Dayz Standalone

Nama alternatif: Dayz Standalone

Dayz Standalone talian - penembak gaya permainan berbilang subjek hebat postapokalipsticheskoy. Projek ini telah dicipta sebagai amatur Dinnom Hall Selain permainan Arma 2 . Walau bagaimanapun, pada akhirnya kita mendapat enjin permainan benar-benar bebas menggunakan Harta Virtuality 3 . Ini permainan sebenar adalah sangat realistik. Anda akan kagum dengan kualiti grafik dan dinamik yang berlaku di sekitar acara. Anda perlu kembali di masa depan dan pengalaman dalam kulit mereka sendiri apa yang boleh menjadi kehidupan selepas bencana itu. Anda mendapati diri anda Chernarus - negeri pasca-Soviet. Menjelang pertempuran untuk hak untuk hidup. Anda akan berasa apa yang dimaksudkan dengan lapar, membekukan, menderita tanpa air minuman, dan tiada berakhir menyakiti virus yang tidak diketahui. Perlu belajar untuk mengatasi semua ini "azimat", kerana anda mengambil bermain Dayz Standalone. Tetapi itu bukan semua. Anda dikelilingi oleh zombi bermusuhan. Dan ia diketahui wujud tanpa mana-mana prinsip dan pemahaman. Mereka mampu membunuh apa-apa, dan orang-orang di dunia ini kejam hanya perlu mempertahankan. Dan itu bererti - membunuh zombi - tugas harian anda. Berhati-hati! Selepas kematian permainan - proses tak boleh balik. Jika dibunuh, perlu semula permulaan-play permainan Dayz Standalone, tanpa pencapaian pemeliharaan sebelumnya.

Dalam masa depan yang suram anda akan mengambil pendaftaran Dayz Standalone. Anda hanya perlu mengisi laman web rasmi bentuk yang sesuai. Dayz Standalone membolehkan anda untuk mencuba untuk permainan percuma. Tetapi saya ingin memberi amaran bahawa akaun percuma mempunyai beberapa batasan. Jika anda mahu bermain pada kekuatan penuh, anda mesti membeli kunci yang kekal dan bernilai, pada dasarnya, tidak begitu banyak.

Semasa permainan akan perlu menggunakan banyak mata pelajaran yang berbeza. Semua jenis peralatan, bilangan besar senjata, pakaian untuk wira, peralatan gas, pengangkutan - tanpa tidak boleh melakukan ini. Dengan cara itu, senjata yang boleh diubah suai. Dan jangan lupa bahawa ini adalah senjata yang memakai. Dan sebagai udara yang anda perlukan ubat. Lagipun, bahaya di sini memuncak dijangkiti penyakit seperti kepialu, disenteri, hepatitis A, B, C, leptospirosis, batuk kering, meningitis, selesema dan flu. Anda akan melihat antibiotik berikut: doxycycline, tetracycline, ampicillin, ciprofloxacin, penisilin, rifampicin dan vaksin. Apa lagi yang perlu anda pertimbangkan? Nah, watak anda mempunyai keperluan fisiologi, dan oleh itu perlu berfikir bagaimana untuk memuaskan hati mereka. Menariknya, kemunculan watak boleh ditukar. Ia semua bergantung kepada gaya bermain anda. Sebagai contoh, pakaian yang menjadi kotor, tunggul di mukanya muncul, badan berparut.

Untuk membuatnya lebih mudah untuk berpegang, permainan Dayz Standalone memperuntukkan pembentukan puak-puak. Dalam kumpulan pemain berasa lebih yakin, dan masing-masing, dan mampu feats yang ketara. Akhirnya mahu ingat ciri-ciri berikut permainan, sebagai perubahan dalam landskap di sekeliling anda seperti yang anda bergerak ke hadapan, dan kesan keadaan cuaca pada apa yang berlaku. Mereka yang cuba untuk bermain, tidak pernah mengatakan bahawa permainan yang direka teruk atau bahawa ia adalah membosankan. Anda boleh melihat sendiri bagaimana hiburan yang indah ini, direka untuk riadah sibuk. Nasib baik!

 

Bermain juga