Pembela Ardania

Nama alternatif: Pembela Ardania

Processor: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

RAM: 1 GB

Video: 256 MB memori

Disk Space: 1 GB

Pembela Ardania - permainan strategi yang menggabungkan prinsip-prinsip genre Strategi berasaskan giliran yang klasik dan menara pertahanan popular moden. Pembela Ardania 2012 membawa kita dalam yang sangat ceria Penentuan tempat alam semesta dan tidak pernah hidup dengan aman. Setiap hari terdapat sesuatu yang luar biasa dan pembela Ardanew sentiasa berjuang dengan serangan-serangan syaitan menyerang binatang-binatang yang amat berat, dan juga bangun jahat kekal. Pada paluan seterusnya orang miskin bergegas pada kelajuan penuh untuk raja untuk membantu. Dalam Pembela Ardania 2012 paluan baru pc menjadi gerombolan mayat hidup yang bergerak keluar dari palang dan petani miskin terpaksa sekali tidak dapat menampung dengan mati menjadi hidup, yang bermaksud bahawa yang baik, tetapi hanya pemerintah sekali lagi perlu mengambil pedang di tangan dan pergi berkhemah untuk keselamatan rakyatnya.

Gameplay

Pembela Ardania 2012 pc adalah kacukan antara konvensional "menara" dan satu strategi yang mudah tindakan tidak langsung. Luar biasa untuk strategi klasik sangat berjaya digabungkan menjadi Pembela Ardania, di mana anda bukan sahaja dapat mempertahankan wilayah mereka, tetapi juga untuk menjalankan serangan balas pantas dan serangan besar-besaran, yang akan menjamin kemenangan berlaku. Pemaju memutuskan untuk memberi lebih sedikit kebebasan dan peluang untuk menyamakan pemain dengan lawan komputer. Dalam Pembela Ardania 2012 Pemain boleh membina banyak kubu, dan hantar ke menyerang pangkalan musuh sejumlah besar tenteranya selepas menonton ini - sampai kepada mereka atau tidak, kerana musuh tidak tidur dan membina pertahanan sendiri dengan penuh teliti, supaya serangan berkuda ketat redoubts tidak menembusi.

Battle tanpa berjuang

Sudah tentu, musuh tidak akan menunggu serangan anda dan menghantar tenteranya untuk menakluk kubu kuat anda, di sini kita perlu menunggu untuk kejutan pertama - tentera berarak, bergerak ke arah satu sama lain, comel dan ceremoniously berlalu tanpa memasuki ke dalam kerumitan sedikit. Menyerang tentera di langkah-langkah perlindungan tidak mengambil bahagian dengan kukuh, memberikan pekerjaan ini pada rahmat kubu anda, dan tugas utama mereka - untuk memecahkan pertahanan musuh. Semua unit tempur dibuat dengan mematuhi semua peraturan-peraturan ke menara pertahanan, di bawah kawalan anda mendapat beberapa jenis tentera daripada prestasi pertempuran, hanya meletakkan, beberapa pasukan akan berlari pantas, adunan kedua, dan lain-lain akan dapat memusnahkan kubu musuh. Membina banyak unit Pembela Ardania tidak diberikan, yang menggunakan had yang ketat, bagaimanapun, mati di atas pasukan musuh redoubts, akan membolehkan anda untuk mengakses bahagian lain pengeluaran "makanan meriam" dan gelombang selepas gelombang yang anda akan memusnahkan musuh untuk mengukuhkan kemenangan penuh dan tanpa syarat . Pada satu tahap, anda akan memberi bantuan satu unit yang unik, wira mampu digunakan pada medan keupayaan yang kuat. Membezakan pahlawan di medan perang tidak akan menjadi sukar, kerana ia banyak akan menonjol dari orang ramai adalah amat besar dalam saiz. Bagi perlindungan, dari tahap ke tahap, anda akan mendapatkan lebih banyak dan lebih banyak peluang untuk meningkatkan penyakit anjing gila anda, ia akan memerlukan syiling emas. Model ekonomi permainan ini adalah mudah untuk ngeri dan melakukan sesuatu yang istimewa untuk pendapatan kewangan tidak diperlukan - wang akan berkumpul secara automatik, anda juga perlu membelanjakannya dengan bijak sahaja.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag