bangun kelalaian, menemui gambar yang berat kerajaan huru-hara yang amat dahsyat. Arkov purba yang datang untuk hidup hanya tiga. Ia kuasa, kebijaksanaan dan keberanian. Tetapi kekuatan semua daripada mereka adalah di ambang keletihan. Segera perlu tenaga di alam semesta tetapi ia tidak cukup untuk tiga gergasi. Penganut setiap satu daripada robot dikejutkan diputuskan pada apa-apa kos untuk mengembalikan kepada kehidupan yang normal adalah idola beliau. Diikat perjuangan meletihkan. Selepas setiap puak percaya bahawa ia boleh mengalahkan Chaos robot dan harus hidup di mana-mana kos. Wakil-wakil puak tidak bersedia untuk mengalah kepada satu sama lain, dan tenaga kosmik, yang begitu perlu bagi setiap satu daripada penduduk dunia yang hebat, menjadi punca utama perbalahan.

Jadi, dalam permainan tiga Union: Bradin, di mana keberanian dan kesetiaan di atas segala-galanya, Wizard, yang penganut dianggap yang paling bijak dan pergaduhan lebih suka bergantung kepada berfikiran baik strategi dan Dostreks yang percaya bahawa mana-mana kegigihan boleh dipecahkan dengan kekerasan. Selepas membuat pilihan anda, satu lagi strategi anda mendapat set pertama anda robot. Ya, anda membaca hak itu, CosmicBreak bermain anda akan mengawal bukan satu, tetapi beberapa robot. Lebih tepat lagi, anda akan mempunyai keseluruhan kumpulan, yang terletak di garaj peribadi. Dan dengan cara itu, di kalangan robot anda boleh memilih kapten. Secara umumnya terdapat empat jenis robot, dan mereka berbeza ciri-ciri. Jadi, robot Air bermegah pemecut berkuasa dan pergerakan yang sangat baik. Robot Bumi Jenis ditandingi dalam pertempuran berhampiran dan keupayaan yang berbeza untuk bergerak pantas. Robot jenis meriam bersinar semasa serangan antara. Sejenis crawler Web Menyokong yang paling seimbang dan mempunyai apa-apa ciri yang keupayaan untuk membaiki rakan-rakan. Tambahan pula, semua dimensi yang berbeza robot yang sedia ada. S, M & L - itulah tiga saiz, yang hanya perlu diambil kira apabila menaik taraf, dan juga semasa pemilihan senjata.

Permainan CosmicBreak menawarkan pengguna mod seperti Arena, Misi dan Pencarian. Setiap daripada mereka yang menarik dengan cara sendiri dan apa sahaja yang anda datang dari, tidak akan bosan! Di samping itu, dalam permainan yang anda boleh berbual dengan pemain lain. Sana untuk suara dan teks khas chat. Pendek kata, anda mempunyai peluang untuk menghabiskan masa anda kaya untuk memberi banyak keseronokan! Mempunyai mood yang baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag