Cipta

Nama alternatif: Cipta

Processor: 2x1, 8 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Buat - teka-teki tanpa persediaan yang terdiri daripada 10 lokasi, tidak termasuk misi latihan dan editor, peluang untuk manifestasi fantasi pembukaan. Setiap satu lokasi, yang menawarkan kita permainan Buat, mempunyai sedozen bangunan yang terletak di atas berlegar di langit di pulau-pulau kecil. Setiap satu daripada pulau-pulau tahap hanya dazzles penyelesaian reka bentuk yang pelbagai yang terdapat dalam mod editor dan semua orang akan dapat melekat dalam budi bicara mutlaknya untuk meletakkan bunga atau monumen seni bina dunia, semua pada budi bicara pemain.

Sandbox

Projek Buat, bermain yang adalah suatu keseronokan, terutamanya untuk semua peminat genre yang popular pada tahun-tahun kebelakangan ini kotak pasir panjang menarik kepelbagaiannya sedia untuk digunakan bergerak dan sesuatu. Anda benar-benar boleh menguruskan semua objek dalam budi bicara mutlaknya, dan selepas selesai tahap reka bentuk untuk mengambil bahagian dalam menyelesaikan teka-teki. Mereka kaya dan menyeronokkan, tetapi masih mempunyai bingkai yang ada, jadi mengatur kegilaan dengan beribu-ribu balak jatuh, tidak akan berfungsi. Pada mulanya, semua kerja akan menjadi kerumitan yang berbeza - Letakkan kipas supaya dia meniup pada bola dan dia mampu untuk terbang ke suatu tempat tertentu, seperti bakul atau membuat trampolin supaya basikal boleh terbang di seluruh jurang. Tetapi dari masa ke masa, kerumitan masalah akan berkembang dan lulus peringkat seterusnya akan poraskinut otak.

Membuat rantaian

Rangkaian - ini adalah salah satu jenis alternatif teka-teki, intipati yang adalah untuk mengumpul jumlah terbesar daripada rantaian barang-barang ini dalam misi perintah. Akhirnya, kita akan menggabungkan perkara-perkara membosankan di jalan raya yang paling spontan, yang akan menjadi salah satu daripada kenderaan anda. Membuat permainan membuka peluang yang luas untuk kemungkinan kreatif apabila mencipta satu lagi rantai daripada barangan perlu. Di sini anda boleh menjadi bijak dan menggunakan hanya apa yang diperlukan untuk mencapai matlamat utama, kerana walaupun ketiadaan beberapa elemen dalam rantaian boleh tidak kelihatan, jika digunakan.

Handmade

Dalam pemaju perjalanan terlatih teka-teki Buat, bermain yang menyeronokkan dan mudah, dan menawarkan pemain untuk mengambil bahagian dalam proses yang sangat penciptaan. Di sini anda boleh membuat dan melaksanakan tahap mereka sendiri dan teka-teki mereka sendiri. Untuk melakukan ini, sebelum pemain dibuka senarai luas set sahaja, dibahagikan ke dalam kategori, saiz dan gaya. Semua, anda telah mencipta tahap, anda akan dapat untuk berkongsi dengan peminat lain permainan di Internet. Penyusunan teka-teki Buat, dan aktiviti menghiburkan, tidak kurang seronok daripada menyelesaikannya. Di sini anda akan dapat pulih 100% dan menggunakan semua kreativiti anda untuk membuat lebih sukar untuk diri sendiri atau untuk orang-orang yang akan mengambil teka-teki anda dengan mencari mereka dalam talian. Dan bersedia untuk mencuba tangan mereka menyelesaikan teka-teki yang akan menjadi lebih sesuai sebagai permainan kasual dengan berwarna-warni, grafik kartun mempunyai pelbagai peminat di seluruh dunia. Permainan ceria dan jenis akan menjadi cara yang baik untuk hobi untuk kanak-kanak dan orang dewasa pencinta penyelesaian teka-teki mudah tetapi menawan.

 

Bermain juga