DarkOrbit - Star Wars

Nama alternatif: DarkOrbit, Orbit Dark Orbit Dark, Dark Orbit, peperangan bintang, perang di angkasa, pertempuran ruang yang

DarkOrbit talian - adalah shareware permainan pelayar di mana untuk menakluk angkasa lepas yang lain untuk berjuang untuk sumber dan kepimpinan global.

DarkOrbit - adalah permainan dalam talian pelayar, yang berlaku di alam semesta yang luas. Pada awal pemain untuk memilih salah satu daripada tiga bangsa-bangsa dibentangkan dengan planet-planet berikut: Marikh, Zuhrah dan Bumi. Diikuti oleh pam dan meningkatkan angkasa mereka dan unit-unit, mineral ekstrak dan barangan, pencarian, dan melaksanakan pelbagai tugas, mengambil bahagian dalam lelongan dan tender dan, sudah tentu, untuk menakluk wilayah musuh, memusnahkan musuh mereka sendiri, atau melalui penciptaan ruang commonwealths.

Selain bual dalam permainan standard adalah mungkin untuk berkomunikasi melalui suara, melalui program-program seperti Skype atau TeamSpeak, yang membuat permainan lebih dinamik dan lebih cepat. Permainan ini tidak memerlukan memuat turun dan pemasangan.

Orbit Dark talian melibatkan menerapkan wang sebenar ke dalam permainan, tetapi hanya atas permintaan pemain.

Untuk bermain permainan DarkOrbit dalam talian, hanya sambungan Internet yang stabil dan pelayar dioptimumkan untuk bekerja dengan pemain kilat.

Sebelum anda mula untuk bermain dalam talian Orbit Dark, pendaftaran dalam talian diperlukan DarkOrbit: di halaman rumah, jenis dalam bidang pendaftaran, nama samaran anda (nama skrin), kata laluan, e-mel. Seterusnya, pilih pelayan permainan, menetapkan tarikh lahir anda dan menerima "Terma dan dasar privasi." Pada ini, permainan DarkOrbit Daftar siap dan klik pada "Main", anda boleh mula bermain. Daftar DarkOrbit - percuma!

Selepas prosedur pendaftaran, anda perlu untuk memilih untuk diri mereka sendiri Syarikat. Mereka dalam permainan tiga

• Marikh Perlombongan Operasi (MMO)

• Bumi Industries Corporation (EIC)

• Zuhrah Sumber Unlimited (VRU)

Marikh Perlombongan Operasi (MMO) - Syarikat ini, yang dimiliki oleh Marikh, alam semesta pemangsa menghasilkan tenaga;

Earth Industries Corporation (EIC) - syarikat yang dimiliki oleh dunia, bukan hanya satu unit tempur, dan sebahagian daripada masyarakat;

Venus Sumber Unlimited (VRU) - Syarikat ini, yang dimiliki oleh Venus, bekerja untuk melindungi ruang dan penduduknya.

Selepas memilih Syarikat, pemain mendapat tahap kemasukan kapal angkasa. Dan untuk masuk ke permainan - bonus sebagai kiraan mata wang tertentu permainan dan peluru tentera.

Pada halaman permainan utama mempunyai permainan kawalan fungsi menu yang anda boleh bermain di Orbit Dark:

Hangar - di sini adalah utama droid Pemain kapal perang (kapal pembantu), R. T. (Setia sahabat mekanisme permainan-pemain), senjata yang ada dan Shop.

Di kedai untuk membeli kapal baru, droid, senjata, peluru, penjana, R. Mekanisme, dan banyak lagi ...

Puak - anda boleh memohon untuk menyertai puak (puak bersama-sama pemain, menjadikan mereka lebih kuat).

Pilot Profile - di sini adalah maklumat mengenai status, statistik, maklumat pemain tentang kawan-kawan dan bonus, serta pokok kemahiran (anda boleh membeli kemahiran tertentu).

Galaxy Gates - di sini adalah teleporters (Alpha, Gamma, Delta, Epsilon dan Zeta).

Skylab - Skylab menggunakan pemain mendapatkan berjuta-juta kredit dan menghabiskan mereka di lelong, di sini adalah kilang Hi-Tech dan menaik taraf barangan.

Perdagangan - anda boleh memenangi barangan mewah untuk kredit atau membelinya sekaligus.

Uridium - di sini ditawarkan perkhidmatan secara bayaran.

Dengan mengklik butang "Start", anda boleh memainkan DarkOrbit, menjunam ke dalam acara yang pastinya menarik.

Started bermain permainan dalam talian DarkOrbit, satu tetingkap dibuka dengan peta planet dan NPC (NPC), yang akan menawarkan latihan untuk melaksanakan pelbagai tugas bagi pelaksanaan, yang akan diberi ganjaran yang tertentu. Untuk melaksanakan pelbagai tugas, dan pemusnahan musuh, akan menerima sumber dan mata wang orbit, dan di samping itu, lebih banyak pengalaman dan kehormatan.

Permainan DarkOrbit talian mempunyai cukup banyak peta ruang permainan (lokasi), yang akan menjadi langkah yang berbeza: mengumpul sumber, perjalanan ke galaksi lain, pertempuran dengan bangsa-bangsa musuh, dan di lokasi-lokasi seperti makmal boleh menukar pelbagai sumber dan hanya menggunakannya untuk meningkatkan senjata tentera mereka.

Permainan DarkOrbit talian menawarkan untuk memenangi pertempuran menggunakan kebolehan tempur kapalnya:

• Serangan laser - ia adalah perlu untuk membeli pertempuran laser di kedai dan memasang pada kapal anda

• Serangan roket - melengkapkan kapal pelbagai pelancar roket anda di hangar

Uridium untuk sumber, anda boleh membeli droid dinaik taraf paling berkuasa.

Permainan dalam talian DarkOrbit adalah lelongan, yang boleh memenangi bidaan ke atas barangan unik dan artifak.

Dark Orbit Permainan dalam talian telah di-permainan mata wang sendiri - Pinjaman dan sumber utama - Uridium.

Mengumpul sebilangan kredit setiap pemain mendapat peluang untuk mencipta masyarakat puak anda sendiri yang akan memberikan puak dan ahli-ahlinya beberapa kelebihan permainan.

Permainan Dark Orbit mempunyai cemerlang grafik tiga dimensi, dinamik yang sangat baik dan pertempuran perlumbaan realistik!

Dalam DarkOrbit bermain akan menjadi menarik untuk kedua-dua pemain profesional dan orang baru.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag