Dead Space 3

Nama alternatif: Dead Space 3

Permainan Dead Space 3 adalah satu SCI-fi permainan komputer yang menarik. Peristiwa dalam permainan ini dibangunkan oleh pihak ketiga. Dead Space 3 - ia adalah penembak, yang memenangi banyak.

Muat turun Dead Space 3 Anda boleh memainkan hanya jika anda mempunyai penuh lapan belas tahun. Memuat turun permainan Dead Space 3 anda mempunyai peluang di laman web rasmi permainan atau mana-mana lain, yang menyediakan akses tersebut.

Sebelum permainan, anda mempunyai peluang yang unik untuk melihat permainan pro Dead Space 3 video. Video ini akan membiasakan anda dengan semua ciri-ciri permainan: watak-watak, grafik dan elemen lain.

Permainan Dead Space 3 bermain anda secara beransur-ansur akan berhadapan dengan watak-watak berikut:

  1. Ishak Clarke adalah protagonis utama permainan ini. Watak ini - adalah protagonis semua kepingan permainan. Beliau terbang ke planet Tau Volantis, untuk mencari teman wanitanya Ellie Langford dan memusnahkan wabak disebabkan obelisk. Dia dapat mengatasi suatu khayalan.
  2. Ellie Langford adalah juruterbang. Bersama-sama dengan Ishak mengambil bahagian dalam acara-acara di stntsii Titan. Adalah dengan Ishak dalam hubungan intim. Dia mahu mencari jalan untuk mengatasi musuh-musuh mereka. Ellie berfikir bahawa Ishak meninggal dunia.
  3. John Carver adalah salah satu yang terselamat daripada skuad EarthGov itu. Ketika ditemui di planet yang sama dengan pengaktifan tugu dan wabak nekromorfov amat dahsyat. Oleh kerana musuh-musuhnya membunuh isteri dan anaknya.
  4. Robert Norton adalah panglima kapal angkasa "Eudora." Beliau juga merupakan salah seorang yang terselamat daripada skuad EarthGov itu. Beliau terlibat dalam mencari Ellie Langford. Selain itu, sepanjang permainan membantu Ishak dan Carver. Dia cemburu Ellie kepada Ishak.
  5. Yakub Arthur Danik adalah yunitologii. Selain itu, beliau adalah pemimpin pelampau. Beliau merupakan antagonis utama dalam permainan. Seluruh permainan cuba untuk mengganggu Ishak. Pada akhir permainan telah dibunuh.
  6. Jennifer Santos adalah saintifik serta ahli pasukan Ellie Langford. Pada akhir permainan itu mati.
  7. Austin buckle adalah salah satu daripada ahli-ahli yang masih hidup daripada pasukan Ellie Langford itu. Mati akibat radang dingin.
  8. Juruterbang Mark Rosen dan Locke adalah juruterbang kapal "Eudora." Terbunuh dalam pertempuran sengit.

Main permainan Dead Space 3 pc anda akan dengan bab. Semua dalam permainan 19 bab.

Amat serba boleh dalam permainan Dead Space 3 Senjata:

1. Pelancar bom tangan.

2. Lampu suluh.

3. Pelbagai pemotong.

4. Jenis senapang.

5. Truborezki.

6. Flamethrower.

7. Hammer.

8. Lombong kenalan.

9. Cannon.

10. Pelbagai pistol.

11. Drotikomety.

12. Pemotong plasma.

Ruang Permainan Dead 3 lawan kaya. Jumlah dalam Permainan 2 klasifikasi

1. Necromorph.

2. Orang.

Nekromorfami kumpulan terbesar lawan dalam permainan.

Permainan Santa Space 3 akan menarik anda bukan sahaja watak-watak mereka, senjata yang luar biasa, tetapi grafik dan pelbagai misi. Selain itu, permainan yang Mati Angkasa 3 akan memanjakan anda dengan kandungan dimuat turun itu. Mereka dalam permainan lebih, "kebangkitan", dan lain-lain. Dengan kandungan baru anda boleh menggunakan senjata yang canggih, memilih pakaian yang berbeza, serta meningkatkan bots carian.

Manjakan diri anda dengan jumlah yang luar biasa emosi dengan watak utama, Ishak, rakan-rakan dan musuh-musuhnya.

 

Bermain juga