Damoria

Nama alternatif: Damoriya

Damoriya Online - yang berbilang talian permainan berasaskan pelayar percuma, dibuat dalam genre berasaskan giliran strategi pelayar, dunia analog yang terkenal permainan "Heroes of Kebesaran dan Magic."

Jika anda tidak sihir asing dan jauh ke anda bermimpi pengembaraan dan pemurah kejohanan kerajaan sendiri, permainan dalam talian Damoria direka hanya untuk anda.

Perfect suasana fantasi, yang memberikan kita Damoriya permainan dalam talian, merupakan satu lagi faktor yang membuatkan anda berlegar lama Damoria Online dan menikmati permainan selama berjam-jam pada akhir.

Sertai dalam permainan Damoriya yang tidak mengambil banyak masa, dan ciri baik yang adalah digayakan untuk dunia permainan. Anda perlu memasukkan maklumat asas, maka anda akan menerima surat tentang pengaktifan akaun permainan dan Voilà - anda mempunyai seorang pemastautin sepenuhnya di negara ini yang hebat. Daftar Damoriya mudah dan jelas untuk semua orang, walaupun orang baru dalam permainan dalam talian.

Damoriya talian permainan, yang merupakan kesinambungan layak siri "Heroes" dan "kubu kuat". Ramai peminat genre sering mengadu bahawa permainan ini tiada komponen sihir. Tetapi kami tidak teragak untuk meyakinkan anda, sebagai alternatif di sini adalah satu perkara yang alchemical, membolehkan anda untuk mewujudkan mudah, seolah-olah benar-benar elemen perkara ajaib.

Komponen ekonomi, yang menawarkan kita Damoriya Permainan dalam talian, bekerja serius mencukupi. Sebaik sahaja anda mula bermain permainan dalam talian Damoriya, dalam perjalanan ke pembangunan dan penerimaan semua empayar anda, anda perlu untuk meningkatkan kerajaannya dengan memupuk, dan selari menjalankan tindakan pemangsa, melibatkan diri dalam peperangan internecine dan konflik.

Yang baru bermul bermula untuk bermain permainan dalam talian Damoriya boleh berasa aman Damorii selesa dan tidak bimbang bahawa kerajaan mereka berkembang pada masa ini dihanyutkan gerombolan penceroboh. Untuk permainan ini mempunyai tempoh buffer tertentu di mana anda tidak akan menyentuh, memberi anda peluang untuk berdiri dan membuat beberapa kewangan untuk mengukuhkan kedudukan dunia permainan.

Permainan ini adalah benar-benar Russified, dan masyarakat berbahasa Rusia dalam membangunkannya agak pesat. Walaupun begitu, dalam dunia permainan setiap hari terdapat puluhan ribu watak-watak dari negara-negara dan bahagian-bahagian yang berbeza di dunia.

Menyedari bahawa untuk peserta adalah komponen strategik yang sangat penting, pemaju permainan melakukan yang terbaik, datang dengan bangunan yang berbeza dan unit. Menjalin, kandang kuda, latihan jousting alasan, rumah-rumah tumpangan dan juga restoran - semuanya untuk anda dan bersedia untuk pembinaan dan penambahbaikan. Main damoriya mengetahui fakta ini, ia menjadi sangat menarik. Terdapat juga beberapa senjata berat seperti lastik. Dan tentera boleh membawa lembing, haluan, dan penggunaan, sudah tentu, pedang yang terbaik, tetapi beberapa jenis senjata zaman pertengahan, yang hadir dalam permainan.

Perhatian harus diberikan kepada pilihan kawasan awal. Setiap satu daripada tanah yang dicadangkan mempunyai bonus khas apabila membina istananya di atasnya. Ini merujuk kepada pemilihan dengan teliti! Malah, dalam permainan seperti Damoriya bermain untuk minda.

Apa yang cukup pelik, permainan ini mempunyai kesimpulan yang logik. Peringkat akhir perkembangan watak dalam permainan ini adalah untuk menjadi kedudukan yang pertama dalam ranking pemain. Selepas ini, keperluan untuk pembangunan hilang, tetapi pemain sebenar boleh terus memainkan, membuktikan kekuatan mereka sendiri dan tidak membenarkan sesiapa menceroboh memimpin didambakan mereka dalam senarai wira. Sosialisasi seperti menambah faktor yang kompetitif dan membuat permainan yang lebih menarik.

Kesimpulannya, adalah bernilai mengatakan bahawa permainan ini dibuat bermutu tinggi, dan rakan-rakan beliau dalam rangkaian global adalah sangat kecil. Dan jika pedang di dinding anda belum berdebu dan kuda dipercayai anda sedang menunggu untuk anda di pintu rumah anda, maka tidak berdiri-diri, dan bukan mendaftar dalam permainan dan membuktikan kepada semua orang bahawa anda adalah layak untuk menjadi wira yang terkuat Damorii!

 

Bermain juga