Deadvide

Nama alternatif: Deadvide

Permainan Deadvide - postapokapsticheskaya berbilang permainan peranan-bermain fiksyen pelayar genre. Sesiapa yang berminat dalam peristiwa-peristiwa masa akan datang dan mahu tahu apa yang akan terselamat di Bumi diubahsuai, adalah disyorkan untuk melawat laman web rasmi Deadvide talian dan menjadi sebahagian daripada aktiviti kembara. Sesuatu yang berlaku yang sepatutnya berlaku. Got Permainan syarikat-syarikat farmaseutikal dengan pengalaman mereka. Kerja mereka membawa kepada malapetaka ini. Hasil daripada eksperimen yang dipikirkan dahulu merebak wabak besar yang teruk, yang selama-lamanya berubah bentuk manusia. Mulai sekarang, rakyat dunia telah menjadi tidak mempunyai makhluk perisikan. Zombi berada di luar untuk darah dan tidak tahu apa yang mereka lakukan. Hanya pemimpin yang berpengalaman mampu untuk memulihkan ketenteraman dalam barisan mereka, menyusun mereka dan mendapatkan latihan. Sertai dalam permainan bertukar pendatang Deadvide jeneral itu, dan kemudian segala-galanya bergantung kepada anda secara peribadi dan daripada usaha yang tidak akan menyesal atas nama mencapai matlamat.

Untuk bermain Deadvide, tidak perlu keperluan sistem yang tinggi. Komputer anda mesti disambungkan ke Internet, tetapi menyediakan permainan biasa tanpa sebarang masalah. Pendaftaran Deadvide hanya mengambil masa beberapa minit. Anda mesti masukkan nama watak, laporan e-mel, mencipta kata laluan, dan menentukan lantai dan pilih salah satu bonus. Akhir sekali, klik "Mula" dan pergi dengan berani ke dunia yang tidak diketahui di masa hadapan.

Untuk bermain permainan dalam talian Deadvide perlu memutuskan dengan yang dimiliki oleh kelas. Terdapat tiga kelas lelaki dan yang sama untuk wanita. Mereka berbeza dalam beberapa aspek. Setiap orang mempunyai kelebihan dan kekurangan mereka. Seperti yang kita tahu, tiada apa yang sempurna tidak berlaku.

Setiap pendatang baru ditawarkan salah satu bonus, yang direka untuk berjaya memulakan mainan Deadvide. Marilah kita menghitung mereka, dan apa yang lebih anda akan suka - ia adalah satu perkara rasa. Jadi ini jumlah wang dalam jumlah 100 Z, yang anda boleh membeli apa yang ia mahu, artifak rawak yang mempunyai kesan ke atas ciri-ciri senjata dan zombi, 20 senjata yang berbeza atau zombi bersama-sama dengan sel di mana meningkatkan peluang serangan yang berjaya.

Tugas yang boleh berdepan dengan anda permainan dalam talian Deadvide, serba boleh dan sangat menarik. Anda akan terlibat dalam pembinaan dan pembaikan pangkalan data sendiri, melatih unit zombie membentuk, memastikan pahlawan tangan mereka, pembangunan strategi. Latihan yang sesuai - kunci kejayaan dalam peperangan. Belajar bagaimana untuk ditetapkan dengan betul pistol di medan perang, menunjukkan bakat strategik anda - dan statistik terperinci selepas pertempuran automatik pasti akan menggembirakan anda. Dan ia adalah baik untuk menikmati hasil kerja anda! Lagipun, kemenangan akan dikreditkan kepada anda bonus tertentu. Ingat bahawa, walaupun pada hakikatnya bahawa peperangan itu dilakukan secara automatik, anda mempunyai peluang untuk semua untuk melihat penerbangan burung. Di mana sahaja anda berhadapan dengan musuh, sistem pertempuran dalam gaya Tower Pertahanan beroperasi sentiasa sama. Anda boleh mengukur diri mereka di lokasi-lokasi seperti bank sungai, bandar kosong, hutan dan lain-lain lagi.

Dear nama samaran, menghisap kemahiran watak anda. Biarkan ia menjadi kebal, dan anda akan berbangga dengan ciptaannya! Deadvide - satu permainan di mana banyak bergantung kepada diri sendiri. Jangan lepaskan peluang untuk mempengaruhi sejarah masa depan. Melepaskan planet Bank di mana paluan memuji di dunia maya namanya. Kita hanya boleh berharap bahawa nasib adalah memihak kepada anda. Sertai sekarang dan seronok untuk hobi yang paling menarik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag