Kaunter-Strike: Source

Nama alternatif: Kaunter-Strike: Source

Permainan Counter-Strike: Source - sejenis legenda. Beliau berjaya sekali dan selama-lamanya mengubah kesedaran yang paling pemain daripada hari ini. Passion untuk permainan boleh dibandingkan dalam skala kepada mana-mana wabak.

Sekarang ia diperhatikan bahawa permainan CS: Source - ia adalah satu kegemaran ramai baik Counter Strike tua, dipindahkan ke baru, enjin lebih berkuasa. Versi baru kini kukuh yang berkaitan dengan kehidupan dan pengembaraan Gordon Freeman. Pengkritik telah cepat untuk ambil perhatian bahawa pemaju memilih untuk meletakkan permainan secara komersil, dan kami, dengan semua tanggungjawab bahawa ini tidak merosakkan permainan, segala-galanya kekal sebagai menarik sama dan menarik.

CSS - permainan yang mengajar kaedah-kaedah yang sama yang telah dibentangkan dalam draf pertama kini legenda. Anda perlu berurusan dengan ciri-ciri permainan yang sama dan bertemu dengan tebusan biasa. Satu-satunya yang menyenangkan "tetapi" - kini ia semua dilakukan dalam berkualiti tinggi grafik. Di samping itu, pemaju memutuskan untuk memperindah versi baru permainan model moden canggih dan bergaya fizikal. Pendek kata, tidak ada masa untuk bosan - bermain Counter Strike Source akan kini bukan sahaja menarik, tetapi juga baik.

Perkara Untuk "banteng" geymerskogo berasa selesa, dan mereka tidak perlu menyesuaikan diri dengan sesuatu yang baru yang radikal, pencipta permainan kiri dalam senjata Counter Strike Source dan peluru "dari masa lalu."

Untuk memulakan permainan, anda, secara tradisinya, bagaimanapun, sudah perlu pertama memuat turun Counter-Strike: Source. Projek ini turun dari pengesan torrent dan dipasang pada mana-mana komputer moden di saat. Segera memberi amaran bahawa bergantung kepada sistem komputer anda akan berubah dan kualiti yang ditunjukkan oleh jadual projek. Walaupun tekstur mungkin kelihatan pemain cerewet terlalu berlumpur di beberapa detik-detik, mereka tidak merosakkan gambaran keseluruhan permainan. Lebih-lebih lagi, mereka hampir sepenuhnya diimbangi oleh animasi ragdoll moden dan darah sebenar! Oh yeah, dapatkan bersedia untuk itu Contra soars benar-benar masak banyak darah. Dalam lembayung cecair tebal hampir semua akan kotor dinding, lantai, siling, dan mengapa anda mahu sebelum anda permainan dewasa sebenar - lebih daripada serius.

Main CSS adalah seperti menyenangkan yang mungkin juga kerana pemaju telah dijaga projek yang paling realistik. Anda tidak lagi meledingkan bahawa pahlawan melalui satu sama lain untuk membawa - kecacatan ini telah dihapuskan sekali dan untuk semua.

Sekali lagi, saya mahu menghentikan perhatian pada senjata, walaupun pada hakikatnya bahawa model-model yang dibentangkan di sini adalah sama seperti sebelum ini, ia kelihatan voskhotitelno - secara sukarela mula merenung dan mengagumi ia.

Jika anda tidak percaya kita, dan ingin secara peribadi meyakinkan kebolehpercayaan di atas, kami amat menggalakkan anda memuat turun permainan, jika tidak, sekurang-kurangnya melihat kepada Counter Strike Source video treler. Yakin bahawa beliau akan membuat anda cepat menjadi peribadi berkenalan dengan projek! Bersedia untuk menjemput kawan-kawan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag