Pulau Mati: Riptide

Nama alternatif: Pulau Mati: Riptide

Permainan Dead Island: Riptide ialah permainan komputer yang menakjubkan. Permainan ini direka bentuk dalam gaya tindakan. Permainan Pulau Mati: Riptide dianggap kesinambungan kejayaan bahagian pertama permainan.

Muat turun Pulau Mati: Riptide anda boleh dengan laman permainan rasmi. Memuat turun permainan Pulau Mati: Riptide sahaja boleh pengguna dewasa. Untuk melakukan ini, anda mesti menentukan tarikh kelahirannya.

Main Island Mati: Riptide anda oleh peraturan yang sama seperti dalam versi pertama permainan. Anda perlu berjuang untuk hidupnya. Anda akan perjalanan di seluruh dunia permainan, yang dipenuhi dengan raksasa. Zombi akan menunggu untuk anda pada sudut yang berbeza.

Anda mempunyai peluang yang unik dalam permainan Pulau Mati: Riptide memainkan watak yang anda dalam permainan yang pertama. Untuk ini, anda perlu memuat turun Pulau Mati: Riptide pelanggan permainan anda.

Juga dalam permainan Pulau Mati: pc Riptide watak baru yang akan mempunyai kemahiran yang huru-hara.

Sebelum permainan, anda akan melihat mengenai permainan Pulau Mati: video Riptide. Dalam video ini anda akan belajar cip yang berbeza dalam permainan, terutama kawalan watak dan banyak lagi.

Dalam-Game Pulau Mati: Riptide mempunyai beberapa jenis senjata:

1. Senjata Melee: pisau, pisau, pedang.

2. Senjata antara: lombong, bom tangan.

Ini adalah senjata standard. Tetapi anda boleh melawan zombi dan bahan-bahan di tangan. Beberapa senjata yang anda boleh mengubah suai. Untuk melakukan ini, anda perlu untuk mengumpul bahan-bahan khas dan mencari resipi.

Selepas ini anda boleh meningkatkan kerosakan senjata mereka.

Dalam-Game Pulau Mati: pc Riptide anda akan bertemu dengan lima watak. Semua watak-watak yang kuat hanya dalam bidang mereka.

Anda boleh pam watak anda dalam beberapa cara:

1. Hidup - ke arah yang anda perlu bermain untuk hidup terhadap zombi. Tahap kesihatan dan stamina anda menjadi lebih tinggi berbanding pada awal permainan.

2. Perjuangan - di sini anda perlu membuktikan dirinya seorang pahlawan benar yang takut apa-apa. Fight meningkatkan mogok kritikal anda.

3. Rage - ke arah ini dan kekuatan serangan anda amat meningkat. Anda menjadi hampir kebal.

Permainan Pulau Mati: Riptide akan sila pemain acara realistik. Semua rentak akan dipaparkan pada tubuh musuh, darah akan berjalan sungai dan mata air. Lawan anda akan jatuh ke bawah dan batang yang anda memecahkan mereka, akan terbang ke keping.

Pencarian Khas di sini, anda tidak perlu menunggu. Banyak pencarian dalam permainan Pulau Mati: Riptide hanya plot atau pilihan. Lebih pencarian dalam permainan adalah sangat mudah dan anda tidak membuat banyak usaha dalam persembahan. Walau bagaimanapun, sesetengah misi dalam permainan yang sangat menarik.

Permainan Multiplayer Pulau Mati: Riptide dianggap lebih menarik pemain. Dalam permainan berbilang boleh bermain sehingga empat orang.

 

Bermain juga