Pedang Dark

Nama alternatif: Pedang Dark

Pedang Dark talian - ini adalah secara besar-besaran berbilang talian peranan-permainan bermain (MMORPG percuma). Dalam dunia fantasi permainan dalam talian Pedang Gelap, anda akan berhadapan dengan konfrontasi kekerasan dan kuasa sihir kegelapan dan cahaya, dan juga perintah dan huru-hara.

Untuk menyertai permainan Darkswords, anda perlu pergi memeriksa Pedang Gelap. Perkara pertama yang anda perlu lakukan adalah membuat akaun dan memuat naik watak anda ofsayta pelanggan permainan. Mari kita lihat proses penciptaan:

1) Pilih perlumbaan kamu (kaum menentukan kecenderungan pelbagai bidang aktiviti): Orc, bunian, Manusia, orang kerdil dan Drow;

2) menentukan imej aksara (penampilan ia, di mana semua orang boleh melihatnya): Tiga lelaki dan tiga perempuan;

3) Pilih ciri-ciri awal (mereka memainkan peranan utama dalam kerjaya watak): Kekuatan, Perlembagaan, ketangkasan dan Perisikan;

4) Pilih senjata: pedang, kapak, lembing dan pisau;

5) Pilih bandar bermula (oleh itu anda memulakan permainan anda): Seastone, Fort Arkijah dan delima.

Pengenalan Daftar dalam permainan Pedang Dark selesai dan anda memulakan permainan. Apabila masuk pertama anda ke dalam permainan dalam talian Pedang Gelap, watak itu sampai ke tengah-tengah bandar yang dipilih anda - ". Stairway ke syurga" lokasi di Melengkapkan set seragam latihan watak anda, mendapat sekurang-kurangnya memulakan ramuan penyembuhan. Pada masa akan datang, watak anda apabila anda keluar dari permainan, disimpan, di mana permainan itu lebih untuk kali terakhir.

Main permainan Dark Pedang Online, anda boleh melibatkan diri dalam pelbagai kraf: Alchemy, Perikanan, Agrokultura Genetik ...

Dark Pedang permainan dalam talian membolehkan anda untuk membeli senjata, peralatan dan pakaian, serta mengisi kembali ramuan penyembuhan atau menjual trofi mereka - semua yang boleh anda lakukan di kedai-kedai dan lokasi runcit lain, yang dalam permainan banyak .

Di kedai-kedai, permainan dalam talian Pedang Gelap, terdapat Guild sekolah, di mana selepas menaikkan tahap tempurnya watak anda boleh menerima latihan dan mendapat kemahiran baru, mantera dan tetapan (meningkatkan tahap pertempuran berlaku secara automatik apabila sejumlah pengalaman di peringkat semasa).

Untuk menyimpan barang-barang dan wang untuk watak anda dalam permainan Pedang Gelap, terdapat hotel dan bank-bank, yang banyak terdapat di bandar-bandar dan pekan utama permainan Pedang Gelap.

Main permainan dalam talian Pedang Gelap, anda boleh pergi jauh, tetapi navigasi selamat oleh kapal-kapal dan lokasi khas yang dipanggil "Port".

Satu aspek penting dalam permainan dalam Pedang Gelap, adalah pertempuran PvP, yang mana wujud Arena lokasi. Ciri-ciri dari Arena adalah perjuangan saksama tanpa gangguan. Pada masa yang sama di Arena boleh menjadi tidak lebih daripada dua pemain atau kumpulan pemain.

Main Pedang Gelap, anda boleh berkenalan dengan tiga buah sekolah sihir pertempuran dan sewajarnya tiga unsur: Kebakaran, Dingin dan Kilat. Pertempuran mantra dengan mengorbankan "rintangan" atau unsur-unsur lain, bergantung kepada beberapa parameter, peringkat latihan, peralatan dan persatuan.

Dalam dunia Pedang Gelap, terdapat Kemahiran Agama yang dipanggil (jenis 3 mereka). Kenaikan kemahiran Agama, anda akan mendapat akses ke laman agama, yang memberi peluang untuk mendapatkan kemahiran yang unik yang sangat meningkatkan keupayaan watak anda.

Dalam Pedang Dark bermain Clans boleh dibentuk (menyertai puak boleh mengambil bahagian dalam peperangan puak dan mendapat bonus, serta menangkap dan kawalan wilayah, semakin dalam puak sendiri atau trofi emas dari wilayah terkawal). Dalam Pedang Dark dilakukan secara automatik setiap hari kejohanan (di sini anda boleh mengakses kedai alkimia "Emas Bank" dan memenangi hadiah).

Dalam Pedang Dark mempunyai peluang untuk membeli haiwan kesayangan (Familiar): musang, serigala dan Pallas. Tetapi perhatian bahawa Familiars memerlukan penjagaan anda, bayaran yang akan dedikasi mereka dan kemahiran yang mereka akan membantu anda dalam pertempuran.

Pada akhir kajian semula, kita boleh mengatakan bahawa dalam Pedang Dark permainan akan menjadi menarik, kerana terdapat banyak pencarian yang berbeza, lokasi, misi, ada juga kemungkinan untuk mengikat hati simpulan dua kekasih. Pendaftaran Datang Pedang Gelap, anda boleh cuba semuanya. Menjadi sebahagian daripada permainan ini!

 

Bermain juga