Pemandu lori 2

Nama alternatif: Pemandu lori 2

Pemandu lori 2 permainan yang menggabungkan unsur-unsur perlumbaan bukan sahaja luar biasa, tetapi juga strategi ekonomi lagi.

Muat turun Pemandu lori 2 boleh didapati di mana-mana tapak yang menyediakan peluang itu. Pada asasnya memuat turun permainan dari torrent. Anda boleh Pemandu lori 2 Muat turun permainan dalam beberapa format:

1) diperluas Edisi untuk PC. Buku terlaris.

2) Edisi diperluas untuk PC. Versi dipinda.

3) Edisi Standard untuk PC.

Main Pemandu lori 2 Anda tidak akan terlepas pandang objek berikut:

1. Stesen minyak - di stesen gas anda akan mengisi dengan sewajarnya kereta anda.

2. STO - di sini anda akan membaiki kereta atau hanya untuk memperbaiki mereka.

3. Ladang Tank - tempat di mana anda akan menerima beban, dan hantar ke lokasi yang dinyatakan (contohnya, bahan api untuk stesen minyak). Menjalankan jenis ini kargo mesti berhati-hati, kerana mereka adalah letupan. Jika anda akan mengambil ia berjaya, anda akan mendapat wang yang banyak.

4. Tangki bahan api - benda-benda yang khas yang di lokasi yang berbeza. Mereka ditandai dengan inskripsi «Bahan Api». Dengan mereka, anda boleh mengisi harga petrol kereta anda di bawah. Tangki amnya terletak jauh dari stesen gas, jadi anda akan lebih suai manfaat untuk mengisi minyak mereka.

5. Kiosk rujukan - objek yang bersebelahan dengan terminal gudang. Dalam mereka anda boleh belajar tentang semua pengangkutan dan barang, yang pada masa ini sedang disediakan, dan kemudian memilih barang-barang yang terbaik.

6. Semi - objek yang terutamanya di tepi jalan atau di kawasan penempatan. Mereka bebas. Treler digunakan untuk mengangkut barang-barang pada traktor khas. Permainan ini mempunyai traktor khas, yang hanya treler yang hampir sesuai. Standard treler mereka tidak dilampirkan.

Dalam Jalan Pemandu lori 2 kait semua penempatan. Semua ini adalah ditunjukkan pada peta. Selain jalan-jalan utama di Pemandu lori permainan 2, terdapat juga jalan yang tersembunyi. Pada mereka yang anda boleh mendapat jika subcomponents ke sisi dengan jalan-jalan yang ditetapkan.

Simulator Pemandu lori 2 mengandungi beberapa watak-watak:

1) pemandu Neutral - anda boleh bertemu dengan mereka di jalan raya atau di tempat letak kereta.

2) Polis - trak mereka - adalah BMW, serta beberapa pesawat. Polis menghukum pemandu yang melanggar peraturan: menaiki kenderaan dicuri, membawa barang-barang yang dicuri. Jika anda membuat pelanggaran dalam polis, anda akan diarahkan untuk berhenti. Dalam hal ketaatan, anda mengeluarkan denda. Jika anda tidak berhenti, maka mengejar bermula untuk anda, dan kemudian melepaskan tembakan.

3) Bandits - bergerak di planet ini. Mereka boleh berdiri di luar pasaran, yang menawarkan anda bercakap. Jika anda berhenti, mereka mengambil dari anda barang-barang. Adakah penyamun Anda boleh membeli kereta curi atau meminta untuk mencuri barangan dari pesaing.

Pemandu lori 2 permainan memberikan anda peluang untuk jenis kenderaan:

1) Traktor - 13 model.

2) Van - 9 spesies.

3) Kereta - 12 model.

4) Bas.

Pemandu lori 2 permainan adalah sangat menarik dan agak luar biasa. Itulah yang menjadikannya lebih menarik!

 

Bermain juga