Jiwa Gelap 3

Nama alternatif: Dark Souls III, Dark Coles 3

3 Permainan Jiwa Gelap: fantasi Gothic.

syarikat Jepun Dari Perisian menyimpan maklumat rahsia tentang penerusan bahagian kedua Jiwa Gelap, lulus dalam bahagian-bahagian kecil semasa pesta, pameran dan temuduga. Hakikat bahawa ia menjadi terkenal, membentuk gambar yang menarik, dan peminat sedang menunggu untuk permainan Jiwa Gelap 3 boleh didapati. Jika anda tidak campur tangan kuasa-kuasa batin, melepaskannya pada 24. 03. 2016 di Jepun, dan seluruh dunia boleh menunggu sehingga 12 April hingga Jiwa Gelap 3 muat turun.

mengumpul serbuk data yang sedia ada, ia adalah mungkin untuk meletakkan mozek jejak dan fakta.

Sebarkan permainan akan pada cakera optik dan keupayaan untuk memuat turun Dark Souls 3 di laman web rasmi. Padanya terdapat dua mod permainan: pemain tunggal dan berbilang.

khabar angin, spekulasi dan fakta.

Dalam usaha untuk mencungkil nuansa produk-produk baru, pengeluar rumah penerbitan di Jepun & ndash; Atsuo Esimuru, bertanya soalan tentang ciri-ciri mainan, tetapi dia bijak mengelak khusus, mengesahkan hanya bahawa 3 Jiwa Gelap pada PC dan platform lain akan benar-benar sukar untuk lulus dari minit pertama. Oleh itu bersedialah untuk pertempuran yang sukar di dunia gelap yang luas.

Dari permainan treler menunjukkan bahawa produk itu berubat dengan mistik dengan ciri-ciri dikenali falsafah Jepun dan mitos. Watak merayau melalui bahagian-bahagian usang Kerajaan, meneroka istana, melawan raksasa. Ia dikelilingi oleh dinding suram, terikat dengan akar tumbuh-tumbuhan mati, dan di atas kepalanya tergantung langit yang gelap.

Pada suatu masa dahulu wira itu kena sihir, dan kini pergi ke kerajaan Dranglik untuk menghilangkan sifat lain-duniawi mereka. Untuk menangkap jiwa misteri, dia akan perlu untuk melawan dengan penduduk ghaib tinggi kerajaan ini, yang berlaku pada awal-awal selepas memilih permulaan kelas dan keasyikan segera di medan sesuatu.

Hero tertanya-tanya apa yang mereka lihat & ndash; penduduk bertulang kelabu berdoa badan impaled di atas pokok-pokok dan batu patung naga. Tetapi untuk menikmati tontonan dia ditakdirkan tidak lama, kerana ia cepat memberi perhatian, dan pertempuran bermula.

Dalam raksasa yang tidak terkira banyaknya menyerang seorang pahlawan, dan pedangnya tidak pernah dihantar ke dalam sarung. Hero menyerang syaitan semua jenis neraka, tentera pemberontak rangka, berpakaian perisai gergasi, naga mekanikal, dari tanah ular naga berkepala tiga tumbuh.

Pengarah Projek Hidetaka Miyazaki pernah berkata bahawa dia suka untuk memperkenalkan Dragon pada awal cerita permainan, jadi bertemu beliau tidak dapat dielakkan. Walau bagaimanapun, beberapa tahu bahawa jenis raksasa yang dahsyat boleh dibunuh oleh seorang ahli silap mata manna kelas, dan jika ia dilakukan, wira mendapat 27.000 jiwa, baru memulakan pengembaraan mereka.

Tatal di muka bumi mengukus, watak mesti mempunyai masa untuk menangkis serangan dan meneroka dalam dunia, menerima maklumat dari penduduk kerajaan monologues dan penerangan akan datang di seluruh mata pelajaran. Oleh kerana tiada jalan cerita sambungan antara bekas dan baru siri sana, pemain boleh menyelesaikan domyslivat kerana ada sebuah kerajaan Dranglik atau apa yang menyebabkan kematian Lordrana.

Kesimpulannya.

Jiwa Gelap 3 boleh dibeli atas permintaan atau menunggu pengumuman rasmi. Mungkin versi pertama muncul gelap Coles 3 untuk konsol permainan dan kemudian dibebaskan dengan Windows. Oleh kerana kita tidak menyelesaikan banyak, menjaga tipu daya di kalangan peminat, ia bukan fakta, dan kemungkinan besar produk akan disediakan pada masa yang sama dalam semua arah.

 

Bermain juga