Budaya Dalam Talian

Nama alternatif: budaya dalam talian, budaya permainan dalam talian, budaya menewaskan talian, budaya 2 talian

Jika anda berminat dalam perjalanan tamadun, jika anda menarik mengenai sejarah purba Viking, dan jika anda mahu berada di dalam kasut salah seorang daripada mereka, maka pelayar percuma berasaskan berbilang permainan dalam talian Budaya [_1_ ] dalam genre strategi - ini adalah apa yang anda perlukan. Antara muka menyeronokkan permainan, watak-watak baik yang ditarik, bangunan berwarna-warni - ini adalah apa yang membuat permainan yang menyeronokkan untuk penonton. Selain itu, permainan ini disesuaikan sepenuhnya kepada pengguna berbahasa Rusia dan tidak memerlukan sumber komputer yang besar. Untuk bermain permainan Budaya talian anda perlu komputer

·                    Dengan sistem operasi Windows 98/ME/2000/XP/Vistax32/Seven

·                    ПроцессорIntelPentiumIII 1 GHz

·                    Memori 256 Mb

·                    Video 64 MB

·                    Sambungan Internet

·                    Pelayar

Perlu diingatkan bahawa tanpa pendaftaran Budaya Online bermain akan tidak berfungsi. Tetapi anda jangan risau kerana pendaftaran dalam permainan Budaya Online standard dan tidak akan mengambil banyak masa. Pertama sekali, anda perlu pergi ke laman web rasmi permainan dan klik pada butang "Daftar". Selepas itu borang pendaftaran standard di mana anda perlu memasukkan:

·                     Nama

·                     Email

·                     Datang dan mengesahkan kata laluan

·                     Baca dan menerima perjanjian pengguna

Jika mahu, anda boleh melanggan newsletter. Mengenai ini dalam anda Budaya pendaftaran dalam talian adalah lebih, dan anda dengan serta-merta masuk ke dalam permainan.

Pada mulanya anda perlu memilih dunia permainan daripada empat sedia

·                     Novgorod

·                     Moscow

·                     Kazan

·                     Tagil

Kemudian Budaya permainan dalam talian meminta anda untuk menentukan bangsa watak pemain.

Permainan mereka dua

·                     Viking

·                     Asia

Selepas memilih bangsa anda ke laman penciptaan watak, tanpa mana ia adalah mustahil untuk bermain permainan dalam talian Budaya Online . Anda perlu memilih salah satu daripada enam imej yang dicadangkan (3 lelaki dan 3 wanita), dan kemudian menyesuaikannya untuk diri sendiri dengan memilih warna dan gaya watak. Ya, jangan lupa untuk datang dengan nama wira beliau. Semua yang kini mungkin untuk bermain Budaya Online . Pada mulanya sangat permainan untuk anda akan dimasukkan ke dalam menjaga watak permainan yang akan membantu anda berurusan dengan pihak pengurusan dalam permainan. Dalam permainan, anda perlu membangunkan wira anda, menghantar dia untuk pertempuran, tetapi jangan lupa tentang pembangunan kampung.

Semua bangunan dan kemudahan di kampung ini dibina daripada gabungan empat sumber asas yang boleh dan harus menghasilkan

·                     Pokok

·                     Batu

·                     Besi

·                     Emas

Selain itu, permainan ini masih membentangkan Tempat sains yang akan diperlukan untuk membangunkan teknologi baru dan kaca mata mencerminkan mood penduduk kampung - mereka bertanggungjawab untuk memperbaiki bangunan. Secara bebas membangunkan semua sumber wira dalam Budaya Online akan menjadi sukar, jadi anda perlu mengupah orang Viking yang berguna bukan sahaja untuk pengekstrakan sumber.

Permainan ini mempunyai tiga jenis senjata bagi setiap kelas

·                     Ax

·                     Bow

·                     Pedang

Permainan ini mempunyai sejumlah lima ciri-ciri wira

·                     Tentera

·                     Ketangkasan

·                     Luck

·                     Minda

·                     Endurance

Bagi setiap tahap baru wira mendapat 1 mata, dan untuk kerja-kerja di dalam bangunan khas boleh meningkatkan prestasi

Oleh disediakan di kuari

Minda berkembang di dalam makmal alkimia

Endurance kajian di lombong besi

Saya Gold ditangkap nasib

Ketangkasan didapati di kilang papan yang

Permainan Budaya talian anda boleh memilih watak-watak seperti:

·                     Warrior

·                     Berserker

·                     Shooter

Warriors menggunakan senjata satu tangan dan perisai. Apabila pahlawan adalah di rumah, ia akan menjadi berguna untuk bekerja di kilang papan dan kuari untuk membangunkan petunjuk kekuatan dan ketangkasan.

Berserkers lebih suka paksi dua tangan yang mengambil banyak usaha. Oleh itu, untuk Berserker tidak duduk di rumah bosan, ia akan menjadi berguna untuk bekerja di kuari.

Arrows memukul sasaran pada jarak, dan untuk ini dia perlu mengekalkan kemahiran dan melanda fikiran sejuk. Oleh itu, apabila penembak di rumah, ia akan menjadi berguna untuk bekerja di makmal alkimia itu.

Permainan Budaya online akan menawarkan anda menjalankan pertempuran dengan raksasa, tetapi bukan sahaja, kerana peperangan menentang pemain lain dalam permainan yang disediakan. Selain keupayaan untuk mewujudkan puak-puak dengan rakan-rakan dan puak-puak anda pula mendapatkan seluruh pulau di pelupusan anda.

Daftar Budaya Online akan terbuka di hadapan anda peluang untuk menyelam ke dalam dunia yang tidak diketahui yang menyeronokkan, perjalanan dengan rakan-rakan yang anda menikmati.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag