Darksiders 2

Nama alternatif: Darksiders 2

Darksiders 2 permainan ini adalah lanjutan dari satu permainan yang menarik penuh Darksiders. Permainan ini menggabungkan gaya dan pejuang peranan spesher.

Anda mempunyai dalam permainan Darksiders 2 dunia perjalanan mencari pengembaraan, melawan musuh, menyelesaikan misteri yang sukar, dan pada masa yang sama untuk menimba pengalaman, peralatan baru dan menjadi lawan yang paling kuat dari musuh-musuhnya.

Muat turun Darksiders 2 anda boleh dengan laman permainan rasmi atau di laman web lain yang menyediakan akses ini.

Permainan Darksiders II menganggap pendaftaran dalam satu forum di mana anda boleh berbual dengan pemain lain mengenai ciri-ciri yang berbeza daripada permainan.

Di laman ini terdapat permainan video Darksiders 2, yang memaparkan ciri-ciri yang berbeza daripada permainan.

Untuk mula bermain Darksiders 2 pada PC, anda perlu pertama memuat turun permainan Darksiders 2 dari tapak. Anda juga boleh memuat turun file torrent melalui, tetapi sebelum itu anda perlu memasang program yang sesuai.

Dalam permainan video Darksiders 2 anda akan mempunyai peluang untuk bermain satu daripada ciri yang berikut:

1. Kematian - adalah salah satu daripada watak-watak utama dalam permainan. Saudaranya - ia adalah peperangan. Selepas perang memasuki ditawan, dia pergi untuk mencari dia tanpa amaran pada Majlis. Kematian adalah lawan yang amat sukar, dia sentiasa cuba menjadi musuh pintar. Untuk mendapatkan jiwa, Kematian mesti mempunyai kunci malaikat dan iblis.

2. Putus asa - Kematian adalah kawan yang benar. Putus asa dari sendiri adalah Warhorse a. Anda akan mempunyai akses kepada maklumat itu dari mula lagi.

3. Ashes - diwakili sebagai burung yang menyerupai seekor gagak. Beliau perkara-perkara kematian pembantu dalam niat licik dan kejam yang berbeza. Abu yang digambarkan dalam warna hitam dan hijau.

4. Old gagak - ia makhluk paling bijak dalam permainan. Dia tahu semua rahsia dan misteri. Untuk mendapatkan bantuan dari kematian Crow Lama terpaksa memberi azimat dengan roh-roh Nefilim. Tetapi Crow tidak mencukupi, beliau mahu memusnahkan azimat ini. Kematian memutuskan untuk mengambil Raven, kerana dia tidak sanggup untuk melihat kemusnahan azimat tersebut. Hasilnya, Kematian dikalahkan Raven.

5. Absalom - ini adalah abang yang kedua Kematian, tetapi mereka mempunyai hubungan yang tidak baik. Selepas Kematian membunuh semua Nefilim, Avessal mencabar beliau untuk bertarung dan hilang. Mereka mempunyai peluang untuk bertemu sekali lagi roll Source, dan hanya di sini untuk Avessala pertempuran berakhir dengan kekalahan. Kematian melanda saudara kali kedua.

6. Samael - syaitan daripada bahagian pertama. Beliau adalah bos dan kekasih Lilith. Ia mempunyai satu kunci untuk mandi kuasa. Samael membayangkan pertempuran dengan Kematian, akhirnya terpaksa secara sukarela memberi utama.

7. Lilith - ia darling dan kekasih Samael. Dia lah yang mencipta Nefilim. Beliau membantu mengasaskan Kematian Samael, tetapi berbuat demikian untuk kebaikan mereka sendiri. Dia diperlukan untuk menghidupkan semula beberapa watak-watak yang mereka telah berpihak dengan Lucifer dan merupakan antara tenteranya.

8. Vulgrim - ini adalah syaitan yang biasa yang terlibat dalam perdagangan. Sepanjang permainan membantu dalam banyak cara kematian, dan kematian kepadanya.

Terjun ke dalam dunia acara yang luar biasa Darksiders 2!

 

Bermain juga