DC Universe Online

Nama alternatif: DC Universe Online

DC Universe permainan - permainan yang paling popular dengan jalan cerita yang mencengkam dan pelbagai jenis cara yang paling menarik. Idea untuk MMORPG syarikat Sony Online Hiburan telah belajar daripada buku popular komik. Ini bermakna pelakon yang sini dipenuhi, semua telah lama diketahui. Anda akan dapat untuk mengalahkan sebagai wira-wira atau supervillains. Ini adalah perjuangan biasa antara baik dan jahat. Dan pihak mana untuk memilih - mendengar hati anda dan menentukan untuk diri sendiri. Jika tidak konfrontasi kekal ini, penduduk di dunia dongeng bersungguh-sungguh kemalasan. Tetapi DC Universe Online menanti anda jumlah yang luar biasa pencarian menarik, pertempuran panas antara pemain sebenar, bots yang tidak bertanggungjawab mengganggu , yang setiap sekarang dan kemudian anda perlu untuk dimasukkan ke dalam tempat, iaitu kejam dimusnahkan. Anda juga perlu sentiasa mengikuti perkembangan watak mengambil berat tentang senjata yang baik, membangunkan pelbagai pekerjaan aman, belajar seni sihir dan mempertahankan diri. Pembangunan yang dinamik menelan anda dalam badai mereka! Memanggil DC Universe Online percuma bagi memberi kepuasan kepada pengguna mereka.

DC Universe Online pendaftaran akan membawa anda ke dunia yang berwarna-warni. Anda mesti membuat akaun dengan mengisi bidang-bidang berikut: Nama pemain, alamat e-mel pengesahan kata laluan, tarikh lahir, negara. Juga ini perlu menjawab soalan, di mana kali pertama anda mendengar mengenai permainan. Kemudian, letakkan tanda semak yang ingin mengikuti semua berita dan bersetuju dengan peraturan permainan. DC Universe pendaftaran selesai selepas klik butang yang sesuai.

Untuk bermain permainan DC Universe Anda perlu memastikan bahawa komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum yang diperlukan untuk permainan. Konfigurasi berikut akan sesuai

- Sistem operasi Windows XP/Vista/7;

- Kitaran CPU Intel Pentium 4 @ 3. 0 GHz / AMD Athlon 64 3200 +,

- Kad nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800;

- Video RAM 256 Mb;

- DirectX kad bunyi serasi;

- 30 Mb ruang cakera keras bebas;

- RAM 1 Gb.

Mendapatkan ke dalam permainan, pemula mesti mengambil beberapa keputusan. Anda tidak hanya memilih pihak yang baginya anda melawan, tetapi kuasa-kuasa besar untuk kegunaan kekal, yang akhirnya perlu diperbaiki. Permainan DC Universe Online tawaran sihir, alat, kawalan kebakaran, ais, sifat atau alasan. Perkataan untuk anda! Arah yang anda suka yang paling dan akan bertanggungjawab untuk taktik keseluruhan digunakan dalam proses lulus permainan. Kemudian anda perlu menentukan bagaimana anda ingin untuk bergerak. Terdapat tiga pilihan. Ini terbang klasik, cepat berjalan, aksi akrobatik.

Juga Terdapat pembahagian ke dalam kelas. Pengawal, pengamal perubatan, kereta kebal, DPS - itulah empat kelas yang anda boleh milik. Walau bagaimanapun, hanya DPS boleh didapati kepada sesiapa yang ingin menjadi. Kelas-kelas lain mempunyai had yang tertentu. Nah, sebagai contoh, kereta kebal, peminat boleh sama ada kebakaran atau ais.

Jangan bimbang tentang itu tidak akan dapat memahami perkara utama DC Universe dalam talian. Jurulatih berpengalaman bersedia untuk datang ke bantuan anda. Di sini terdapat Joker, dan Bettman, dan Superman, dan Lex Luthor dan pembantu lain, memberi nasihat berharga. Menjadi pengikut salah seorang daripada mereka untuk memahami undang-undang untuk hidup dalam dunia yang bermasalah.

Mengenai senjata senjata dalam permainan ini adalah agak menarik. Disediakan dan dvoruchnye, dan mata pelajaran satu tangan, dan senapang, dan pisau, dan haluan. Ini hanya contoh yang mudah. Malah, pilihan adalah sangat kukuh, dan anda mempunyai peluang untuk mencuba banyak Gizmos maut.

Kata-kata hampa Seluruh bermula kerana kuasa-kuasa gelap mengambil keputusan untuk mendapatkan kuasa dan untuk merampas tanah itu. Tetapi tentangan hebat membawa kepada cahaya yang meletus perang kejam, yang juga ditangguhkan. Seseorang yang dikenali yang menang, tetapi semua orang bersedia untuk berjuang sampai mati. Dan jika anda boleh DC Universe memainkan tanpa menyerahkan sama ada berterusan sehingga yang terakhir?

Anda Mulakan misi latihan. Adakah anda mendapati diri anda tidak sedarkan diri di stesen angkasa. Setelah ia sedar semula, anda sedar bahawa anda perlu untuk keluar dari sini. Tetapi jalan untuk kebebasan adalah rumit oleh pertempuran dengan raksasa. Anda berada di induk sahaja teknik-teknik pertempuran dan jentolak perjalanan dari makhluk yang jahat. Setelah selesai ujian, anda dibawa ke bandar Gotham superpersonazhami penduduk. Bergantung kepada puak anda tergolong dalam boleh pergi ke balai polis, atau kelab malam.

Yang gaya adalah yang paling sesuai untuk anda untuk bermain DC Universe - sekali lagi pilihan adalah milik anda. Jika anda tidak selalu bersosial, mod tunggal adalah apa yang anda perlukan. Jika anda mengidamkan komunikasi dan persekitaran yang mesra, menyertai liga. Dalam kes ini, semua pencapaian akan konsisten. Ingat, tiada obyazalovka tidak! Anda bebas untuk melakukan keselesaan anda sendiri!

Sesiapa anda, anda mempunyai beberapa ciri-ciri yang memerlukan mengepam. Обратитевниманиенаследующийсписокпунктов: Kesihatan, Kuasa, Kuasa, Precision, Pertahanan, Keliatan, Dominasi, Pemulihan, Vitalization, Kritikal Serangan Peluang dan Kerosakan, Penyembuhan Kritikal Peluang dan Kesan Stealth Penilaian. Tahap yang lebih tinggi anda, dan 30 dalam permainan mereka, lebih banyak peluang yang. Kemahiran adalah meningkatkan secara beransur-ansur, dengan masa mendapat tinggi.

Permainan ini akan memikat anda daripada langkah-langkah pertama! Pengembara yang dihormati, anda pasti akan gembira! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag