Crystal Saga

Nama alternatif: Crystal Saga

Permainan Crystal Saga adalah pelayar MMORPG permainan. Ia bukan sahaja membuka kepada anda dunia maya tanpa had, tetapi juga menunjukkan cerita terperinci dan menarik. Pemain CS permainan boleh mengambil bahagian dalam salah satu daripada pelbagai aktiviti harian dan pertandingan. Anda boleh memilih salah satu daripada lima kelas, kemudian berjuang dengan raksasa, dan mungkin mahu untuk mencari harta karun, atau mempunyai haiwan kesayangan.

Sebelum memainkan Crystal Saga , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, RAM -1GB Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Crystal Saga akan tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « menandatangani sehingga »; [ _17_]

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Tulis tarikh lahir;

6. pilih « Hantar » dan Crystal [_3_ ] Saga pendaftaran berakhir.

Crystal Saga talian memberikan anda peluang untuk meneroka dunia khazanah, mencari barang-barang berharga dan mengambil kehidupan monstrovv berbual dengan rakan-rakan. Dalam Crystal Saga akan menjadi sangat menarik untuk bermain, kerana permainan ini merupakan suatu yang popular besar di China, kerana ia memberi peluang untuk mempelajari budaya dan sejarah Cina.

Secara grafik, permainan ini berdasarkan Crystal Saga berwarna-warni gaya anime, dari alam semula jadi, dan raksasa dan finishing peralatan. Sedikit sebanyak, permainan boleh menarik kebanyakan pemain sehingga 25 tahun. Dari segi permainan Crystal Saga talian yang menarik dan menarik.

Sejurus selepas login, pemain menjadi pelajar untuk mendapatkan pengalaman mengepam cepat untuk pahala mereka. Setelah menyelesaikan beberapa peringkat penting Crystal Saga talian , permainan akan mula meneroka kurungan bawah tanah dan berjuang. Perlu diingatkan bahawa semua pencarian berkait rapat dengan jalan cerita utama CS permainan. Sebagai contoh, jika anda mahu untuk lulus pencarian harian seperti Berbahagialah Bath, sebagai contoh, anda perlu mengikut peraturan permainan Crystal Saga talian , untuk menamatkan pencarian. Seperti kebanyakan Sukan Asia percuma, permainan Crystal Saga juga termasuk pengiraan automatik trajektori sistem di mana pemain hanya perlu klik NPC sasaran ke destinasi anda. CS permainan menggabungkan dengan baik dengan alam sekitar, terutamanya urutan fantasi (peta) dengan penyertaan wira anda.

Setiap kelas mempunyai kemahiran tertentu (Bright Stream, Shadow, Triple tamparan), anda boleh belajar, jadi bermain permainan Crystal Saga menawan. Anda tidak boleh bimbang jika kesilapan dalam memilih tarikh pembangunan kemahiran anda. Anda akan diberi peluang untuk menetapkan semula mata kemahiran dalam masa terdekat CS permainan. Selepas menerima kemahiran baru anda boleh menggunakan tetikus anda untuk menyeret kepada Akses Pantas Toolbar, dan kemahiran anda akan berada di bahagian bawah skrin untuk akses pantas. Apabila anda berjuang dengan raksasa, serangan anda secara automatik akan digunakan dalam permainan Crystal Saga. Anda boleh meletakkan apa sahaja serangan slot kemahiran secara lalai.

Salah satu daripada ciri-ciri permainan yang paling hebat Crystal Saga - peluang untuk semua watak-watak untuk mempunyai sepasang sayap dalam peperangan. Ini sayap, anda boleh mengemaskini dan gunakan untuk meningkatkan lagi prestasi wira.

Jika anda cedera parah atau mati di Crystal Saga talian , anda mempunyai dua pilihan: untuk dilahirkan semula di laman (kristal) atau menghidupkan semula diri anda di bandar yang terdekat secara percuma.

Dalam pelayar MMORPG permainan Crystal Saga talian anda melawat dunia yang unik. Membuka dan meneroka pelbagai barangan dan senjata. Bersebelahan kumpulan dan memusnahkan yang tidak bertamadun dan binatang-binatang liar, setelah menerima peralatan dan kemuliaan. Apabila anda menjinakkan haiwan ada, mereka akan membantu dalam permainan perjuangan Crystal Saga.

 

Bermain juga