Hadiah

Nama alternatif: Dar Bogov, Hadiah tuhan-tuhan

Hadiah tuhan-tuhan Online - yang berbilang talian peranan-permainan bermain bebas yang layak saluran paip produk permainan. Permainan ini berlaku dalam dunia khas ajaib Dar. Dunia ini adalah di ambang antara hidup dan mati, kerana penduduk baru-baru ini mengalami kuasa pemusnah belum pernah berlaku dalam bencana yang dinamakan "Kara." Dalam dunia ini ada sedang berjuang antara mereka dewa-dewa tangan kanan dan kiri.

Sertai dalam Hadiah permainan tuhan-tuhan adalah sangat mudah dan tidak akan mengambil banyak masa anda. Semua yang anda perlu lakukan - adalah untuk memasukkan nama pengguna dan kata laluan untuk akses kepada permainan dan alamat e-mel anda, yang kemudian anda akan mendapat notis yang lengkap pendaftaran hadiah daripada tuhan-tuhan. Selepas ini, anda perlu memilih tuhan penaung mereka sendiri, yang merupakan seorang mentor sebenar. Pilihan ini banyak bergantung kepada jalan menjadi dan watak anda. Tuhan-tuhan Tangan Kiri - allah kuasa-kuasa jahat, kematian, penderitaan kekal dan kekejaman dahsyat. Berbeza dengan mereka, tuhan-tuhan Tangan kanan - allah keharmonian, kebaikan dan keadilan. Bergantung pada sebelah yang dipilih, sebelum anda membuka peluang untuk menjadi seorang pengikut Perawan, atau Perayaan Pertahanan, atau lain Keganasan Kemusnahan atau kesedihan, jika anda membuat keputusan untuk memilih jalan kiri. Adalah penting untuk ingat bahawa pilihan penaung boleh membuat hanya sekali.

Main Hadiah tuhan-tuhan akan, tanpa pengecualian, setiap, kerana permainan ini agak mendesak pada spesifikasi komputer peribadi anda. Semua yang anda perlukan - komputer dengan pelayar yang disambungkan ke Internet.

Komponen grafik Gembira gembira dalam permainan. Ia akan dihargai oleh walaupun pemain yang paling berpengalaman. Watak dan bangunan disediakan dengan terperinci, dan keindahan lokasi tidak boleh berhenti tertanya-tanya, walaupun selepas berjam-jam bermain. Kesimpulannya, semua yang komponen suasana yang indah di mana secara sukarela direndam mula bermain. Perasaan seolah-olah anda berada dalam kebenaran mendapatkan di dunia ini yang paling indah ajaib.

Hadiah Tuhan permainan dalam talian yang akan sila setiap pemain yang menarik dan sistem tempur kualiti direka. Jadi, kemenangan dalam peperangan bergantung kepada bagaimana anda menggabungkan jenis dikenali serangan anda atau kemahiran khas watak. Satu lagi aspek penting ialah, di bawah naungan mana-mana dewa pas perebutan. Pada mulanya, berjuang dengan rakan-rakan lawannya, sebahagian besarnya hasil memutuskan nasib peperangan, tetapi dengan pembangunan watak anda, anda mendapatkan lebih banyak dan lebih kawalan ke atas keberkesanan pertempuran anda kontraksi. Tidak hanya mengabaikan hakikat bahawa pemakaian watak anda, kerana ini bergantung secara langsung kepada jumlah kerosakan yang akan dicerminkan melalui mel rantaian kualiti atau topi keledar yang baik.

Ciri utama permainan ini adalah kehadiran yang dipanggil hadiah - kebolehan istimewa menerima watak jika dia mengikut jalan tuhan penaung rapi beliau. Setiap satu daripada tuhan-tuhan memberi perintah kepada pengikutnya adalah satu set unik "hadiah." Melalui ini bermain permainan dalam talian hadiah yang sangat menarik dari tuhan-tuhan.

Matawang bahawa permainan Hadiah tuhan-tuhan menyediakan watak dalam talian - duit syiling perak. Bagi mereka, anda mempunyai peluang untuk membeli peralatan wad beliau yang pelbagai dan senjata. Perak juga boleh dibelanjakan untuk perkara-perkara lain yang berguna dan penting dalam perjalanan wira. Kurnia tuhan-tuhan bermain menjadi lebih menarik dengan setiap peringkat baru yang diambil, kerana dengan peningkatan watak, semakin meningkat ciri-ciri banyak, seperti, sebagai contoh, serangan atau pertahanan.

Permainan dalam talian Hadiah of the Gods - adalah semua yang perlu bagi sesiapa sahaja yang mahu berehat bukan sahaja badan tetapi juga jiwa dan mendapatkan banyak keseronokan dari hiburan dalam talian. Dan lebih-lebih lagi jika anda mula bermain permainan Hadiah tuhan-tuhan dengan rakan-rakan mereka, tidak ada keraguan bahawa tuduhan perasaan yang baik untuk masa yang lama permainan disediakan untuk anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag