COSMICS: Perang Galactic

Nama alternatif: KosMiks, Galactic Perang, Cosmics

Permainan Kajian Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars talian - ia percuma pelbagai-permainan peranan bermain di mana anda akan dibawa ke angkasa lepas.

Permainan dalam talian Cosmics: Galactic Wars membuat keperluan sistem minimum berikut bagi pemain komputer

- Sambungan internet berkelajuan tinggi,

- Processor: Pentium IV-2000

- 512 Mb RAM

- Video: 64 MB

- Minimum 700 MB ruang cakera keras bebas

- Resolusi skrin minimum: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- Tiada proksi dan firewall

- Pelabuhan Terbuka 5432 untuk cosmics adresa. ru

Sertai dalam Cosmics permainan: Galactic Wars terdiri daripada dua langkah:

- Pengesahan dan e-mel anda,

- Menyediakan data peribadi (login - dikehendaki nama pengguna, kata laluan, seks).

Cosmics: Galactic Wars pendaftaran talian terus memuat turun pelanggan - satu program khas yang mengoptimumkan trafik Internet, mengurangkan kesilapan dalam permainan pemetaan. Pelanggan boleh didapati dalam beberapa versi - Light (saiz kecil) dan lengkap.

Cosmics: Galactic Wars permainan dalam talian pada mulanya anda ditangguhkan planet di mana mereka tinggal, salah satu daripada dua kaum: humarty dan Aller. Bangsa-bangsa keturunan jauh orang dan bersaing untuk planet yang sesuai untuk kediaman. Tugas anda adalah untuk membantu kemenangan bangsa anda.

Apabila anda memainkan Cosmics permainan: Galactic Wars dalam talian, maka anda pasti akan seperti pergaduhan animasi. Semasa pertempuran, anda akan memilih tamparan untuk mengenakan ke atas musuh. Menjalankan pertempuran mempengaruhi watak itu

- Perlindungan

- Ketangkasan,

- Gerak hati

- Tentera

-

Standard hidup,

- Tenaga.

Untuk meningkatkan prestasi, pada masa bagaimana anda bermain permainan dalam talian Cosmics: Galactic Wars adalah mungkin disebabkan oleh pertumbuhan tahap watak (peningkatan tahap bergantung kepada pengalaman yang diperolehi semasa pertempuran), dan juga melalui pembelian pelbagai barangan peluru. Hanya watak anda akan dapat memohon sebelum perjuangan pelbagai perangsang yang meningkatkan peluangnya untuk menang.

Boy, jika anda bermain dalam Cosmics: Galactic Wars boleh berlaku kedua-dua antara pemain sebenar, dan di antara anda dan komputer. Untuk mengaktifkan kedua anda perlu menghidupkan memburu dan akan dipaparkan pada peta anda semua raksasa berdekatan.

Selalunya anda akan berjuang dengan kaum yang bertentangan di kawasan yang berbeza - dari neutral, konflik di wilayah, yang mempunyai peraturan mereka sendiri pertunangan.

Permainan Cosmics: Perang Galactic talian di bandar-bandar mempunyai beberapa bangunan penting yang fungsi permainan

- Hospital (di mana anda akan membangkitkan)

- Store (untuk membeli perkara yang berbeza, ketersediaan yang berbeza-beza bergantung kepada tahap)

- Lelong (anda boleh menjualnya atas perkara)

- Bank (pertukaran wang),

- Pusat Komunikasi (di dalamnya anda boleh menghantar mesej atau menghantar pemain lain)

- Penjara (ia mengandungi permainan peraturan pesalah).

Untuk menjadikannya lebih menarik di Cosmics: Galactic Wars bermain dalam permainan, terdapat banyak watak-watak komputer yang akan memberi anda pelbagai pencarian - kerja bijak, di mana ia adalah perlu dan posrazhatsya dan menghancurkan kepalanya di teka-teki. Untuk pelaksanaan setiap usaha anda akan bergantung trofi unik.

Juga dalam permainan watak anda boleh mempunyai apa-apa profesion: ahli biologi, ahli geologi, pemburu, psy-generik, jurutera, ahli biokimia, pembunuh, pegawai perubatan. Profesion boleh mendapatkan dari peringkat ketiga watak. Profesion akan membawa wang dan keupayaan untuk menjual sesuatu kepada pengeluaran mereka anda.

Daftar Cosmics: Galactic Wars akan membenamkan anda dalam dunia yang pertempuran ruang antara kedua-dua kaum, dan mungkin sehingga anda akan bergantung kepada kemenangan anda rakyat.

 

Bermain juga