Dawngate

Nama alternatif: Dawngate

Permainan Dawngate - hebat MOBA-strategi, yang akan mengambil alih peranan layan diri watak. Memandu juara, anda boleh mengambil urutan terhingga peristiwa yang disediakan jalan cerita. Waystone Permainan, sebuah syarikat yang merupakan pemaju projek itu, berjanji bahawa kekurangan pengembaraan tidak akan. Betul-betul seimbang, fleksibel, menyeronokkan, permainan dalam menangkap minit yang pertama. Selain itu, permainan ini terus berkembang dan pentadbiran tidak mendengar terhadap hasrat pengguna untuk membuat perubahan mengikut kepentingan mereka. Sekarang penekanan adalah kepada keupayaan untuk mewujudkan masyarakat, cerita yang menarik, kandungan asal dan perkembangan bebas watak-watak. Menurut pencipta, dalam Dawngate talian kekal gameplay MOBA klasik, ditambah akan ada unsur-unsur permainan yang menarik, mengambil sesuatu yang baru. Passage permainan pasti membawa banyak keseronokan!

Walaupun permainan ini adalah di bawah PIBG, senarai terperinci keperluan sistem tidak diketahui. Tetapi ia diandaikan bahawa dalam kes ini tidak harus menjadi halangan dan juga boleh bermain pemilik komputer Dawngate dengan konfigurasi purata. Menjadi pendaftaran bantuan Dawngate. Anda mesti membuat permintaan untuk mengambil bahagian dalam ujian permainan, meninggalkan alamat e-mel anda di laman web rasmi. Di sini anda akan mendapati perjanjian pengguna, yang bermaksud penerimaan itu sendiri.

Started bermain Dawngate, anda perlu memahami apa yang berlaku. Pada peta permainan terdapat dua koridor utama. Di antara mereka dan di sekeliling mereka adalah hutan. Dalam hutan daerah raksasa neutral yang boleh membunuh dengan baik. Musuh-musuh utama juga pemain lain. Di dalam terdapat empat koridor mata tunai. Dua daripada mereka adalah musuh. Mereka boleh cuba untuk menguasai untuk membuat keuntungan atau sekurang-kurangnya kali rehat adalah mustahil untuk merampas mereka. Nah, untuk menyakitkan hati musuh, meninggalkan dia dengan apa-apa! Anda perlu berusaha untuk memusnahkan menara musuh dalam koridor dan di akhir untuk memecahkan asas orang lain untuk memusnahkan bangunan utama di sana. Sudah tentu, ia harus memecahkan kegigihan lawan, mereka tidak memelihara pertahanan yang sangat baik. Dengan cara itu, anda tidak seharusnya lupa bahawa pada semua dan perlindungan baik mereka sendiri. Dan ingat, sekali lagi, menara hancur cenderung untuk pulih dan sering menyerang mereka lagi. Pendek kata, tidak akan bosan! Tambah kepada semua ini memerlukan sumber, mangsa yang anda perlu menonton, keperluan untuk meningkatkan objek dalam simpanan anda, membayangi parameter prestasi wira. Bertindak sebagai satu pasukan, anda perlu sedar kepentingan peribadi, sebaliknya apa yang titik untuk sesuatu bertujuan? Kebimbangan dalam Dawngate talian akan cukup untuk menerangi masa lapang anda.

Memilih untuk peranan, anda boleh melihat terdapat empat pilihan untuk memilih yang paling sesuai. Anda akan dapat menyesuaikan wira dalam cara mereka sendiri, kerana setiap pilihan mempunyai beberapa bonus. Dan bonus ini berkesan dalam gaya tertentu bermain. Di samping itu anda akan mempunyai satu set sifat-sifat. Menggunakan mana-mana mereka boleh menjadi pada masa yang tepat. Dan, sudah tentu, adalah untuk mengatakan beberapa perkataan mengenai anak perkara-perkara kecil beberapa. Bermula barangan akan enam, dan setiap daripada mereka disediakan dua kali bertambah baik. Hasilnya adalah pelbagai menyenangkan dalam senjata, tanpa yang, seperti yang kita tahu anda tidak boleh pergi ke mana-mana perjuangan. Semasa permainan anda akan mendapatkan wang dan membelanjakannya mengikut keperluan anda. Sebagai contoh, anda perlu meningkatkan parameter Selesai - membeli elemen-elemen yang sepadan.

Mungkin pada masa ini permainan tidak begitu sempurna seperti yang kita ingin, tetapi sudah tentu ia boleh mencari maruah, anda tidak boleh membantu tetapi menghargai. Sertai sekarang untuk mempunyai masa yang baik dan mendapat peluang untuk menyatakan pendapat mereka. Nasib baik!

 

Bermain juga