CrimeCraft

Nama alternatif: CrimeCraft, KraymKraft

CrimeCraft Online - percuma permainan pelayar penembak. Ia tidak pelik, anda mendapati diri anda dalam bukan sahaja bandar, tetapi di dunia selepas bencana alam sekitar. Menakutkan? Tidak takut apa-apa hibrid? Takut di sini tidak berbaloi, dan geng penjahat yang menangkap masa ini yang akan merompak anda.

Dari segi teknikal dan kuasa PC anda, permainan ini mempunyai cukup KraymKraft keperluan sistem demokrasi:

• RAM - Windows 2000/XP/Vista/7;

• CPU - 2. 2 GHz

• RAM - 1. 5 GB untuk Windows 2000/XP, 2 GB untuk Windows Vista / 7;

• Cakera Keras - 3. 5 GB

• Sambungan ke Internet.

Untuk mula bermain permainan dalam talian CrimeCraft, anda hanya perlu untuk mengatur diri mereka dalam permainan. Pendaftaran CrimeCraft tidak akan membuat anda lama diseksa, hanya yang memeriksa data ini

1. Log masuk ke laman web rasmi CrimeCraft permainan;

2. memilih pendaftaran;

3. masukkan nama untuk watak masa depan anda;

4. mencipta kata laluan, yang terdiri daripada tidak kurang daripada enam huruf atau nombor,

5. Ulangi kata laluan yang terdahulu;

6. masukkan alamat e-mel anda untuk mengesahkan akaun anda;

7. pelanggan muat turun permainan;

8. Menjalankannya dan memasukkan butiran akaun anda.

Anda sampai ke Bumi, penuh dengan huru-hara kawalan di bandar-bandar ditubuhkan memegang kumpulan-kumpulan. Buka di hadapan anda adalah salah satu daripada bandar-bandar - Sunrise City - dan rindukan watak anda di sini.

Permainan CrimeCraft menghadapi objektif untuk melaksanakan tugas-tugas tertentu dan misi supaya, akhirnya, anda akan mendapat wang dan pengalaman mengumpul reputasi, belajar kraf baru dan kemahiran tempur untuk pembangunan watak anda.

Preview:

• penentuan dinamik;

• peribadi

• pengeluaran;

• pasaran gelap;

• geng;

• Teknologi Engine Unreal.

Menembak Dinamik - 'akan membawa pertempuran dengan wira pengguna lain, dan musuh-musuh perisian. Untuk melakukan ini, anda diberi pilihan peralatan blshoy: senjata, bahan letupan dan perangsang.

Personalisasi - Anda sebahagian watak individu, pilihan pakaian, senjata, pelbagai subjek dan kemahiran yang mahu. Pada yang unik!

Pengeluaran - trofi anda boleh mendapatkan dalam perjuangan, menghantar penciptaan senjata, pakaian atau perangsang.

Pasar Black - boleh menghasilkan produk pelbagai barangan, menjual atau swap dengan watak-watak lain dalam permainan.

Gangs - CrimeCraft bermain menghiburkan dengan rakan-rakan mereka, tidak dibenarkan untuk mewujudkan satu kumpulan, sewajarnya anda akan mempunyai kelab dan tempat tinggal anda.

Teknologi Engine Unreal - membolehkan anda sepenuhnya meneroka dunia yang luas dan indah dicipta pada Engine Unreal 3.

Kesimpulannya kita boleh mengatakan bahawa CrimeCraft - adalah persatuan penembak orang ketiga dan permainan peranan-bermain dengan banyak pengguna yang menghubungkan menembak dinamik, watak baik dan berbual dengan pemain lain.

Ia di sini menunggu untuk anda pertempuran dahsyat untuk hidup dengan pejuang lain. Dunia ini tenggelam ke dalam anarki - tiba masanya untuk mengambil kuasa dalam tangan yang selamat dan membuktikan keunggulan mereka! Nasib baik!

 

Bermain juga