Kaunter-Strike

Nama alternatif: Counter Strike, CS

Counter Strike 1. 6 - versi terbaru siri popular permainan komputer dari Valve Corporation. Permainan Counter Strike adalah penembak orang pertama, berdasarkan enjin dan GoldSrc Source. Semua permainan secara percuma Counter Strike ada kepada khalayak umum peminat hiburan maya. Ini sebahagian daripada permainan berjaya memenangi hati ramai pengguna. Grafik bagus digabungkan dengan keupayaan permainan yang luas. Counter Strike cerita dalam talian adalah tidak seragam. Tidak ada satu kad, pilihan yang melibatkan tugas-tugas yang mencabar yang tidak membenarkan ketinggalan walaupun yang paling aktif. Selain itu, sistem interaksi pasukan membawa rasa sendiri untuk permainan ini, mengajar bertindak secara harmoni dan berkesan yang mungkin untuk mencapai kejayaan bersama. Pemenang anugerah disediakan baik sebagai mata wang. Dan ia akan bersetuju, adalah insentif yang baik untuk mendapatkan kemenangan ke atas musuh-musuh kita. OD juga mendapatkan beberapa serbuk, tetapi ia tidak akan membandingkan dengan pengekstrakan pertama. Counter Strike CS - pengembaraan ini dunia tepu di mana bukan sahaja memainkan peranan nasib, tetapi juga usaha.

Untuk menjadi peserta yang sah dalam acara-acara yang menarik, anda perlu memuat turun Counter Strike. Terdapat program-program khas untuk membantu anda memasang permainan. Kemuncak utama folder baru pada komputer anda, kerana memasang Counter Strike dalam talian lebih permainan dipasang adalah dilarang. Selain itu, anda perlu melawat laman web rasmi, di mana pendaftarannya dilakukan Counter Strike. Buat akaun baru, sila mengisi dalam bidang berikut: nama pengguna, kata laluan, kata laluan berulang, alamat e-mel, kod gambar. Selain semua ini, ia harus diperhatikan bahawa terdapat keperluan minimum tertentu yang mesti dipenuhi PC. Jadi tiada masalah bermain Counter Strike, anda perlu parameter berikut: sistem operasi Windows XP; 500 MHz pemproses, kad bunyi, kad video dengan 16 MB memori, 96 MB RAM. Pastikan semuanya teratur, memilih sebelah layan diri, mengangkat senjata dan melakukan eksploitasi mereka!

Sebagai permainan CS - ini adalah pertembungan antara dua pihak yang bertelagah, anda perlu menyertai salah satu daripadanya. Keputusan untuk diri sendiri, sama ada komando pengganas benar atau tidak berhati perut. Kira apa bahagian anda masukkan bergantung aktiviti perjudian dikendalikan. Terdapat tiga kad utama di mana terdapat peristiwa-peristiwa yang paling hangat. Ini VIP Pembunuhan (pengganas cuba membunuh VIP , dan rusuhan polis - membawanya ke kawasan yang selamat), Tebusan Penyelamat (komando diselamatkan tebusan dan pengganas bergambar dengan bunyi) dan Bom / pinggir Jalan Tewaskan Lima (pengganas mesti meletup satu ancaman bom, dan komando untuk meneutralkan sebaliknya). Sudah tentu, di samping itu, terdapat lokasi lain, tetapi kad ini adalah yang paling dalam permintaan. Pada akhir permainan misi CS 1. 6 agak mengedarkan anugerah baik berhak.

Untuk membelanjakan wang yang diperolehi keras anda boleh membeli-zon khas. Kemudian dijual mereka semua, termasuk senjata dan barangan lain yang berguna. Bagi gudang senjata itu di sini sana dan pistol, dan senapang patah, dan bermata senjata, bom dan bom tangan dan senapang serangan. Juga anda perlu dan barangan seperti perisai polis (Perisai), perisai (Armor), ditambah perisai topi keledar (Armor + Helmet), gogal penglihatan malam (Night-Vision Goggle), tang (Meredakan Kit ). Yang lebih banyak peluang kewangan anda - jadi teguh dibungkus. Oleh itu, pergilah untuk itu!

Counter Strike Percuma menyediakan peluang untuk mengambil bahagian dalam pertandingan. Kejohanan adalah dari amatur untuk besar-besaran seperti dunia, iaitu, mengambil bahagian yang terbaik daripada pasukan. Jika ia ternyata menjadi sebahagian daripada salah satu pasukan profesional, ia menjamin banyak pengalaman dan kehidupan yang kaya. Setiap minit bebas untuk Do akan sila anda peluang untuk bermain Counter Strike dalam talian. Sekali lagi dan sekali lagi anda akan berusaha untuk kembali ini aktiviti menarik!

Satu lagi ditambah ialah Counter Strike 1. 6 permainan telah terdapat beberapa model permainan. Mereka berbeza dalam penampilan watak, iaitu penyamaran pada peta pekerjaan yang ada. Untuk pengganas, dengan syarat model permainan seperti Phoenix Faction (Eropah Timur), Arctic Avengers, gerila Peperangan (Sweden) dan Elite Crew, dan bagi komando - Seal Team 6 (AS), GSG-9 (Bahasa Jerman ), GIGN (Perancis), Perkhidmatan Udara Khas (Bahasa Inggeris). Kepelbagaian ini membawa pendekatan baru kepada permainan dan peserta tak terhingga gembira.

Sertai sekarang untuk pengalaman mereka sendiri untuk mengalami semua ciri-ciri permainan yang cantik ini! Hakikat bahawa bertahun-tahun permainan Counter Strike rangkaian neta tidak membawa kepada kehilangan minat oleh pengguna, bercakap untuk dirinya sendiri. Kita hanya boleh berharap anda suasana yang baik dan semoga berjaya!

 

Bermain juga