Suku kaum Crazy

Nama alternatif: Suku kaum Crazy

Suku kaum Crazy dalam talian - percuma pelbagai-permainan strategi, tema pasca malapetaka amat dahsyat. Pemain akan diangkut ke padang pasir, di mana terdapat perkara-perkara yang paling asas penting. Terutamanya defisit air. Semua sumber yang diperlukan yang anda perlukan untuk mendapatkan melalui kerja keras, atau untuk mencari jalan bagaimana untuk berunding dengan jiran-jiran dan tukar barang apa yang anda kekurangan. Terdapat satu lagi cara untuk membeli semua yang anda perlukan dalam permainan mata wang. Tetapi sebelum ia adalah perlu untuk menyelamatkan. Keadaan di sekeliling anda, yang terbentuk hasil daripada bencana global, dan tidak mempunyai pilihan tetapi untuk cuba hidup dengan apa-apa cara. Selain itu, bukan sahaja untuk melawan untuk terus hidup, tetapi juga untuk menyelesaikan dengan selesa, menjadi jiran yang lebih kuat, berasa keyakinan pada masa depan. - Tugas anda adalah untuk membangunkan sebuah bandar yang kini pada permulaan dan yang kelihatan lebih daripada sedikit miskin. Anda memecahkan - percaya! Tiada apa-apa kesukaran yang ia akan menjadi mustahil untuk menangani!

Untuk kembali semula kepada suasana suram padang pasir dan cuba untuk mengubah imej beliau suku kaum Crazy memerlukan pendaftaran. Anda hanya perlu masukkan alamat e-mel anda dan pilih bahasa mudah. Sila ambil perhatian bahawa pendaftaran bersetuju untuk menerima berita yang menarik. Nah, sudah tentu, kaedah-kaedah projek itu perlu bersesuaian. Keperluan sistem boleh tenang. Mereka benar-benar rendah dan oleh itu meneruskan permainan yang, pada dasarnya, boleh jadi sesiapa.

Setelah suku kaum Crazy bermain, anda harus sedar bahawa anda akan dilakukan. Untuk memulakan penyelesaian asas anda dan berusaha untuk mencipta teknologi yang dianggap tamat. Atas bahu anda terletak kebimbangan banyak. Lagipun, anda akan terlibat dan pembinaan, dan untuk memberi tumpuan kepada pembangunan infrastruktur, dan melatih tentera, dan untuk mewujudkan keadaan hidup yang optimum untuk penduduk. Juga perlu berfikir tentang mengembangkan wilayah, dan dengan itu tidak boleh mengelakkan permusuhan. Dan sakit kepala yang berterusan di mana untuk mendapatkan makanan - dan jangan pergi gila, anda boleh! Jangan bimbang, semuanya seolah-olah sukar hanya pada pandangan pertama. Lama kelamaan, anda belajar untuk menghadapi tanggungjawab dan keputusan walaupun masalah yang paling sukar anda tidak akan tegang!

Bagi pertempuran, akan berjuang dengan pemain lain. Suku kaum permainan Crazy menyediakan keupayaan untuk menangkap pangkalan musuh, merompak orang-orang yang lebih lemah daripada kamu, tetapi itu semua dan tidak ketinggalan satu titik penting yang berkaitan dengan perlindungan bandar asalnya. Apabila tentera membentuk verbena unit yang berbeza supaya mereka, dalam peranan mereka membawa penggunaan yang betul. Dalam tentera boleh castigators buggy molotovtsy, menembak, pengakap, renjer, dan unit-unit lain. Walau bagaimanapun, jangan berfikir bahawa pemain lain hanya boleh menguruskan merungkai. Terdapat banyak pemain bersedia untuk bekerjasama dengan anda. Jika anda dapat mencari satu pendekatan diplomatik kepada mereka yang berdiri tiba-tiba anda - ia akan menjadi agak bermanfaat. Anda membuat keputusan dengan siapa untuk memasuki pakatan dengan dan tidak mengekalkan hubungan damai, bermain suku kaum Crazy - bermakna mengikuti jalan sendiri. Lagu utama yang impian untuk mewujudkan sebuah bandar besar yang kuat akan menjadi kenyataan!

Berikut adalah beberapa bangunan yang perlu dalam bandar anda. Senjata ini, dan kafe atom, dan dinding pelindung dan makmal, dan pasaran, dan gudang (untuk logam, plastik), dan ibu pejabat dan Biodome. Walaupun senarai ini masih tidak lengkap. Mana-mana bangunan mempunyai misi khas, dan anda pula perlu memerhatikan proses yang berlaku dalam setiap daripada mereka.

Guys daripada syarikat Xyrality, yang merupakan pemaju projek itu, cuba untuk membuat menyeronokkan permainan dan pelbagai. Saya harus mengakui bahawa tugas itu mereka dapat mengharungi! Anda tidak akan mempunyai masa bebas untuk bosan. Tentera, perdagangan, pengurusan armada, menjaga roti harian mereka ... Plus senarai besar misi menunggu pelaksanaan. Kitaran kekal peristiwa yang anda akan gembira untuk mengalami semasa waktu panjang masa lapang. Suku kaum Mula Crazy bermain online sekarang untuk memastikan rayuan!

 

Bermain juga