Zaman Gelap

Nama alternatif: Zaman Gelap

Permainan Zaman Gelap adalah permainan dalam talian dua dimensi yang dicipta dalam gaya MMORPG. Di sini anda melihat konfrontasi Vampire abadi dan werewolves kejam.

Dalam permainan pendaftaran Zaman Gelap adalah tersedia hanya untuk pengguna dewasa. Untuk mendaftar dalam permainan, anda mesti melaksanakan langkah-langkah berikut:

1) Cari permainan Zaman Gelap di Internet menggunakan enjin carian untuk mencari apa-apa.

2) Pada halaman rumah klik "Buat Akaun". Anda akan melihat borang pendaftaran dan pilihan pendaftaran kedua melalui rangkaian sosial Vkontakte. Penerangan cadangan dikemukakan untuk borang pendaftaran standard.

3) Dalam sel yang pertama memasuki anda E-mel (alamat e-mel anda).

4) Dalam sel kedua masukkan log masuk anda untuk permainan. Ini adalah nama yang unik.

5) Kemudian datang dan masukkan kata laluan anda. Perkara utama adalah untuk tidak mendedahkannya kepada orang lain.

6) Kemudian klik pada "Buat Akaun".

Setelah anda klik butang ini, anda secara automatik bersetuju dengan permainan perjanjian pengguna.

Main permainan dalam talian Zaman Gelap sahaja boleh pengguna yang berdaftar. Juga semua pemain masa depan perlu memberi perhatian kepada keperluan untuk anda komputer peribadi

Celeron 500 MHz - Processor ( CPU ) .

NVIDIA ® GeForce Siri 2 atau Intel ® i810G - Video.

128MB - Memori ( RAM ) .

1 GB - HDD (HDD).

56K modem - Internet (Internet) .

Windows 98SE, ME, 2000, XP - Sistem Operasi (OS).

Dalam Zaman Gelap Anda boleh memilih untuk bermain untuk anda legion Vampire atau werewolves.

Watak-watak ini mempunyai ciri-ciri berikut:

1) sila tekan - kelas ini sentiasa berada bersama-sama, bersama saudara-saudara mereka di dalam darah. Mereka sangat setia dalam cinta, cantik, kuat dan canggih. Sila tekan dapat membuat apa-apa pengorbanan demi perasaan sebenar.

2) Werewolves - kelas ini adalah yang paling cepat, tidak takut apa-apa dan boleh dikatakan dimusnahkan. Mereka dekat dengan alam semula jadi dan sentiasa menjaga kawanan mereka. Penjelmaan semula werewolf adalah prosedur menyakitkan, tetapi kebijaksanaan mereka sentiasa menyimpan mereka bertahan.

Dalam Zaman Gelap permainan dalam talian anda akan terjun ke dalam dunia mistik yang penuh dengan pertempuran, darah dan sensasi yang luar biasa. Zaman Gelap permainan dalam talian menghantar anda ke dalam dunia kegelapan, di mana anda perlu mengambil tempat di salah satu daripada tentera gelap.

Dalam Zaman Gelap secara percuma Anda boleh memuat turun klien permainan yang diperlukan. Untuk melakukan ini, anda perlu melakukan perkara berikut:

1) Klik pada laman "Download" butang.

2) Kemudian klik pada halaman yang muncul, klik "Download pelanggan permainan."

3) Anda mesti mengesahkan memuat turun dengan klik pada tetingkap terapung yang muncul, klik "Simpan fail."

4) Berikutan ini, anda mesti memasang permainan dengan menjalankan secara konsisten cadangan, yang akan diterangkan dalam pemasang.

Selami dunia mistik permainan Zaman Gelap dengan kawan-kawannya, yang berlaku di salah satu sisi gelap, atau mengada-adakan pelbagai rampasan kuasa gelap.

Zaman Gelap dalam talian - ini adalah permainan untuk para penyokong legenda mistik yang ditakdirkan untuk hidup selama-lamanya!

 

Bermain juga